Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

gražu, pupeliuk rolleyes.gif koks amžiaus skirtumas tarp taviškių?
Atsakyti
ax.gif ech.. sunku vėl pradėti komentuoti ax.gif

vaikų nuotraukas su malonumu peržiūrėjau, kai kurias "laikinu" ištisai, kai kurios nematytos. visos smagios smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 01 21, 10:21)
kadangi esu tinginė, tai ši foto daryta ne šią, o praėjusią savaitę, ale gal praleisit perestukiną ir užskaitysit šios savaitės foto?  bigsmile.gif  blush2.gif

bigsmile.gif gerai žiūrisi biggrin.gif atgaivinai skarbonkę biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 01 22, 18:15)
Dar niekada taip nesidžiaugiau radusi užmirštus kadrus smile.gif gražių kadrų radau biggrin.gif

Ispanija

pasižiūrėjus taip užsimaniau vėl kur nusitrenkt ax.gif

QUOTE(Duoma @ 2011 01 23, 21:37)
Gal tik va kad juostini fotoaparatą neseniai nusipirkau.
Tai mokaus dabar, bandau prisijaukint.  blush2.gif

mielos, švelnios smile.gif
Atsakyti
Ca-girl - wub.gif ka ir bepridursi.... Ir aplamai vaikai visu.... smile.gif

Pupeliukas labai sauniai!

Duoma, patinka smile.gif

Sayonara irgis smile.gif, tik va gaila, kad tamsta pavasari isvykstat - jau norejau liept raudonus kilimus dulkint... Spiria reikalas, atvaziuosim gimtinen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2011 01 25, 01:03)
Sayonara irgis smile.gif, tik va gaila, kad tamsta pavasari isvykstat - jau norejau liept raudonus kilimus dulkint... Spiria reikalas, atvaziuosim gimtinen  biggrin.gif

oi, cioce, o tai kada grįžti? negerai būtų praleisti..smile.gif gal neprasilenksim, nu?? sad.gif
Atsakyti
Sea - tarp visų vaikų 2m skirtumas smile.gif

Wyshnia - o tik Say gali kilimus dulkint ar čia jau ir kitom galioja biggrin.gif oi smagu būtų pasimatyti! kada žadi atvažiuoti?

Say - aš irgi Turkijoj nebuvus nail.gif o mes va kovo pradžioj važiuojam į kalnus cool.gif aš į Sloveniją, vyras į kalnus slidinėt.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 01 25, 10:18)
Sea - tarp visų vaikų 2m skirtumas smile.gif

Wyshnia - o tik Say gali kilimus dulkint ar čia jau ir kitom galioja biggrin.gif oi smagu būtų pasimatyti! kada žadi atvažiuoti?

Say - aš irgi Turkijoj nebuvus nail.gif o mes va kovo pradžioj važiuojam į kalnus cool.gif aš į Sloveniją, vyras į kalnus slidinėt.

jaučiu, darysim wyshnios garbei didelį meetą, aa? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 01 25, 09:18)

Labai dziaugsiuos, jei visi susitiksim, ale is dvieju ciociu, tai kilimo jau oro uoste laukiu... ir bree surio kepto.... hihihi.gif

Bilietu kol kas neturiu, bet planuose kovas/balandis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2011 01 25, 19:35)
Labai dziaugsiuos, jei visi susitiksim, ale is dvieju ciociu, tai kilimo jau oro uoste laukiu... ir bree surio kepto.... hihihi.gif

Bilietu kol kas neturiu, bet planuose kovas/balandis...  4u.gif

kadangi dar neturi bilietųųųųų, tai plyzzzz, tik ne balandžio 3-13 d.smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 01 25, 22:00)
kadangi dar neturi bilietųųųųų, tai plyzzzz, tik ne balandžio 3-13 d.smile.gif)

Sutarem! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vykdau šios savaitės užduotį, rodausi.. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Say - pirma man būtų žiauriai gera, jei ne tos medelių viršūnėlės priekiniame plane.
Ir man reik susiimt šiai savaitei...

Wyshnia - tik davai ne kovo 6-14 važiuok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 01 27, 13:06)
Say - pirma man būtų žiauriai gera, jei ne tos medelių viršūnėlės priekiniame plane.
Ir man reik susiimt šiai savaitei...

Wyshnia - tik davai ne kovo 6-14 važiuok ax.gif

reik išpjaut juos.. bet kad neseniai pasodino vietoj senųjų liepų. man reik sraigtasparnio..smile.gif

ne kovo 6-14 ir ne balandžio 3-13, wyshnia, ponial? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 sausio 2011 - 13:53