Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(antajo @ 2011 01 21, 12:51)
nebausk manes uz tai kad as esu kitokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dbr pakankamai rimtai: mano kompas uzluzineja per diena 4 kartus.. vadinasi reikia pirkti nauja.. vadinasi nezinau kokio reikia.. gal kokiu patarimu turit?  ax.gif

nu sunkiai ką galiu patart sad.gif

aš turiu asus nešiojamą , o šiaip visi fotografuojantis balsuoja už obuolius wink.gif maniškio ekranas, beje, irgi jų gamybos smile.gif
Atsakyti
Visų vaikiukų foto mielybės wub.gif C-girl Alexiukas antroj foto tai grynas Thomas rolleyes.gif ir Armanos labai graži mergytės foto.
Anatjo, jau viską išsakė apie tavo nuotrauką, man irgi atrodo užspausta.. Ir jei galvoji apie kompą - pirk Apple, kad ir brangūs jie brač, bet foto redagavimui - patys geriausi.
Atsakyti
jo.. kazkaip visi uz Apple.. siaip ir as uz ji.. tik norejau daugiau suzinot tai ir klausineju.. ax.gif Pupeliuk, Peperoni, aciu 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, noriu papezėti apie RAW ir JPEG...
ndesuprantu kodėl taip išeina, kad kartais su RAW gaunasi geriau, O kartais blogiau nei JPEG. Fotiko diplėjuj fotkė atrodo gera, o kai perkeliu i kompą pavartojus koki corel photo paint, man rodo grūdėtumą kurio kad ir kaip reguliuočiau negaliu nuimti. Šiaip jau su tom programom savo reikmėm dirbu seniai, jas gan geriai žinau, fotikaą irgi turiu seniai. Tik su RAW pradėjau neseniai.

O kartais su RAW gaunas kaip tik geriau, redaguot geriau... išgrynint.
Bet ar galima su rawais apsieit be redagavimo, jei gerai nufotkinu, ko tas rastras...

Nu įdėsiu pavyzdi kas jau po redagavimų gavos. Čia sumažinau grūdėtumą iki maksimumo. Buvo išvis baisu. Fotkinau lauke, nustatymai geri, etc. doh.gif
user posted image

Atsakyti
Srauni upe - nelabai supratau iš aprašymo, dėl kokios priežasties taip gali nutikt... g.gif
Atsakyti
wubiniu vaikiuku pridejot wub.gif 4u.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 21, 16:47)
Buvo išvis baisu. Fotkinau lauke, nustatymai geri, etc.  doh.gif

g.gif o kokie tie geri nustatymai? koks ISO? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 21 sausio 2011 - 16:43
QUOTE(Olive* @ 2011 01 21, 16:41)
wubiniu vaikiuku pridejot  wub.gif  4u.gif 

g.gif o kokie tie geri nustatymai? koks ISO?  g.gif

o ISO tai ir nepakoregsavau, liko iš kambario ka fotkinau, tia didelis reiškias, pažiūrėjau 1600 doh.gif doh.gif doh.gif čia dėl iso reiškias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 21 sausio 2011 - 18:51
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 21, 19:44)
o ISO tai ir nepakoregsavau, liko iš kambario ka fotkinau, tia didelis reiškias, pažiūrėjau 1600  doh.gif  doh.gif  doh.gif  čia dėl iso reiškias doh.gif

problemos neliko thumbup.gif biggrin.gif
jei bus dar klausimu, bandysim padet, klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2011 01 21, 21:45)
problemos neliko  thumbup.gif  biggrin.gif 
jei bus dar klausimu, bandysim padet, klausk  mirksiukas.gif

ai ryt paeksperimentuosiu lauke, kad būtų normalus apšvietimas kiek šiais laikais imanoma, ir bus aišku tikiuosi smile.gif)) Ačiū
Atsakyti
Sayonara, prajuokino foto thumbup.gif

Cgirl wub.gif
Parodykit daugiau darbų, smagu žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Sea, thumbup.gif patiko Birštonas, nors imk ir važiuok paslampinėti. Beje čia juosta?

C-girl wub.gif koks mielybė...
Armana wub.gif

Sayonara, nereali foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o šian dar jus per tv pažiūrėjau biggrin.gif

Reik ir man prisijungti kažkaip, nes irgi sąstingis kažkos...

Ai, dar Pupeliuko pupuliai wub.gif koks fainas katinas (?) ir pupulė... mmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 22 sausio 2011 - 12:32