Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

Baisu,tikiuosi daugiau neteks to patirti,ir surasit tam darbui tinkantį žmogų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2005 07 26, 08:59)
Mamytes saugokites Alinos Galinauskienes, 50 metu, gyvena Seskineje. Tai baisus zmogus, kuris moka prie mamos apsimesti padoriu zmogumi. Ji pas mus dirbo 4 dienas, nes pastaraja ja tikrinome su diktofonu- PAKRAUPAU!!!!!Vaika isvadino visokiais necenzuriniais zodziais (py..., Suc.., Kur..., ****...)Baisu! blink.gif , kas atras zodis: "-kaip tau duosiu per galva!"
Nu baisu, baisu, baisu....
Tai siaubingas zmogus, saugokites!

cry.gif cry.gif cry.gif Ji pas mus beveik savaitę dirbo. Košmaras. Po antros dienos radau mėlynę vaikui ant rankos. Bet keisčiausia, kad mano vaikas žiopliukas su visais draugauja, ir per daug neprieštaravo su ja pasilikti. O po to ji pati iš darbo išėjo. schmoll.gif Dar kaip tik vakar parduotuvėje mačiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2005 07 26, 08:59)
Mamytes saugokites Alinos Galinauskienes, 50 metu, gyvena Seskineje. Tai baisus zmogus, kuris moka prie mamos apsimesti padoriu zmogumi. Ji pas mus dirbo 4 dienas, nes pastaraja ja tikrinome su diktofonu- PAKRAUPAU!!!!!Vaika isvadino visokiais necenzuriniais zodziais (py..., Suc.., Kur..., ****...)Baisu! blink.gif , kas atras zodis: "-kaip tau duosiu per galva!"

bash.gif nu kažkas tragiško
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2005 07 26, 09:59)

Siandien Alina buvo pas mane pokalbio. Aciu Dievui, kad yra supermama, nes jau kilo itarimas kad cia ta juodoji, kai pasake varda telefonu. Pavarde viska patvirtino... Jos tel. 8 615 34694
Beje, ji dabar intensyviai iesko darbo, mamytes, neuzkibkit!!! Atrodo padoriai, svariai ir tt. bet fasadas apgauna. Neigiamai atsiliepia apie agenturas ir isvis kalba i lankas. Darsyk aciu, kurios paskelbete apie sia "aukle"

Atsakyti
Kas ka gali parasyti apie aukle Ema D. is Karoliniskiu? Apie 40-45 m.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 08 01, 16:40)
Kas ka gali parasyti apie aukle Ema D. is Karoliniskiu? Apie 40-45 m.

Na nežinau, kodėl apie šitą auklę klausiama šiame skyrelyje blink.gif
Buvome su ja susitikę. Deja, taip jau susikloste, kad pas mus ji nedirbs (čia jau mūsų šeimos reikalai). Ema man pasirodė nuoširdi, mieli, tvarkinga. Mano jaunuolis iš karto prie jos prilipo. Turi rekomendaciją. Kalbėjausi su ta mama, kuri parašė rekomendaciją. Emą gyrė: sakė, kad pareinginga, labai myli vaikus ir t.t. ir pan. Per visus metus nebuvo jokio nesusipratimo. Mam sakė, kad jai šike tiek net gaila, kad teks skirtis su ema, bet toks jau gyvenimas ax.gif
Dabar ji ieškosi darbelio, nes jos prižiūrėtas vaikiukas eis į darželį. Jei tik galėčiau, tai tikrai samdyčiau ją savo jaunuoliui mirksiukas.gif

Beje, man atrodo, kad ji - rusakalbė, bet lietuviškai kalba labai gražiai (mano lituanistinės ausies nerėžia jos kalba mirksiukas.gif ).

Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos rasote, kad baisi Aferistes istorija, bet kur jus ja perskaitet? Ka tam vaikui dare?
Atsakyti
Ar niekam neteko susidurti su Egle Vosyliene, gyvena centre?
Atsakyti
QUOTE(Vasarasta @ 2005 08 03, 12:05)
Visos rasote, kad baisi Aferistes istorija, bet kur jus ja perskaitet? Ka tam vaikui dare?

Aferiste dalyvavo NOMEDOS laidoje, ten ir papasakoji....detaliu neatsimenu, senai buvo, atsimenu tik tiek, kad apsiverkiau ziuredama video juosta kuria atnese Aferiste i laida
Atsakyti
Eina sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2005 08 01, 17:46)
Na nežinau, kodėl apie šitą auklę klausiama šiame skyrelyje blink.gif
Buvome su ja susitikę. Deja, taip jau susikloste, kad pas mus ji nedirbs (čia jau mūsų šeimos reikalai). Ema man pasirodė nuoširdi, mieli, tvarkinga. Mano jaunuolis iš karto prie jos prilipo. Turi rekomendaciją. Kalbėjausi su ta mama, kuri parašė rekomendaciją. Emą gyrė: sakė, kad pareinginga, labai myli vaikus ir t.t. ir pan. Per visus metus nebuvo jokio nesusipratimo. Mam sakė, kad jai šike tiek net gaila, kad teks skirtis su ema, bet toks jau gyvenimas ax.gif
Dabar ji ieškosi darbelio, nes jos prižiūrėtas vaikiukas eis į darželį. Jei tik galėčiau, tai tikrai samdyčiau ją savo jaunuoliui mirksiukas.gif

Beje, man atrodo, kad ji - rusakalbė, bet lietuviškai kalba labai gražiai (mano lituanistinės ausies nerėžia jos kalba mirksiukas.gif ).

Tai tiek mirksiukas.gif

Tiesiog dėl atsargumo pasiklausiu visuose skyreliuose. O beje, ačiū tau už rekomendaciją. mes ją pasamdėme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 08 06, 10:13)
Tiesiog dėl atsargumo pasiklausiu visuose skyreliuose. O beje, ačiū tau už rekomendaciją. mes ją pasamdėme thumbup.gif

Nuoširdžiai džiaugiuosi mirksiukas.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti