Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė vaikams

skalbti ecco batukus, nuosprendis batams ishkart; smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chocolate_Lady @ 2014 10 06, 10:21)
Sveikos mamytes,
Reikia jusu patarimo...kazkaip siais metais galvoju gal isigyti savo dukrelei Ecco zieminius batukus, tik susiduriau su klausimais, kaip teisingai pasirinkti dydi ir kokiems orams jie labiau tinkami.
Siuo metu dukrytes koja 17,2 cm. Visada perkam batukus su min 1,2 cm atsarga. Kiek skaiciau labai daznai mamytes raso visa vidpaduko ilgi ir vidpaduko ilgi iki uzlenkimo. Kas cia per uzlenkimas? Koki dydi reiktu man pasirinkti, jeigu viduje turetu buti apie 18,5 cm vietos (kojos ilgis 17,2 cm + min 1,2 cm atsarga kojos augimui)? Ar tureciau pasirinkti batukus kur visas vidpadukas butu 18,5 cm ar kur vidpadukas iki uzlenkimo butu 18,5 cm?
Kitas klausimas...kokiai temperaturai tinkami ar prie kokios temperaturos nesiojate zieminius ecco batukus? ar dedat papildoma vidpaduka kai salta, kad butu silciau pedutei?
Ar per silti butu ecco zieminukai dabartiniams rudeniniams orams?
Is anksto dekoju uz pagalba. 4u.gif


jei jusu kojyte 17.2, turit ieskoti batuku su ~18.2-18.5cm vidpadziu/iki uzlenkimo, nes su didesniais tiesiog paskesit;
del siltumo/saltumo, visad turekit dvieju rusiu avalyne ziemai, ecco batukai tinkami ne itin saltai ziemai, tvarkingam vaiksciojimui, kai slapdribos, ar itin salta, reiketu turetu tokius kaip columbia sniegbacius, su kuriais nebaisu nei per bet koki ora;
Atsakyti
sveikos,
gal kuri turite tokius batukus -
http://shopeu.ecco.c...41137?navId=326
ecco ALICIA (ruzavi).
dydis, patogumas, legvumas. atrodo viskas gerai. neskaitant to, kad po kokios savaitės nešiojimo į mokyklą (ne po laukus, o į mokyklą) jie atrodė taip, kaip batai dėvėti ir nudėvėti! apsitrynė dažai, pajuodavo ir pan.. kažkiek atsinaujina nuvalius su jų tom putom ir patepus tepalu, bet vaizdelis tai ką aš žinau... Tiesa pasakius, tikrai ne pirmi Ecco batai, bet esu žiauriai nusivylus, kad jiems ir išskirtinai didelė priežiūra reikalinga, ir vistiek jie atrodo apsitrynę... net mastau, gal nešti atgal kaip nekokybišką prekę? doh.gif
aišku, nebūtų taip pikta, jeigu jie nekainuotų 80 eurų.. + priemonės ~ 20 eur.. doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ziurineju ecco batukus, tik niekaip dydzio neissirenku. Dukrytes koja apie 13cm, kokio dydzio reiketu zieminiu ecco batuku? Busiu dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
Perku vaikams ir sau tik per nuolaidas ir ČIA 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kuo skiriasi ecco sandalu (basuciu) padas? Vieni guminiai o kiti kaip putiniai:)
Atsakyti
QUOTE(tokia kokia @ 2016 04 28, 18:48)
Sveiki, gal zinote kuo skiriasi ecco sandalu (basuciu) padas? Vieni guminiai o kiti kaip putiniai:)


Sveiki,
"biom"serijos labiau guminiai padai, jie trupuciuka sunkesni, bet tvirtesni, gal labiau tinka jei megsta spardyti kamuoli/akmenis/pagalius smile.gif)
"light" serijos labiau "putinis" padas, siek tiek lengvesnis, mums patogesnes darzelyje/mokykloje.
bendrai superines abi, asmeniskai as demesi kreipiu labiau i "vidpadi", mums labiau patinka toks svelnesnis "medziaginis", nei "guminis"
Atsakyti