QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 22:24)
Testuoju
 Padažo tai jis tikrai labai gražiai
  Padažo tai jis tikrai labai gražiai   ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė
 ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė  

Padažo tai jis tikrai labai gražiai   ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė
 ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė  

nba del valymu saziningai valau ir akyse grazeju
 nba del valymu saziningai valau ir akyse grazeju  man aliejai ir ant veido netiko jokieee, komso alergizavo, oda tempe na kosmaras, o va valymas su ricina ir semenu aliejum kazkoks stebuklas, atrodau kaip nupudruota
 man aliejai ir ant veido netiko jokieee, komso alergizavo, oda tempe na kosmaras, o va valymas su ricina ir semenu aliejum kazkoks stebuklas, atrodau kaip nupudruota  veidas lygus nera paberimu ir sviesus skaistus, bet jauciu po tokio valymo dauk ka duoda ir tai kad neroliu pateplioju ir i lova miegot
 veidas lygus nera paberimu ir sviesus skaistus, bet jauciu po tokio valymo dauk ka duoda ir tai kad neroliu pateplioju ir i lova miegot  o ryte ilgai stoviou prie veitrodzio ir dziaugiuosi
 o ryte ilgai stoviou prie veitrodzio ir dziaugiuosi  jei ne si tema kiek dauk visko nezinociau
 jei ne si tema kiek dauk visko nezinociau  

Jau kaip eisiu atsiimt
 Jau kaip eisiu atsiimt  

nes anksciau darydavausi viena kart savaitej masaziuka su aiejumi, tai poveikio didelio nemaciau, isskyrus tai, kad malonu, kita diena grazi oda, bet per savaite vel viskas is naujo.
 nes anksciau darydavausi viena kart savaitej masaziuka su aiejumi, tai poveikio didelio nemaciau, isskyrus tai, kad malonu, kita diena grazi oda, bet per savaite vel viskas is naujo.

ir prisiminiau, kad esu skaičius apie prausimąsi avižomis, tai vakar prausiau veidelį tik ramunėlių nuoviru ir avižų košele, šiandie veidas švyri ir glotnus glotnus, pagaliau nei vieno spuogelio naujo, o tik gyjantys senieji, o didžiausiam džaugsmui, net ir žandikaulio linijos pabėrimas išnyko:) matyt tie aliejai viegi ne man.
  ir prisiminiau, kad esu skaičius apie prausimąsi avižomis, tai vakar prausiau veidelį tik ramunėlių nuoviru ir avižų košele, šiandie veidas švyri ir glotnus glotnus, pagaliau nei vieno spuogelio naujo, o tik gyjantys senieji, o didžiausiam džaugsmui, net ir žandikaulio linijos pabėrimas išnyko:) matyt tie aliejai viegi ne man.

Dėl savo plaukiukų nusprendžiau keisti šampūną į natūralų (jau minėjau anksčiau). Kelias dienas ploviau su natūraliu, o vakar vėl išsiploviau su paprastu turėtų, nes juk gaila išmesti
 Dėl savo plaukiukų nusprendžiau keisti šampūną į natūralų (jau minėjau anksčiau). Kelias dienas ploviau su natūraliu, o vakar vėl išsiploviau su paprastu turėtų, nes juk gaila išmesti   pP plovimo visą dieną labai niežėjo galvą, ar tai gali būti dėlto šampūno
 pP plovimo visą dieną labai niežėjo galvą, ar tai gali būti dėlto šampūno   

Bet po to odelė labai gerai jautėsi
 Bet po to odelė labai gerai jautėsi  
  Padažo tai jis tikrai labai gražiai   ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė
 ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė 

ir prisiminiau, kad esu skaičius apie prausimąsi avižomis, tai vakar prausiau veidelį tik ramunėlių nuoviru ir avižų košele, šiandie veidas švyri ir glotnus glotnus, pagaliau nei vieno spuogelio naujo, o tik gyjantys senieji, o didžiausiam džaugsmui, net ir žandikaulio linijos pabėrimas išnyko:) matyt tie aliejai viegi ne man. Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis
 Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis  Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip?
 Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip?