Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį čiulptuką naudojate ir kodėl?

QUOTE(lyra @ 2011 07 20, 13:37)
Lateksinis. Geriausias canpol babies apvaliu galu. Nors patys čiulptukai tai negražūs...  verysad.gif  Nežinau ar yra tokių kokios kitos firmos, bent nemačiau...

yra..didesnej Eurovaistinej visokiausiu...dar maciau Chicco parduotuvej tikrai graziu...

mes turejom nusipirke Avent silikonini ortopedini, tai neeme visai schmoll.gif galvojau apsieisim ir be ciulptuko, jei jau nereikia...bet va pradejo ciulpt rankytes, tai bijodama, kad neiprastu prie pirsto, nupirkau NUK lateksine baisia soske, bet mazylei lipo sita...
tai paieskojau grazesnes ir radau Tigex firmos Eurovaistinej visai nebrangiai, bet zymiai grazesne, nei NUKo biggrin.gif
Atsakyti
Campol, ir mergaitei pirkau ir dabar berniukui, man jie patinka nes pavyzdziui nuk labai aplink burnyte prispaudzia. o dabar dar labai grazu nupirkau blush2.gif bespalvi su avyte biggrin.gif
Atsakyti
TT silikonini ortopedini skaidru thumbup.gif
Atsakyti
man irgi patinka Tommee Tippee čiulptukai - čia turbūt, kas prie ko pripranta..
Čia aš gal truputį pataisysiu mamytes, ne ortopediniai čiulptukai, bet ortodontiniai (pėdos ir burna smile.gif )
Atsakyti
Mes tai jokio nenaudojam thumbup.gif Grožiui kenkia biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi jokio nenaudojam. Nuo pat pirmų dienų vaikas kategoriškai atsisakė jį imti, tai ir nevertėm biggrin.gif
Atsakyti
Tiko tik AVENT firmos, nes nėra toks išlenktas. Kiti prisispaudžia aplink burnytę, tai paskui žymė įsirėžia. O AVENT firmos švelniai priglundantis, jokių žymių. Turime įvairių firmų čiulptukų, iš viso 8 vienetus( pridovanojo mums), tai nė vienas mano mažei netinka. Kartais sudedu jai tuo 8 čiulptukus ir AVENT firmos čiulptuką į vieną krūvą, pasiūlau pasiimti kokį kori čiulptuką. Tai ji visus išbando ir pasilieka prie savo AVEnt čiulptuko.
Atsakyti
Manoji naudojo Canpol, paskui Avent silikoninius. Siandien ismeciau senus ir nupirkau naujus Tommee Tippee, irgi silikoniniai ortodontiniai, bet reikia, neima doh.gif Gal kad jie truputi didesni uz Avent...Na bet bandysim arba prie siu pripratint, arba jau po truputi atpratint nuo ciulptuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 07 27, 11:59)
Mes irgi jokio nenaudojam. Nuo pat pirmų dienų vaikas kategoriškai atsisakė jį imti, tai ir nevertėm biggrin.gif

Mums irgi identiska situacija buvo biggrin.gif Man net neormalu pasirode, bet viskas OK smile.gif
Atsakyti
Nenaudojam jokio. Prisizinda ir taip, pienukas pas mane sunkokai bega
Atsakyti
TT ortodontini. smile.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku daug visokiu isbandem, likom su AVENT, tai paskui nebesiblaskem, tik tuos naudojom ir kitiem vaikam. ir jie puikiai tiko thumbup.gif
Atsakyti