Kurita, cia kazkas buvo pasiules avokado ir banano derini. Gal visai nieko.
Mano mazylis labai skaniai valgo: ketvirtis avokado ir puse banano viska sutrinti su smulkintuvu

na pasidalinsiu patirtimi.Dukryte atsisake valgyt absoliuciai visas koses kurias gaminu ar perku jai.Nauju metu isvakarese valge tik saldytas uogas,maniau isprotesiu nuo lakstymo paskui su sauksciuku,o as gaminau karbonadus,balta misraine...Ir ka jus manot,prie stalo sedom trise ....ir viska valgem trise...VALGE VISKA!tai galiu jums patarti,tokio amziaus vaikucius o ypac nevalgiukus bandykit sodinti prie savo ruostu patiekalu,pamazinkit ten pipiriukus ir viskas puikiai pavyks.
O siandiena valgeme kopustu sriubyte su duonyte ir viska puiku.
Sekmes ir jums

as dar verdu tyreles obuolys ir razinos, arba dziovintos slyvos, arba abrikosas.
Mums jau 8men.2sav.o sveriam tik 7700g,tai va apie malonu valgyma,deja pasigirti visai negaliu
,siaip valgom nu bent jau meginam,tai 5 kartus,ryte misinys per pietus darzovine su mesyte,po to kruopine,po to vel kruopine,nes ankstesnes buvo nesuvalgiusi,o nakciai misinys,bet ir sio paskutiniu metu nelabai nori vargstu juodai,nors ji labai linksma, labai judri ir daro viska ka ir turi daryti tokio amziaus leliukai.

mes negalim valgyt obuolio, nes ziauriai pilvuka pucia ir raitosi puse nakties paskui. pabandem valgyt miau varskyte su bananais, tai kerta, net ausys linksta, megsta miau gerima, joy varskyte su vanile ir piena jau geriam.
QUOTE(kurita @ 2006 12 08, 15:55)
VALGOM GRUDU KOSES, DARZOVES SU MESA IR T.T. NEBEZINAU, KA NAUJESNIO PASIULYT.

Sriubyčių nelabai moka valgyt.. Jis LABAI LABAI valgus, tad kai gauna šaukštelį skystos sriubytės nesureaguoja kad ji jau burnytėjeir rėkia, kad valgyt nori...

QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 08, 22:58)
o kaip jūs gaminat sriubytes vaikučiams? aš irgi norėčiau jau duot savo panelei

aš panašiai kaip sau, tik be prieskonių ir ant galo sumalu viską blenderiu.. nors manau kažkaip nereiktų visko malt...

mano pipiras valgo mėsytę su dražovėm, čia joskaniausias maistas. prieš savaitę tik pradėjo valgyt kruopų košes ir vaisius (pradėjau duot nuo 7mėn, tai per 1,5mėn panoro valgyti).
tuoj bus 9mėn. žvirbliui, tai pradėsiu duoti žuvytę, makaronus, visokius jogurtukus ir varškytes, žodžiu daugiau naujovių.
tuoj bus 9mėn. žvirbliui, tai pradėsiu duoti žuvytę, makaronus, visokius jogurtukus ir varškytes, žodžiu daugiau naujovių.
o maniskis tai viska valgo beveik sriubos pavidale, nes kai baigesi vasara nebegeria nei vandens nei sulciu nei kitokiu skysciu, o va kose turi buti skysta ( ir kruopiene ir darzoviene), nes jei kietesne isstumia liezuviu lauk. Nuo 8 men. darzoves trinu sakute, nors dar dantu neturejo, skaniausia valgo cukinija+zirneliai+farsas. O jogurtus valgom nuo 5 men
Mano J nelabai valgus. Bet buna tokiu dienu, kad net stebiesi kur jam telpa
Pie grudu kosiu ir darzovieniu su mesyte dar duodu varskytes(ja labai megsta, niekad neatsisako), jogurta, vaisiu tyreles, bananas, obuoliuka, ir vynouges ragavo ir mandarini sultyciu, duoniukai, dziuveseliai, "baronkeles"(tik reikia ziureti, kad neatkastu). Dar vis kazko duodu paskanauti ka pati valgau. Jis pats dideli nora rodo
Tiesa ir koseles balinu karves pienu. Siaip tai dar valgo MP, tik jo neuztwnka viskam
Ir jokiu berimu ar panasiai(thiu thiu thiu)...