QUOTE(Doremifa @ 2010 09 20, 17:56)
Niu a tai ka pati dabar darote?

Asmeniskai nepazistate, bet zinote, kad ant jos kas nori, tas lipa? Kodel taip elgiates? Pamastykite...
Man keista, kad tiek vyru, stipriu idomiu asmenybiu, pasirodo nieko verti lovoje. Ir kad juos visus JUS prametate. Niekas nepamirso jusu numerio po vienos nakties?
Ar as rasiau, kad stiprios ir idomios asmenybes - nieko verti lovoje? Toks, apie kuri galima taip butu pasakyti gal buvo tik vienas. Siaip idomus ir stiprus bei savim pasitikintys vyrai tokie buna visur...Gal ir yra pamirsusiu. Nesu jau as tokia geriausia is geriausiu:) Gal man tiesiog dazniausiai pavyksta palikti vyrus anksciau negu jie to uzsinori.

O del tos, ant kurios lipa... tas zmogus, kuris apie tai man pasakojo, neturejo jokio tikslo kazka issigalvoti. Viskas vyko jam matant. ten moteriske nesivargina net sleptis nuo kazko... Is tikruju butu visai idomu tokia moteri pazint is arciau. bet kazkaip nesuveda aplinkybes...
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 20, 17:57)
Žinot, jūs aprašyta situacija man priminė vienos pažįstamos, kuri irgi panašiomis aplinkybėmis ieškojo kažko ypatingo ir niekaip rasti negalėjo... Tai, va, man atrodė, kad čia tik jos reikalas ir kiti jai pavydi, kol ji nepaprašė manęs pabūti su jos aštuonmete dukra. Mes įsikalbėjome, ir mergaitė sako, kad aš nemėgstu žaisti su kiemo vaikais, jie iš manęs juokiasi, sako, kad mano mama k....
mano dukrai jau 18metu ir kaip suprantu jai visiskai nusispjaut su kuo jos mama miega.

Ir jau tikrai jai neberupi kas ir kur apie tai sneka. Svarbu, kad namie baliu festivaliu nera, vyrai sniurais neina... Siaip mergina turi savo gyvenima, savo pasauli ir savus rupescius, yra pakankamai savarankiska ir turi tvirta nuomone daugeliu klausimu... Kas turi panasaus amziaus vaikus, manau supras. Mes viena kitai i dusia nelendam. O kai jai buvo 8 metai, jos mamyte dar gyveno su teveliu ir buvo daug maziau pasileidus negu dabar daug kam atrodo

Ar tai buvo gyvenimas ir ar jautesi jame mamyte laiminga - cia jau kitas klausimas....