Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Jolyte, o kaip Jūs tikitės, kad vaikai turėtų būti baudžiami už namų darbų nedarymą? Pati esu mokytoja ir tikrai neįmanoma sukontroliuoti, kad visi vaikai visuomet darytų namų darbus....Jūs norėtumėte, kad už tai būtų rašomi dvejetai ar vaikas paliekamas po pamokų? Čia tikrai tėvai turėtų tokiais dalykais rūpintis, tikrinti namų darbus ir tt, jei nori, kad vaikas Maximos kasoje nesėdėtų. Ir apskritai su šiuolaikine tendencija mažinti namų darbus, mokytojai jau vos ne nusikaltimą daro užduodami juos doh.gif aš pvz dažnai pasakai, ypač vyresniukams, kad tokie namų darbai yra privalomi( mažesnė dalis), o didesnė dalis yra tik rekomendacinio pobūdžio, t.y neprivalo daryti, bet gali jei pats nori. Jolyte, Jums jokias būdais šito netaikau, bet kartais atrodo, kad mokytojai gaudami grašius turi vos ne visiškai atlikti tėvų pareigą- tie kalti, kad vaikas iš pamokų bėga, o jie negaudo, kalti, kad nesimoko, kalti, kad nebaudžia, o mokytojo rankos šiais laikais praktiškai surištos. O dar ne kai kurių tėvų požiūris į mokytoją doh.gif doh.gif Nereikia tuomet norėti, kad mokytojas turėtų įtaką mokiniams jei jo autoritetas yra menkinamas pačių tėvų.....
Ai, išsiplėčiau per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norime patekti i Siauliu centro mokyklele, gal kas zinote kokias geras, malonias pradinuku mokytojas? Arba pas kokias nerekomenduotina?
Mes tik dabar nesime prasyma, ir dar ne pagal rajona, tai labai pwergyvenu, kad nebera laisvu vietu (ju tinklapyje skelbiama). Gal kas susidure buvot-ka geriau tokiu atveju daryti, nesti "vokeli" ir kokia orientuotina suma? Ar siulyt remt mokykla. PaSIDALIKNIT PRASAU PATIRTIMI IR SVARSTYMAIS... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2008 01 15, 09:36)
Sveikos,
Norime patekti i Siauliu centro mokyklele, gal kas zinote kokias geras, malonias pradinuku mokytojas? Arba pas kokias nerekomenduotina?
Mes tik dabar nesime prasyma, ir dar ne pagal rajona, tai labai pwergyvenu, kad nebera laisvu vietu (ju tinklapyje skelbiama). Gal kas susidure buvot-ka geriau tokiu atveju daryti, nesti "vokeli" ir kokia orientuotina suma? Ar siulyt remt mokykla. PaSIDALIKNIT PRASAU PATIRTIMI IR SVARSTYMAIS... smile.gif

Sveika,
Kodėl taip vėlai, mes sausio 5 nešėm tai jau buvom saraso gale abejoju ar bus dar vietų, bet aisku gali pabandyti. O dėl mokytojų tai ir man būtų naudinga informacija. Kaip kalbėjausi su dir. pavaduotoja tai man labai daug ir išsamios informacijos suteikė, bet žinoma čia jos subjektyvi nuomone, gal kas žino labiau apie pirmakleckiu mokytojėles?
Atsakyti
QUOTE(Amondute @ 2008 01 15, 10:04)
Sveika,
Kodėl taip vėlai, mes sausio 5 nešėm tai jau buvom saraso gale abejoju ar bus dar vietų, bet aisku gali pabandyti. O dėl mokytojų tai ir man būtų naudinga informacija. Kaip kalbėjausi su dir. pavaduotoja tai man labai daug ir išsamios informacijos suteikė, bet žinoma čia jos subjektyvi nuomone, gal kas žino labiau apie pirmakleckiu mokytojėles?

O gal galetum pasidalint ta informacija, kuria "paporino" pavaduotoja? mirksiukas.gif

Atsakyti
Nagi, mamytes, negi nebeatsiras lankanciu centrine mokyklele ir mums pasufleruosianciu apie mokytojus? ax.gif
Kazin kaip ten tos klases "geros pradzios". Prisiskaiciau visokiu nuomoniu, tai kad nebesuprasi nieko... tongue.gif bet aisku viena, vel viskas nuo mokytojos priklauso. O siaip turbut tikrai faina mokymo medziaga-per zaidimus, zaislus ir kt. ne taip kaip mes mokemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 01 09, 17:30)
Hm, galbūt laikai kitokie, bet Jovaro mokykloj prie mokslų tikrai nepaudžia. palyginus su mokykla, kur duktė mokėsi pradinėse klasėse , tai čia tikrai kurortas. O man norėjosi, kad vaikas siektų žinių. Žodžiu, mokytojų ir mano požiūris į mokslus ir žinių siekimą nesutapo. Aš už griežtumą mokykloj, o ne paleidinėjimus iš pamokų, nebaudimus už namų darbų nedarymą ir panašiai. Dabar tikrai labai gailiuosi, jei būčiau žinojus kad atiop iš viso gali būti-tikrai būčiau kažkur kitur leidusi. Beje, duktė be galo patenkinta. na pažiūrėsim, kai su tokiom žiniom niekur neįstos ir turės maximose kasose sėdėti...

na, ir Jusu ta pati nuomone, kaip ir mano. As netgi noriu sunui nuo 8 kl paieskoti kitos mokyklos, bet jis pats praso, kad jo niekur neiskelciau doh.gif Ir suprantu vaika, juk jam greit 14 metu, pati paauglyste, ir nelengva kolektyva pakeisti doh.gif Nu, net nezinau, ka daryti... verysad.gif
Atsakyti
Mano sūnus kaip tik šiemet baigia Centro pradinę, Mokytoja Lilija Norutienė. Apie mokytoją galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius clap_1.gif Ji taiko geros pradžios metodus, atrinkdama, kas naudingiausia. Galiu pasakyti, kad mokytis vaikams labai įdomu, ir maniškis į mokyklą visada su dideliu noru eina. beje , mano sūnus, pakankamai sudėtingo charakterio vaikas, todėl labai džiaugiuosi, kad mokytoja rado kelią į jo širdutę. Mokytoja gana jauna, o ją pamačius iškart supranti, kad tai labai šiltas žmogus.
Atsakyti
Toje mokykloje man patinka bevei visos mokytojos. Laugalienė puikiai paruošia vaikus, tačiau atstumia jos išvaizda ir charakteris... A. Valuckienė puiki mokytoja, miela ir šiltai bendraujanti
Atsakyti
As noreciau pasakyti apie Sventupio mokykla tik gerus zodzius-ja mano vyresnelis pernai baige su pagyrimu.Gaila tik ,kad mokykla toliau bus tik pagrindine. Palieka, o jau ir paliko ja progresyvesni mokytojai, del to mazesneli(11oka) teko perkelti i Didzdvario gimnazija.Nepasakyciau, kad gimnazijoj kas nors butu labai kitaip, mokosi taip pat, pamokas ruosia irgi panasiai , ne ilgiau.Gaila, kad vaikas dabar turi vazineti i miesta, kai mokykla pasoneje...Siaip man patiko Sventupio mokykla...vaiku per daug neperkraudavo, kas norejo, tas galejo puikiai mokytis. Mano vaikam pasiseke, jie mokesi specialiai atrinktu stipresniu vaiku klasese, manau tai turi labai daug reiksmes.Kuo stipresne klase, tuo geresni rezultatai, nes visi nori buti kuo geresniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 02 07, 15:31)
As noreciau pasakyti apie Sventupio mokykla tik  gerus zodzius-ja mano vyresnelis pernai baige su pagyrimu.Gaila  tik ,kad mokykla toliau bus tik pagrindine. Palieka, o jau ir paliko ja progresyvesni mokytojai, del to mazesneli(11oka) teko perkelti i Didzdvario gimnazija.Nepasakyciau, kad gimnazijoj kas nors butu labai kitaip, mokosi taip pat, pamokas ruosia irgi panasiai , ne ilgiau.Gaila, kad vaikas dabar turi vazineti i miesta, kai mokykla pasoneje...Siaip man patiko Sventupio mokykla...vaiku per daug neperkraudavo, kas norejo, tas galejo puikiai mokytis. Mano vaikam pasiseke, jie mokesi specialiai atrinktu stipresniu vaiku klasese, manau tai turi labai daug reiksmes.Kuo stipresne klase, tuo geresni rezultatai, nes visi nori buti kuo geresniais  smile.gif

Kai pradėjau skaityti žinutę, tai net nesitikėjo, kad apie tą pačią mokyklą rašoma, man vienai pažįstamai teko perkelti sūnų iš Šventupio į kitą mokyklą, nes klasėjė mokėsi 4 antramečiai, o atmosfera klasėje dėl jų buvo nepakenčiama.
Skaitant toliau, paaiškėjo kodėl. Tikriausiai dėl gabesnių ir silpnesnių mokinių suskirstymo į klases. Atidžiau įsižiūrėjusi, pastebėjau tai ir kitose mokyklose. Ačiū, Aukso_dulkele, už naudingą info.
Atsakyti
4u.gif manau, kad mokykloje labai svarbu, kokie mokiniai klaseje surinkti, ir koks mokytoju kolektyvas jiems kliuvo.Gali buti, kad ir labai geroje mokykloje vienai ar kitai mokiniu laidai gali kliuti silpnu mokytoju kolektyvas ir atvirksciai . Jei jusu vaikas ne is norinciu siekti ir pasiekti, tuo reiketu pasidometi.Kuo stipresni vaikai klaseje, tuo didesnis stimulas juos pasivyti. Mano abu sunus visad lygiuojasi i lyderius ir as jais didziuojuosi smile.gif Tikiuosi taip ir bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 02 07, 14:31)
As noreciau pasakyti apie Sventupio mokykla tik  gerus zodzius-ja mano vyresnelis pernai baige su pagyrimu.Gaila  tik ,kad mokykla toliau bus tik pagrindine. Palieka, o jau ir paliko ja progresyvesni mokytojai, del to mazesneli(11oka) teko perkelti i Didzdvario gimnazija.Nepasakyciau, kad gimnazijoj kas nors butu labai kitaip, mokosi taip pat, pamokas ruosia irgi panasiai , ne ilgiau.Gaila, kad vaikas dabar turi vazineti i miesta, kai mokykla pasoneje...Siaip man patiko Sventupio mokykla...vaiku per daug neperkraudavo, kas norejo, tas galejo puikiai mokytis. Mano vaikam pasiseke, jie mokesi specialiai atrinktu stipresniu vaiku klasese, manau tai turi labai daug reiksmes.Kuo stipresne klase, tuo geresni rezultatai, nes visi nori buti kuo geresniais  smile.gif

O kodėl neleidai savo sūnaus į "Romuvos" gimnaziją, tada ir važinėti į miestą nereikėtų, o ir atsiliepimų gerų esu girdėjusi apie tą gimnaziją?
Atsakyti