QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 24, 16:12)
Žiūriu žiūriu į tuos veidelius... Skaitau... Hmm

Aš turbūt dešinėj viršuj
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 16:16)
aš ne blondinė, bet šilti atspalviai man netinka visai

Tai gal aš kairėj viršuj? Mistika man tie tipai

as jau odos tipa tai kazkaip sugebejau atskirti, nes gan ryskiai maniskis pagal mane ir atsispindi tam pirmam pav., bet va audiniu spalvu-niekaip neatskiriu, kuri ten silta rozine/zalia, kuri ten salta

toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 16:32)
Kol kas manau, kad Porcelain man geriausiai bus.. be to, patamsint ja galesiu jeigu jau labai per sviesi bus,
Paziurejau, kad meginukai brangiai iseina atsisiusti..
Dar kelias savaites, manau, vistiek mastysiu, tai per ta laika, apsispresiu
Laukiam ispudziu
Del patamsinimo pilnai sutinku

ne karta pati taip ir esu dariusi. na, man kazkaip neatrodo brangiai tie 25lt iseigoje (uz 3 pudras ir 2 maskuoklius), nes vistiek ne vienam kartui uzteks, o ir galimybe pasirinkti, t.t., bet tik tiek, kad pagalvojus-uz tuos 25lt jau puse pudros iseina

tik klausimas-kaip spa;va atitaikyti. zodziu, slidu. arba bandyk pirkti iskart pilna pakuote ir jei jau labai netiks-dek i isparduotuve, arba bandyk meginius ciupti is akies

apsispresti tikrai padesim
Dabar ispudziai tokie-isbandziau zalia maskuokli ir Blondie maskuokli.
Su zaliuoju paslepiau spuogus
(jau taip buvo nurime, matyt hormonai kazkaip pasiautejo, pamete vel tokiais raudonais, as aisku dar nagus prikisau, tai turiu kelis ragus dabar
) paslepe tikrai

zandus patepiau (kuperoze), irgipaslepe raudoni
Su Blondie maskuokliu tepiau paakius-pamelynavimus tikrai paslepe, tik siek tiek klaidina ar smarkiai ar nedaug, nes labai ikrite paakiai tokie, vistiek matosi duobes

tai ir spalva atrodo kita. bet kad maskuoja, tai tikrai maskuoja spalva. rauksleles isryskino

nera ko noret is biraus produkto turbut. niekad nemaskuoju paakiu, man visos tos priemones atrodo per sunkios, bet jei jau darom bandymus, tai darom.
Paakiams maskuoti-blondie, spuogeliams, paraudimams-Blush away.
Einu nusiprausti, isdziuvusi bandysiu pudras. Gal pudros uzmaskuos tiek , kad nebereiks joku papildomu maskuokliu

kol kas, jei reiktu rinktis, imciau zaliaji maskuokli (aisku, kiekvienam pagal poreikius ir odos problemas)
(ai, kuriai bus labai aktualu, parasykit AZ ir atsiusiu foto kaip Blush away uzmaskavo spuogus)