Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 21, 12:20)
Kiekvienas renkames sirdimi. Ar bent jau reiketu taip rinktis. O ne susidaryti kazkoki sarasa kriteriju ar reikalavimu...

O nėra taip, kad dauguma vyrų, su kuriais iki vienokio ar kitokio artumo laipsnio bendraujate - vedę?

Kažkuriame poste sakėt, kad į lovą einate maždaug su kas 25-tu. Taigi statistika tų, su kuriais bendraujat, solidi. Ir sakėt, kad jūsų dukrai - 18-ka. Jei ir vyrų, su kuriais bendraujate, amžius panašus, tai viengungių tarp jų ne tiek ir daug?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 09 21, 10:56)
Ar neatrodo, kad jus save apgaudinejat manydama, kad kiti pavydi... Analogiskai masto ir tos kurios istekejusios, galvoja, kad jus joms pavydit. Bet ar tai tiesa... Zmones susikuria iliuziju pasauleli.

Man su tuo pavydu tai vat irgi neaišku.
Nelabai matau ko jums pavydėti. Ar ta iliuzija, kad jums pavydi, pakelia pačios savivertę?
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 09 21, 12:13)
Labai paprastai, kaip ir kitose gyvenimo srityse. Vieni dirba, o kiti aptarinėja jų darbą, vieni rašo knygas, dainuoja, kuria filmus, spektaklius, o kiti skaito, klauso, žiūri ir aptarinėja. Trumpai tariant, vieni gyvenimą gyvena su visais jo džiaugsmais ir skausmais, laimėm ir nelaimėm, klaidom ir klystkeliais, o kiti jį tik aptarinėja. rolleyes.gif

Tam paciam gyvenime buna ir taip, kad padaro uz centa,o pranesa, kad padare uz lita... Tuomet zmones irgi aptarineja, kodel neaptarineti kai duoda peno, dar tai skatina.

Galima gyventi savo gyvenima ir neafisuotis, o galima gyveni kaip dvasios egzibicionistui. Tuomet, kam sielotis, kad zmones ivardina veikmus. Na jei nori stoveti opozicineje, daugumai visuomenes nariu, pozoje, buk pasirenges apkalbom ir negatyvui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 rugsėjo 2010 - 11:31
QUOTE(Rabi @ 2010 09 21, 11:13)
O nėra taip, kad dauguma vyrų, su kuriais iki vienokio ar kitokio artumo laipsnio bendraujate - vedę?

Kažkuriame poste sakėt, kad į lovą einate maždaug su kas 25-tu. Taigi statistika tų, su kuriais bendraujat, solidi. Ir sakėt, kad jūsų dukrai - 18-ka. Jei ir vyrų, su kuriais bendraujate, amžius panašus, tai viengungių tarp jų ne tiek ir daug?

Ne, nera taip. Su vedusiais jau neprasidedu. Gaila laiko. Todel ir gaunasi kas 25tas, jei ne dar retesnis. Nera daug mano amziaus issiskyrusiu vyru. Nors tendencija auga tuo atzvilgiu, turint omeny skyrybu statistika... O jei eiciau su visais vedusiais, kurie siulosi.....tai ko gero butu su kas 5tu biggrin.gif Bet man to nereikia. Kodel tureciau budama laisva, derintis prie kazkieno galimybiu ir savaitgalius, vakarus bei sventes leisti viena... ne, aciu. Vyru, su kuriais bendrauju, amzius panasus i mano dukters??? Gal juokaujat??? Nesuprantu ka galeciau veikti su vaikais! Net nematau juose galimu sekso partneriu. greiciau ziuriu kaip i jaunesnius brolius arba potencialius zentus.smile.gif Aisku pasiulymu is jaunesniu pasitaiko, tik juokas ima man is ju. Mano aplinkos vyrai daugiausiai yra mano bendraamziai, +/- 40meciai.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 09 21, 11:23)
Man su tuo pavydu tai vat irgi neaišku.
Nelabai matau ko jums pavydėti. Ar ta iliuzija, kad jums pavydi, pakelia pačios savivertę?

Dirbu misriame didziuliame kolektyve, pasiziurejus daznai i kai kuriu savo bendradarbiu moteru veidus, zvilgsnius, pasiklausius ka jos apie mane sneka man jau nebereikia kurti jokiu iliuziju.... Viskas aiskiau negu aisku.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 21, 13:36)
Vyru, su kuriais bendrauju, amzius panasus i mano dukters??? Gal juokaujat???

Ne, aš turėjau galvoje - jei jūsų dukrai 18-ka, tai jūs, ko gero, priklausot tai amžiaus grupei, kurioje iš 25 vyrų bent jau trečdalis bus neišvengiamai vedę..
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 09 21, 11:29)
Tam paciam gyvenime buna ir taip, kad padaro uz centa,o pranesa, kad padare uz lita... Tuomet zmones irgi aptarineja, kodel neaptarineti kai duoda peno, dar tai skatina.

Galima gyventi savo gyvenima ir neafisuotis, o galima gyveni kaip dvasios egzibicionistui. Tuomet, kam sielotis, kad zmones ivardina veikmus. Na jei nori stoveti opozicineje, daugumai visuomenes nariu, pozoje, buk pasirenges apkalbom ir negatyvui.

Vat butent! Kodel tureciau elgtis "kaip visi"??? galvoti "kaip visi"??? Tureti vyra salia tik del to, kad "taip priklauso"??? Ir nesvarbu, jei jauciuosi su juo nelaiminga... bet juk taip reikia! Tokia gyveniomo norma! Visi taip gyvena! Nusispjaut man i tas normas ir standartus! As noriu buti laiminga. Is tikruju! Buti, o ne atrodyti tokia! Turbut aiskus skirtumas... 4u.gif O zmones ivardina veiksmus pagal savo supratima ir intelekto lygi. Kai kuriu is ju man tikrai gaila...
Papildyta:
QUOTE(Rabi @ 2010 09 21, 11:39)
Ne, aš turėjau galvoje - jei jūsų dukrai 18-ka, tai jūs, ko gero, priklausot tai amžiaus grupei, kurioje iš 25 vyrų bent jau trečdalis bus neišvengiamai vedę..

Vedusiu turbut daugiau negu trecdalis, uztat ir leidziuosi i artimesnius santykius gal su kas 25(tikslios statistikos neturiu), o ne su kas 5.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 21, 13:41)
Nusispjaut man i tas normas ir standartus! As noriu buti laiminga. Is tikruju! Buti, o ne atrodyti tokia!

O kaip manot, kodėl taip nėra?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 09 21, 11:44)
O kaip manot, kodėl taip nėra?

Tikriausiai atsirasti artimam zmogui salia manes dar ne laikas. Siai dienai stengiuosi dziaugtis tuo, ka turiu, o ne grauztis del to, ko truksta.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 21, 13:45)
Tikriausiai atsirasti artimam zmogui salia manes dar ne laikas. Siai dienai stengiuosi dziaugtis tuo, ka turiu, o ne grauztis del to, ko truksta.

Tai vienintelis realus jūsų rūpestis - kodėl negražiai vadina?
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 21, 12:41)
Vat butent! Kodel tureciau elgtis "kaip visi"??? galvoti "kaip visi"??? Tureti vyra salia tik del to, kad "taip priklauso"??? Ir nesvarbu, jei jauciuosi su juo nelaiminga... bet juk taip reikia! Tokia gyveniomo norma! Visi taip gyvena! Nusispjaut man i tas normas ir standartus! As noriu buti laiminga. Is tikruju! Buti, o ne atrodyti tokia! Turbut aiskus skirtumas... 4u.gif O zmones ivardina veiksmus pagal savo supratima ir intelekto lygi. Kai kuriu is ju man tikrai gaila...

Man jau tuoj jūsų pasidarys gaila, nes visos moterys jums pavydi, o vyrai jumis nepasitiki, jau nekalbu apie tai, kad neatitenka aukštų standartų.... O tikslas juk toks kaip visų- būti laiminga su artimu žmogum. O gal jūs tiesog esate pernelyg geros nuomonės apie save, ar toks variantas negalimas?
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 20, 10:31)
*Finale - paleistuve, einanti i lova su kiekvienu! Suprantu, kad nereikia kreipti demesio ka galvoja aplinkiniai, bet zinote kartais lasas po laso ir akmeni prataso... **Siutina nepasitikejimas is vyru puses, jei uzsimeni turejusi daugiau negu viena partneri ir leidi suprasti, jog esi ne pirmoke santykiuose. Aisku stengiuosi daug nekalbeti apie save, bet patyrusio zmogaus juk neapgausi....

* Nesiafisuok ir nebus problemos.
** Nesipasakok. Kam jiems ta informacija?
Vakar ziurejau viena laida, ten vyras klausia: ar as tau pirmas brangioji? Brangioji: taip pirmas...siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 09 21, 11:49)
Tai vienintelis realus jūsų rūpestis - kodėl negražiai vadina?

Taip. Bet jau galima sakyti buvo. Uzvedus sita tema jusu pasisakymuose radau nemazai atsakymu i klausimus, kuriu net nenujauciau anksciau esant.... Idomiu klausimu, vercianciu pamastyti nuomoniu - taip pat radau. Aciu uz tai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 21, 11:49)
Man jau tuoj jūsų pasidarys gaila, nes visos moterys jums pavydi, o vyrai jumis nepasitiki, jau nekalbu apie tai, kad neatitenka aukštų standartų.... O tikslas juk toks kaip visų- būti laiminga su artimu žmogum. O gal jūs tiesog esate pernelyg geros nuomonės apie save, ar toks variantas negalimas?

Apie save stengiuosi nuomones netureti apskritai jokios. Ne man apie tai spresti.
Papildyta:
QUOTE(evelyna @ 2010 09 21, 11:53)
* Nesiafisuok ir nebus problemos.
** Nesipasakok. Kam jiems ta informacija?

Aciu. Sita jau supratau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 21, 11:49)
Man jau tuoj jūsų pasidarys gaila, nes visos moterys jums pavydi, o vyrai jumis nepasitiki, jau nekalbu apie tai, kad neatitenka aukštų standartų....

Ar skaitote viska, ka as rasau? Ar tik tai, ka norite skaityti ir matyti? Man atrodo jau sakiau, kad neturiu jokiu reikalavimu, standartu ar aukstu karteliu...
Atsakyti