Labą dieną,
Nenoriu padaryti antireklamos, tik išsakau, savo patirtį

.
Man padovanojo tą taurelę, labai apsidžiaugiau, nes esu už ekologiškumą ir naudingumą.
Pradėjau naudoti, sekėsi ne kaip...Man tempdavo, skaudėdavo, truputį prabėgdavo. Kad ir kaip stengiausi visokius variantus išbandyti, jausdavau svetimkūnį. Naudojau kažkur keturis ciklus. Tuo pačiu metu, jau pradėjom galvoti apie antrą vaikutį. Matavau BT, ciklo dienas stebėdavom ir t.t.
Ir padariau išvadą, kad man iš tikro netinka taurelė

. Mat dar nenaudojant jos, mano ciklas buvo kaip laikrodukas, kas 27 dienas, netgi galėdavau numatyti, kuriuo paros metu pasirodys mmm.
Tik pradėjus naudoti taurelę, ciklas pasikeitė, prailgėjo iki 29- 30 -31 dienų, ovuliacija įvykdavo skirtingu laiku.
Nustojau naudoti taurelę, kitas ciklas vėl pasidarė normalus, ovuliacija įvyko kaip ir numatyta, dabar jau turim rezultatą pilvukyje.
Tai va, kokia mano patirtis. Kaip minėjau, patinka man ta alternatyva higieniniams paketams, bet esu tikriausiai viena iš tų moterų tarpo, kuri negali naudoti nei tamponų, nei taurelių

.
Pavydžiu baltai

, kas naudojasi ir džiaugiasi tuo išradimu

.
Taip, gal ji jums netiko, bet tikrai nemanau, kad ji turėjo įtakos jūsų ciklui. Gal kokius vitaminus gerti pradėjot, ar streso kokio buvo. Man tai keista