Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Sveikos,

Ziuriu dauguma domisi Sandoros pagrindine mokykla ax.gif Vienus metus teko joje dirbti su vyresniai vaikais 8-10 klasemis. Tai ka galiu, tik pagirti sia mokykla. Kas keisciausia, kad joje nera kisama tikyba. Kai dirbau nereikejo per pirmas pamokas zegnotis ar panasiai. labai draugiski mokytojai, jaunas kolektyvas. Direktorius taip pat jaunas. Jei gyvenciau pietiniame arciau gytariu, tai leisciau tik i sia mokykla. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors ka nors zino apie Salduves pagrindine mokykla? Kokie atsiliepimai apie ja, kaip ten mokytojai ir kt.? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mirksiukas.gif gal kas ka zn apie siais metais busimu pirmokeliu mokytojas SAULES pradineje? ax.gif nepatingekite jei kas ka zn brukstelkit
Atsakyti
jei parašytum pavardes iš saulės pradinės tai pasakyčiau, kuri gera, nes pažįstama (kuri vedė ten savo vaikus) sakė pavardę geros mokytojos, ir kai pasidomėjau kurios šiemet turės pirmokus tai ta pati kuri gera, tik nepamenu pavardės, jei išgirsčiau tai prisiminčiau.
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau paklausti,ar visų norinčių mamų vaikiukai patekot į Sandoros mokyklą?
Parašykit,kas ten vesit,kaip tvarka,kaip priėmimas?Kitais metais ir mes ten pėdinsim...
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 04 10, 13:11)
Gal kas nors ka nors zino apie Salduves pagrindine mokykla? Kokie atsiliepimai apie ja, kaip ten mokytojai ir kt.?  g.gif

Mokykla labai pasikeitusi po direktores pasikeitimo i geraja puse mirksiukas.gif masteme, kad kai sunus baigs 4 klases vesim i kita mokykla, bet po akivaizdziu pokyciu, nuomone pakeiteme ir keliaus musu dickis iki 8 klases ax.gif
Atsakyti
milea : Paskelbta 2010 04 19, 11:43
jei parašytum pavardes iš saulės pradinės tai pasakyčiau, kuri gera, nes pažįstama (kuri vedė ten savo vaikus) sakė pavardę geros mokytojos, ir kai pasidomėjau kurios šiemet turės pirmokus tai ta pati kuri gera, tik nepamenu pavardės, jei išgirsčiau tai prisiminčiau.

MOKYTOJOS : Giedre Nemaniunaite ir Aldona Sabaliauskiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytux @ 2010 04 21, 08:05)
Mokykla labai pasikeitusi po direktores pasikeitimo i geraja puse  mirksiukas.gif  masteme, kad kai sunus baigs 4 klases vesim i kita mokykla, bet po akivaizdziu pokyciu, nuomone pakeiteme ir keliaus musu dickis iki 8 klases  ax.gif

Aciu uz info. mirksiukas.gif
Buvom susirinkime, tai pirmas ispudis geras. Na, o visa kita suzinosim, kai jau pradesim eiti i pirma klase. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2006 01 31, 11:49)
Mano pipiras rudeni jau eis i pirma klase, zadu leisti i Dainu, nors salia yra ir Saules, bet kazkaip apsisrendziau i Dainu. Kaip ten mokytojai?Pati esu mokytoja zinau, kokiu tu mokytoju ziezulu pasitaiko, ypac seno kirpimo......Beda, kad ne vienos nepazystu.

Mano berniukas baigs pirma klase centro pradineje .Stipri mokykla.gerai paruosia.Gaila kad nera prailgintos grupes.kadangi mano vaikas turi spec. poreikiu taidirba su logopedu ir spec.pedagogu.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors ves vaika siais metais i Centro pradines geros pradzios klase? Gal kokius nors atsiliepimus zinote? Pasidalinkite

Aciu
Atsakyti
Sveikos, mirksiukas.gif
gal kuri zinote apie mokytoja ALDONA SABALIAUSKIENE is SAULES pradines ? ax.gif lauksim zinuciu smile.gif
Atsakyti
laba.

merginos, busimu pirmoku mamos, ar jau gavot kvietimus susipazinti su pirmokeliu mokytojomis ar dar ne?

registruojant i mokykla mane ispejo, jog geguzes pradzioje, pakvies - kol kas ramu.

ar cia susirupinti, ar dar palaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 11 gegužės 2010 - 05:34