QUOTE(Rabi @ 2010 09 21, 11:13)
O nėra taip, kad dauguma vyrų, su kuriais iki vienokio ar kitokio artumo laipsnio bendraujate - vedę?
Kažkuriame poste sakėt, kad į lovą einate maždaug su kas 25-tu. Taigi statistika tų, su kuriais bendraujat, solidi. Ir sakėt, kad jūsų dukrai - 18-ka. Jei ir vyrų, su kuriais bendraujate, amžius panašus, tai viengungių tarp jų ne tiek ir daug?
Ne, nera taip. Su vedusiais jau neprasidedu. Gaila laiko. Todel ir gaunasi kas 25tas, jei ne dar retesnis. Nera daug mano amziaus issiskyrusiu vyru. Nors tendencija auga tuo atzvilgiu, turint omeny skyrybu statistika... O jei eiciau su visais vedusiais, kurie siulosi.....tai ko gero butu su kas 5tu

Bet man to nereikia. Kodel tureciau budama laisva, derintis prie kazkieno galimybiu ir savaitgalius, vakarus bei sventes leisti viena... ne, aciu. Vyru, su kuriais bendrauju, amzius panasus i mano dukters??? Gal juokaujat??? Nesuprantu ka galeciau veikti su vaikais! Net nematau juose galimu sekso partneriu. greiciau ziuriu kaip i jaunesnius brolius arba potencialius zentus.

Aisku pasiulymu is jaunesniu pasitaiko, tik juokas ima man is ju. Mano aplinkos vyrai daugiausiai yra mano bendraamziai, +/- 40meciai.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 09 21, 11:23)
Man su tuo pavydu tai vat irgi neaišku.
Nelabai matau ko jums pavydėti. Ar ta iliuzija, kad jums pavydi, pakelia pačios savivertę?
Dirbu misriame didziuliame kolektyve, pasiziurejus daznai i kai kuriu savo bendradarbiu moteru veidus, zvilgsnius, pasiklausius ka jos apie mane sneka man jau nebereikia kurti jokiu iliuziju.... Viskas aiskiau negu aisku.