Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(vapse @ 2010 10 01, 11:18)
Ačiū  4u.gif
Reiškia su mano 36,5 - 37 koja imti US6 dydį?

Sakyciau, US5, nes jusu koja dviem dydziais mazesne nei mano.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 10 01, 12:46)
http://uggeasybuy.co...=...x&cPath=197 Gundausi vienais is cia...  blush2.gif  Kainos vilioja o ir dar free shiping..
Ir siaip, labai laukiu kada jau galesiu pradeti nesioti savo naujuosius UGG  bigsmile.gif  impregnavau kelis kartus, tikiuosi bus ok  ax.gif  dabar kad tik greiciau atsaltu.. O kaip tycia pas mus oras vis dar primena vasara  (norvegijoje..)

Kad neoriginalai cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 10 01, 13:11)
Kad neoriginalai cia  g.gif

Ot tai velnias... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 09 30, 16:56)
sveikutės 4u.gif

vis skaitinėju ir gundaus pirkti ugg arba emu batukus... o gal kuri gali pasakyti kuo uggs'ai  geresni už emu? blush2.gif kad geresni tai nesiginčiju, bet kuo.. nes kainos skirtumas tai akivaizdus... ar žiemą su emu taip pat šilta?

ačiū, mergaitės už info iš anksto 4u.gif

Nesutikciau, kad yra akivaizdus kainu skirtumas. Pvz avikailiniai ilgi EMU Stinger be nuolaidu kainuoja 179 $, o klasikiniai ilgi UGG 180 $.
Man asmeniskai patinka EMU isimamas vidpadis, kuri galima kasmet pasikeisti ir tureti naujus batus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 01, 12:52)
Sakyciau, US5, nes jusu koja dviem dydziais mazesne nei mano.

Išsiunčiau užsakymą US5 dydį, žiūrėsim ar tilps ta mano koja, nes ir Ugg'sų US6 dydis šiek tiek didokas g.gif
Ačiū už pagalbą, nes pradžiai galvojau sakytis 7 dydį blink.gif Ačiū dievui, kad pasidomėjau..
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 10 01, 07:55)
Manyciau, kad taip 4u.gif

dekui.. 4u.gif

o vidpadis turi atitikti pedos ilgi ?ar turi buti siek tiek daujgiau nei pedos ilgis?
tarkim mano peda 23 cm,ir vidpadis 23 cm ,nespaus kaip galvojate?
Atsakyti
sveikos wink.gif panos,gal turit ,kuri siuos uggsus? drauge sake,kad jie nera labai patogus,greit issitampo ir netinkami nesiot ziema g.gif ar galetu kas paneigti si teigini? aciu
http://www.supermama...;#entry39375099
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 10 01, 16:08)
sveikos wink.gif panos,gal turit ,kuri siuos uggsus? drauge sake,kad jie nera labai patogus,greit issitampo ir netinkami nesiot ziema  g.gif ar galetu kas paneigti si teigini? aciu

as praita sezona tokius turejau (neorginalius )tai visa ziema isvaiksciojau,niekas neissitampe(dar sian tvarkydamasi ikisau koja pasimatuoti viskas ok su jais )

as nesiojau ne lt ziema ,tai nebuvo sniego,pats tas ,bet manau lt ziemai jie netinkami,ce sausam pavasariui /rudeniui jie tinka manau .
pati gundausi tokius pirkti nesioti lt orams,ir galvoju ar verta ,ar bus progu su jais iseiti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 10 01, 17:08)
sveikos wink.gif panos,gal turit ,kuri siuos uggsus? drauge sake,kad jie nera labai patogus,greit issitampo ir netinkami nesiot ziema  g.gif ar galetu kas paneigti si teigini? aciu

Turiu Ugg Cardy originalius, tikrai galiu paneigti, kad nepatogūs, kad išsitampo. Nebent draugė neorginalius turėjo, tada viskas įmanoma.
Bet šiaip jie skirti sausam rudenio ar pavasario orui, nes pralaidūs vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 01, 10:54)
Emu padidinti, su 38,5-39 dydziu, 25cm peda turiu US7 - idealiai.

oho, tai man tada su 37.5 - 38 ziuret US6? buciau ir antra karta netinkama pasiemus doh.gif biggrin.gif o idomu visi modeliai taip?koks pas jus?
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2010 10 01, 19:24)
oho, tai man tada su 37.5 - 38 ziuret US6? buciau ir antra karta netinkama pasiemus  doh.gif  biggrin.gif o idomu visi modeliai taip?koks pas jus?

Mano EMU Australia Women's Bronte Mini Boot. Nezinau, ar visi, bet manau, kad taip. Ant maniskiu etiketes parasyta, kad atitinka europietiska 38, UK5. Apie tuos su kaspinu irgi paskaiciau atsiliepimus, kad dydziu didinti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 spalio 2010 - 19:39
Laba 4u.gif

gal kuri turit UGG Kenly batukus? kokie atsiliepimai apie juos? jau taip sunku apsispręsti, kuriuos pirkti... tai apie vienus galvoju, tai apie kitus doh.gif kai kaina nemaža, tai baisu apsirikti...

dabar jau galvoju apie šiuos:
user posted image

arba šiuos:
user posted image

lauksiu nuomonių 4u.gif
Atsakyti