Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

sveikos mamytes,
mums gydytoja nuo 8 men rekomendavo pradeti valgyti kepeneliu g.gif , man visiskai nekyla ranka to daryti. Ka jus apie tai galvojate, ir ar davet kuri?
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2009 12 12, 14:46)
sveikos mamytes,
mums gydytoja nuo 8 men rekomendavo pradeti valgyti kepeneliu g.gif , man visiskai nekyla ranka to daryti. Ka jus apie tai galvojate, ir ar davet kuri?

Vištienos kepenėlės geriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, po kiek gramų mėsytės savo vaikučiams ruošiate? Ir ar kiekvieną dieną duodate mėsos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 14, 18:22)
Sakykit, po kiek gramų mėsytės savo vaikučiams ruošiate? Ir ar kiekvieną dieną duodate mėsos?  4u.gif

As duodu apie 50 gramu, t.y. panasiai kaip kiausinio trynys. Ir duodu kiekviena diena, nes truksta gelezies, karta per savaite mesa keiciu zuvimi.
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2009 12 14, 21:26)
As duodu apie 50 gramu, t.y. panasiai kaip kiausinio trynys. Ir duodu kiekviena diena, nes truksta gelezies, karta per savaite mesa keiciu zuvimi.

sveiki!Kokia zuvi valgot ir kaip ruosiat?
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 12 17, 16:21)
sveiki!Kokia zuvi valgot ir kaip ruosiat?

Kol kas bandem tik menke (valgem du kartus).Geriausia yra jurine zuvis, skaiciau, kad kai kurios mamos duoda lasisines grupes zuvi, bet man ji per riebi, todel bandysim ja valgyti kai paugesim smile.gif O ruosiu paprastai, tiesiog isverdu ir sublenderiuoju kartu su darzovemis, kol kas valgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2009 12 12, 15:46)
sveikos mamytes,

mano drauge savo dukrytei nuo 7men.duoda triusio kepeneles,jos zemas hemoglobinas,sake labai skaniai valgo,mes dar nebandeme 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,o ka duodat gert savo mazyliams???ar duoda kas miau pienuko????
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 12 23, 17:26)

As tai jokiu Miau dar neduodu... Geria paprasciausia vandenuka, kartais duodu arbatos arba sulciu.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 12 23, 17:26)

apie miau net nesvajojam iki metu. Siuo metu geriam sultis, kurias nelabai megsta ir arbatele.Po kokio menesiuko zadu duoti paragauti kefyro.
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2009 12 23, 20:29)
apie miau net nesvajojam iki metu. Siuo metu geriam sultis, kurias nelabai megsta ir arbatele.Po kokio menesiuko zadu duoti paragauti kefyro.

As saviskei kefyro jau daviau paragauti. Bet tik paragauti, kazkaip pabijojau daugiau duoti, nors butu valgiusi.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 24, 10:04)
As saviskei kefyro jau daviau paragauti. Bet tik paragauti, kazkaip pabijojau daugiau duoti, nors butu valgiusi.

Jau pabandem, ir nelabai patiko, ir isvis labai sunku su tais naujais skoniais, pabandziau bulve pakeisti makaroniukais, tai keli sauksteliai ir viskas.O paskanavus javainiu, kurie labai patiko, zandus pabere, tai net nezinau, kas jai patinka iseina, kad netinka.
Atsakyti