Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(giedrianka @ 2010 10 03, 19:09)
O gal gali nuorodą atsiųst to video?  ax.gif

http://www.6pm.com/p...95850/color/278 ten kur apie bata parasyta yra video paspausti reikia ir rodo 4u.gif
Atsakyti
Gavau savo UGG Bailey Button Triplet smile.gif Labai patenkinta likau, ir dydis tiko, ir patogus labai, ir neplatus, nes bijojau kad bus "griozdiški" biggrin.gif Super daiktas žiemai thumbup.gif Nuo šiol ir aš būsiu UGG mylėtoja nes tai pirmieji žieminiai mano UGG wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 spalio 2010 - 12:16
klausykit o emu kambarines tapkes irgi didintos? noriu mamai nupirkt bet pas ja koja apie 40 eu, tai gal koki 9us imt taip?
http://www.amazon.co...e...9785&sr=1-3

va tokiu noreciau, aciu:smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 03, 17:49)
parasykit i oficialu ugg puslapi ir uzklauskit apie sia parduotuve  mirksiukas.gif  As irgi buvau radus,kur rasosi,kad yra oficialus atstovai jau n metu. sarase ju taip pat nebuvo,tad parasiau email'a ir gavau atsakyma,kad jie pardavineja ne orginalius ir kad oficialus atstovai jau kovoja su sia parduotuve  mirksiukas.gif

Viena mano kolegė internetu pirko alia UGG, galvojo ji, kad originalai, parašė laišką su užklausimu dėl originalumo ir iš jų gavo atsakymą, kad pas juos yra 100% originalai, o kai gavo batus, tai vaje vaje lotuliukas.gif lotuliukas.gif Originalumu net iš toli nekvepia, tik, kad ant kulno UGG parašyta, o ant kojos tai tragiškai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 10 04, 14:05)
klausykit o emu kambarines tapkes irgi didintos? noriu mamai nupirkt bet pas ja koja apie 40 eu, tai gal koki 9us imt taip?
va tokiu noreciau, aciu:smile.gif

Pirkejai raso, kad puse dydzio pamazintos.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 04, 13:15)
Gavau savo UGG Bailey Button Triplet  smile.gif  Labai patenkinta likau, ir dydis tiko, ir patogus labai, ir neplatus, nes bijojau kad bus "griozdiški"  biggrin.gif  Super daiktas žiemai  thumbup.gif Nuo šiol ir aš būsiu UGG mylėtoja nes tai pirmieji žieminiai mano UGG  wub.gif

Sveikutė, labai įdomu kokį dydį nešioji ir kokį pirkai?? aš irgi laukiu... 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės,help, patarkit ką daryti, turiu uggsus chenut spalva, bet po valymo spec putom, verstai odai ir nubukui pabluko spalva, kaip galėčiau atstatyti, ar kuo nupurkšti, gal žinote kokį purškalą su spalva kad būtų?? ir kiap valote iš šviesių batuku purva ir druskas? labai dėkinga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2010 10 04, 15:46)
Mergaitės,help, patarkit ką daryti, turiu uggsus chenut spalva, bet po valymo spec  putom, verstai odai ir nubukui pabluko spalva, kaip galėčiau atstatyti, ar kuo nupurkšti, gal žinote kokį purškalą su spalva kad būtų?? ir kiap valote iš šviesių batuku purva ir druskas? labai dėkinga.. 4u.gif

Yra balzamas-impregnatorius paryskinantis spalva, ji reikia tepti jau ant isvalytu ir sausu baciuku. O purskiami dazai verstai odai tik juodi yra (na bent jau as kitokiu neuzmaciau).
Druskos yra pats didziausias priesas, stengiuosi visuomet naujus batukus kelis kartus impregnuoti, praejusi pro "teslas" visuomet stengiuosi grizusi kuo greiciau apvalyti. Ir bent jau kolkas nedristu ziemai pirkti sviesiu batu, nors ir grazu sviesiai pilkas zamsas, bet geriau juodas, nei pilkas demetas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2010 10 04, 16:46)
Sveikutė, labai įdomu kokį dydį nešioji ir kokį pirkai?? aš irgi laukiu... 4u.gif

Pirkau US7, nešioju 38 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 spalio 2010 - 15:16
QUOTE(Young @ 2010 10 03, 18:39)
Tai, kad ne  biggrin.gif  būna Coma, Poma, bet ne Puma  biggrin.gif

buna ir yra irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(woodoo doll @ 2010 10 02, 22:18)
klausimuka turiu , kaip ziema kovojat su drsukom kur gatves barsto , praeitu metu tamsiai pilkos aplavos botukai mano visi baisiai sudirbti isede ruozais druskos visaip kaip bekovojau -nepadejo. bet man taip patina sitie batai , kad vel nusprendziau ne kokius kitus o tokius pirkt , tik vel pergyvenu del tu drusku!

neturejau pernai tokios problemos, nes mano UGG buvo impregnuoti UGG skirtu impregnatorium nail.gif nail.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu jusu patarimo, drauge nori pirkti UGG Classic Tall arba Short batus, ji nesioja 37 dydi, ar gali pirkti is vaikisko skyriaus ir koki tuomet dydi imti, pedos ilgis 24 cm, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 04, 16:52)
Yra balzamas-impregnatorius paryskinantis spalva, ji reikia tepti jau ant isvalytu ir sausu baciuku. O purskiami dazai verstai odai tik juodi yra (na bent jau as kitokiu neuzmaciau).
Druskos yra pats didziausias priesas, stengiuosi visuomet naujus batukus kelis kartus impregnuoti, praejusi pro "teslas" visuomet stengiuosi grizusi kuo greiciau apvalyti. Ir bent jau kolkas nedristu ziemai pirkti sviesiu batu, nors ir grazu sviesiai pilkas zamsas, bet geriau juodas, nei pilkas demetas.  blush2.gif

nu wooo doh.gif mano bus pilki, nuliudinot ... g.gif kazkaip net nepagalvojau apie druskas, y grozi ziurejau ax.gif blush2.gif
http://www.6pm.com/u...ll-cement-brown sitie mano bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 04, 18:04)
nu wooo  doh.gif  mano bus pilki, nuliudinot ... g.gif  kazkaip net nepagalvojau apie druskas, y grozi ziurejau ax.gif  blush2.gif 
sitie mano bus  g.gif

Supurksit gerai impregnatorium ir varysit kiaurai druskas. irnesakyk.gif
Atsakyti