QUOTE(siguliukas17 @ 2008 04 29, 14:38)
Vargsas zuikis

. Sveikatos tau
Tikriausiai rota virusas kad vemia ir temperatura.
QUOTE(mamukas06 @ 2008 04 29, 14:49)
Aciu Rico uz info ir sveikit
As kalbejau siandien su LT ambasada ir man nieko neminejo apie dokumentus is tetcio ambasados. Sake kad tetis parasytu pareiskima, jog NORI IR SUTINKA kad jo vaikas gautu LT pilietybe, ir kad NESIKREIPE IR NESIKREIPS kad vaikas gautu jo salies pilietybe - patvirtinti notariskai, paskui uzdeti ta apostile ir isversti i lietuviu kalba, taipogi sake kad su tetcio pasu galiu ateiti. Viskas ne taip jau sudetingai ir skambejo, bet kai paskaitinejau sia tema, bijau kad gal viskas ne taip paprasta kaip atrodo.
Dekui

buvom A&E, grizom po 2 - temperatura l. auksta, staigiai pakyla (kai nuvaziavom pamatavo buvo 37.1, po pusvalandzio 38.8), paracetamolio buvau 3 kartus davus o tebuvo po 20h, tai vaziavom

vakar pas savo GP 2 kartus buvau, pas skirtingus gydytojus, ne vienas nesake, kad ibuprofen temperaturai galima duoti

o ir paracetamolio maza buteliuka 100ml

ir ateiti penktadieni - neuztenka! na, sake, bet kada ateiti jei tik nerimauju, tai ir ejau...
Pirma gydytoja sake stomac bug, antras- nasty virus, o ligoninej gastroenteritis, tas pat, bet ko jie viena kalba negali kalbeti

ir mano suvokimas tarp pirmo ir paskutinio pavadinimo turputi skiriasi

kai suzinai diagnoze kazkaip rimciau skamba negu tik stomac bug. reikia eiti i tema apie gydytojus issilieti... jei bus kada... reik pavalgyt ir pasnausti...
Del to tecio sutikimo, pamenu, kai skambinau i ambasada irgi neminejo, kad pazyma is tecio ambasados reikalinga, tik paciam pas notara (dar nezinau solicitor ar notary, pirmas pigiau) parasyti, bet migracijos departamente sake reikia, BET jie taip pat sake, kad jei (musu atveju) tetis neturi paso, praso cia prieglobscio, galima tada ranka pasirasyti, kokia situacija, paaiskinti kas ir kaip, na ir aisku, patvirtinti...
Man atrodo, nevaziuosiu LT, dar nesu tikra 100%, reikia greiciau tvarkytis, tuoj mano appointmetas bus

, jei cia issiversti i LT kalba viska reikia

Lietuvoj paprasciau atrodo (dabar)