Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojančioms svarelį

QUOTE(Faustinata @ 2012 01 06, 22:53)
Nesutikčiau, kad pasamonė diktuoja svareliui. Mėgstu kavą ir žinau, kad jos gersiu, bet svarelis rodo, kad netinka, suprantama, kad organizmui nepriimtina. 

O tu bent žinai, kas toji pasąmonė?
Atsakyti
QUOTE(mamy123 ' @ 2012 01 07, 00:08)
o svarelis iš švytuoklė ne tas pats?noriu nusipirkti švytuoklę.gal kas kur matėt internete?

Tas pats smile.gif
http://www.ezoterika...php?hcur_page=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 07 sausio 2012 - 01:42
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 06, 21:24)
O tu bent žinai, kas toji pasąmonė?

Ko gero, žinau smile.gif Ar tau pasirodė kitaip? Bet kodėl svarelis ne visiems aktyvus, nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 08, 13:33)
Ko gero, žinau smile.gif  Ar tau pasirodė kitaip? Bet kodėl svarelis ne visiems aktyvus, nuo ko tai priklauso?

Nuo sugebėjimo koncentruotis, nuo ryšio su savo pasąmone,... Išties tai daiktas, kuris žmogui visiškai nereikalingas, tai kaip ramentai žmogui, puikiai vaikščiojančiam sveikomis kojomis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 08, 12:02)
Nuo sugebėjimo koncentruotis, nuo ryšio su savo pasąmone,... Išties tai daiktas, kuris žmogui visiškai nereikalingas, tai kaip ramentai žmogui, puikiai vaikščiojančiam sveikomis kojomis...

Na gerai, žmogus sveikas, vaikšto be ramentų, o kaip dėl tos blogos vietos nustatymo, tai neverta juo pasitikėti?
Atsakyti
Su svareliu atrinkinėjau maistą savo alergiškai mergaitei, kol maitinosi pagal svarelį, nebuvo JOKIŲ bėrimų thumbup.gif Kai pradėjau jos gailėt ir duot po truputį visokio maisto, vėl pradėjo smarkiai bert doh.gif
Kai ką sau klausinėju su svareliu, ko gero ne viską teisingai pasako, bet gal patirties stoka tam dalykui, nes išbandžius tik taikant maistą. Dar bandžiau švyruoklės pagalba rasti svarbius daiktus, bet nepasitvirtino verysad.gif
Asmeninių dalykų kokių įdomių sužinau hihihi.gif tik gaila, kad nežinau kaip tai paneigt arba patvirtint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 08, 14:45)
Na gerai, žmogus sveikas, vaikšto be ramentų, o kaip dėl tos blogos vietos nustatymo, tai neverta juo pasitikėti?

Nėra blogų ar gerų vietų. Kiekviena vieta turi savą paskirtį.
Atsakyti
Ačiū, vaižgante, už diplomatišką nuomonę, bet taip man ir neatsakei į klausimą. Man tai vieta yra "bloga" jeigu negaliu aš ten miegoti, sėdėti ar svečio pasodinti, viską vadinu tikraisiais vardais.
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 08, 19:55)
Ačiū, vaižgante, už diplomatišką nuomonę, bet taip man ir neatsakei į klausimą. Man tai vieta yra "bloga" jeigu negaliu aš ten miegoti, sėdėti ar svečio pasodinti, viską vadinu tikraisiais vardais.

Tiesiog mūsų namai statomi bet kur. Gerai, jei pasiseka perstatyti lovą ar stalą į tinkamesnę vietą. Aš viename mūsų kambaryje tiesiog būti negaliu, nes ten yra du energetiniai kanalai. Neprireikė man nei svarelio, nei virgulės, kai ilgesnį laiką gyveni bute, pradedi jį jausti tarsi gyvą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 08, 19:12)
Tiesiog mūsų namai statomi bet kur. Gerai, jei pasiseka perstatyti lovą ar stalą į tinkamesnę vietą. Aš viename mūsų kambaryje tiesiog būti negaliu, nes ten yra du energetiniai kanalai. Neprireikė man nei svarelio, nei virgulės, kai ilgesnį laiką gyveni bute, pradedi jį jausti tarsi gyvą.

Tikiu, bet ne visiems TAI duota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 08, 21:41)
Tikiu, bet ne visiems TAI duota smile.gif

Ne visiems duota ir su svareliu gražiai draugauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2010 10 31, 02:53)
nes tai priklauso nuo zmogaus veiksmu... gali paklausti ar jis ketina(ty tuo momentu, bet kaip zinia zmones linke persigalvot). o siaip kad teisingai rodytu paciam kuo sveikesniam reikia but, dar salygos ivairios, dalis ju isvardinta forume,  susinervavus negalima...kaip cia mergina paminejo del alkoholio, tai as pasiklausiu galiu klaust ar ne, idomu kad ziurint ko i kiek bunu isgerus:D. jei alaus tarkim kelis gurksnius prie valgio,, dazniausiai galiu:P. vyno siek tiek-ne visada:D. brendzio-negaliu:DD.siai[ jau jei laikantis visko, tai alkoholio isvis negalima, mesos irgi(GALIMA< BET JI TIESIOG DAUGIAU ZALINGA <NEI NAUDONGA< NAUDOS TOS PACIOS YRA IR KITUR< O ZALOS MAZIAU>viska ka nori zinot, ka gali ar ne ir kaip daryt, klausti svarelio(virguliu). dar reikia perklaust ar as teisingai paklausiau ir pakartot klausima, ar man teisingai rodo jog ta ir ana...

ZMOGAUS PASAMONE TUO METU SUKELIA NUOKRYPIUS, KURIE VIRSTA STIPRIAIS NUOKRYPIAIS JIS ATSIRANDA TOKS KOKIO "NORI" MUSU PASAMONE, TODEL TAI IR REIKIA MOKYTIS, KAD GALETUM ATSIPALAIDUOT, TIKSLIAU ATPALAIDUOTI SAVO MIKNGTIS , NUKREIPTI NUO TO KAD NESIGAUTU IMPULSAS.
Papildyta:
atsiprasau tai buvo skirta SKM supainiojau citata
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2010 12 14, 00:50)
paklausus klausimo iškart viduj ateina atsakymas, dar prieš pradedant suktis svareliui, o jis aišku sukasi taip, koks ir buvo pirminis, vidinis atsakymas, niekaip negaliu nuo to atsiriboti ir tada imu abejoti atsakymais, vis atrodo, kad svarelis sukasi taip kaip man norisi  g.gif

Atsakyti