Apie taurele buvau skaicius pries kokius metus ar du, tada buvau susizavejus, bet kai gyvenau LT, studentei apie 100 lt tikrai atrode daug..Dabar gyvendama UK kazkaip uzmaciau vel ytas taureles ir viskas, sugalvojau nupirkt. Uzsakiau Lunette Seline 1 dydi, gavau jau 2a diena

Kaip tik buvo prasidejusios mano mm.. Vakar visa diena naudojau, keiciau 3 kartus dienoj - ryte , pie 17h ir 23 pries miega. miegojau irgi su taurele, ir esu sokiruota kad per visa diena ir dar nakti nei lasas nepratekejo

buvau nusiteikus kad kol nera praktikos, pratekes, nemokesiu isskleist ir tt. O is tikruju ar cia man pasiseke bet viskas taip nuostabu!! negaliu atsidziaugti!!! Nukirpau beveik visa koteli, isimti man super lengva, ideti truputi sunkiau, pats idejimas sunkokas, o jau kai isidedu problemu patikrint ar issiskleide nera. Na bet su praktika manau bus viens du ir ideta ;D Tikrai geriausias pirkinys mano. Taip buvo atsibode tie tamponai. Dabar kol namie isvis gerai, nera problemu. Kai eisiu kita savaite i darba jau tada ziuresim kaip cia reiks keist , bet tikiuosi viskas bus gerai

)