Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Iriska @ 2010 10 12, 18:02)
man nelikimas plyteles atrasti sau! Tik radau, issiunciau uZklausyma ir sako ,kad baltos spalvos nebegamina! doh.gif  verysad.gif Visa vakara deliojau jas ir setau!
Uztat radau plyteles i tambura  biggrin.gif
user posted image
Ir i virtuve user posted image
lenkiskos ir visai ikandamos bigsmile.gif
Tubadzin Majolika

Nenusimink 4u.gif , as tokiu atveju visad pagalvoju, kad jos nebuvo skirtos, bus geresniu smile.gif
Tu minejai, kad tavo koridorius su virtuve sujungtas be duru ir iejimas platus. Tai sios plyteles i ta mineta koridoriu ar tamburas yra atskira patalpa? Nes sudejus tokias panasiu (spalviskai) teks ieskoti ir kitoms patalpoms, kad butu testinumas.

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 10 12, 18:36)
Rodziau vyrui nuotraukas, kaip turetu atrodyt, sake padarys taip. Tai ir isprendem problema  thumbup.gif . O siaip [color=plum]nagingas mano vyras, jis restauravo 200 m senumo pili, atliko visus medienos darbus.. Va nuo tos pilies ir susirgau klasika  doh.gif

Na tai cia jau visai pasiseke, turi visa ciela MEISTRA namuose thumbup.gif
Tada tikrai galite sau leisti igyvendinti ir daugiau graziu namu apdailos sprendimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 12, 19:04)
Nenusimink 4u.gif , as tokiu atveju visad pagalvoju, kad jos nebuvo skirtos, bus geresniu smile.gif
Tu minejai, kad tavo koridorius su virtuve sujungtas be duru ir iejimas platus. Tai sios plyteles i ta mineta koridoriu ar tamburas yra atskira patalpa? Nes sudejus tokias panasiu (spalviskai) teks ieskoti ir kitoms patalpoms, kad butu testinumas.

tamburas atskira patalpa. ax.gif

Gal radau sau pagaliau plyteles: g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Bet kaip ta dekora sudeti kvadratineje patalpoje??? Pjauti nesinori, nes skirsis krastai g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 10 12, 12:23)
Reikia skubaus patarimo help.gif  help.gif
Ar vonia apklijuoti plytelemis ar deti plastikinius sonus???? Nes kaip vyras sako, vis vien reikes prieigos prie vonios vamzdziu, na isvalyti ir pan. Tai uzklijavus plytelemis tai nebus prieigos. Bet tie plastikiniai sonai su klasika labai prasilenkia. Gal ideju kas???  Nes kiek perverciau foto tai visose vonios ant liuto koju, o mes tokios neipirkom  verysad.gif apsiribojom paprasta....

Šiaip tai tam reikalui specialiai net yra tokios durelės pirkt, įsideda tarp plytelių, reikalui esant atsidarai.
Čia
Bet mediena, ypač balta super būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 12, 20:53)
Šiaip tai tam reikalui specialiai net yra tokios durelės pirkt, įsideda tarp plytelių, reikalui esant atsidarai.
Čia
Bet mediena, ypač balta super būtų  wub.gif

Taip, yra ir tokių, bet čia kalba buvo, kad nesimatytų, nekristų į akis ir nedarkytų bendro vaizdo, žodžiu, būtų ir gražu, ir praktiška.
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 10 12, 17:34)
su magnetu irgi idomiai  g.gif Blondiniskai paklausiu  biggrin.gif o yra magento pirkti? Kaip suprantu tai cia panasus principas kaip su paprastomis spintos durimis, kuomet dedamas magnetas, kad pilnai uzsidarytu ? va kiek sauniu ideju  thumbup.gif , o cia mastem mastem, sverem sverem. O parasiau va i Sm ir ats pilna bigsmile.gif bet jauciu apsistosim ties medziu. Vyras pats padarys, medzio rasim, turetu graziai atrodyt  ax.gif

Tikriausiai yra. Man toks klausimas nekilo biggrin.gif Principas panašus.
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 12, 18:49)
O del kainos - nemanau kad ji butu zymiai didesne nei klijuoti plyteles ant gipskartono (plyteles, klijai, gipskartonas, jo metalinis karkasas) rolleyes.gif , o medziu: medinis karkasas + frezuota (medine arba ne) plokste.
Uztai grazu wub.gif

Medis už gipso kartoną tikrai brangiau, o dar ir jo apdirbimas kainą didina. Dėl grožio nesiginčiju.
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 10 12, 19:36)
Rodziau vyrui nuotraukas, kaip turetu atrodyt, sake padarys taip. Tai ir isprendem problema  thumbup.gif . O siaip nagingas mano vyras, jis restauravo 200 m senumo pili, atliko visus medienos darbus.. Va nuo tos pilies ir susirgau klasika  doh.gif 

Sveikinu apsisprendus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 12, 19:39)
tamburas atskira patalpa. ax.gif
Gal radau sau pagaliau plyteles:  g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Bet kaip ta dekora sudeti kvadratineje patalpoje??? Pjauti nesinori, nes skirsis krastai g.gif

KUri grazesne???

user posted image

man patinka sokoladinis kontrastas, nes is koridoriaus bus ieimas i kambari, kur bus tamsio medienos grindys (raudonmedzio masyvas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 13 spalio 2010 - 09:45
QUOTE(Iriska @ 2010 10 13, 10:39)
KUri grazesne???

user posted image

man patinka sokoladinis kontrastas, nes is koridoriaus bus ieimas i kambari, kur bus tamsio medienos grindys (raudonmedzio masyvas)
user posted image

Man be jokiu abejoniu antras "baltai/sokoladinis" variantas smile.gif
Anksciau pasirinktas raibas (melynai raudonas) tamburo plyteles atmesciau, nes jos nieko bendro netures nei su koridoriumi nei su kitomis patalpomis, todel iskris is konteksto.
Todel nuo pat iejimo grindis pradeciau deti tik su vienomis sios serijos plytelemis.
Tambure jos gali buti su daugiau rudos spalvos, koridoriuje tik su sokoladiniais intarpeliais, o virtuveje be jokio sokolado. Galima pasidelioti ir kitokiu sprendimu, bet esme, kad visur bus bendras grindu koloritas, o cia ir slypi visas grozis mirksiukas.gif
Paanalizuok stai si pavyzdi, ne tik grindis, bet ir visa interjero spalvine gama, kuri islaikyta visame name, man tai - tobulas architektu darbas wub.gif : Norint pasididinti vaizdeli - "lipti" ant paveikslelio.
http://www.salon.ru/...a...300&rid=287
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 spalio 2010 - 10:23
QUOTE(Iriska @ 2010 10 13, 11:39)
KUri grazesne???

user posted image

Man labai gražios šitos plytelės wub.gif
Aš jų labai norėjau į kambarį su židiniu, bet kadangi patalpa nemaža, tai kaina dėl tų intarpėlių išėjo didelė, todėl rinkausi kitokį variantą.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 13, 11:20)
Man be jokiu abejoniu antras "baltai/sokoladinis" variantas smile.gif
Anksciau pasirinktas raibas (melynai raudonas) tamburo plyteles atmesciau, nes jos nieko bendro netures nei su koridoriumi nei su kitomis patalpomis, todel iskris is konteksto.
Todel nuo pat iejimo grindis pradeciau deti tik su vienomis sios serijos plytelemis.
Tambure jos gali buti su daugiau rudos spalvos, koridoriuje tik su sokoladiniais intarpeliais, o virtuveje be jokio sokolado. Galima pasidelioti ir kitokiu sprendimu, bet esme, kad visur bus bendras grindu koloritas, o cia ir slypi visas grozis  mirksiukas.gif
Paanalizuok stai si pavyzdi, ne tik grindis, bet ir visa interjero spalvine gama, kuri islaikyta visame name, man tai - tobulas architektu darbas wub.gif : Norint pasididinti vaizdeli - "lipti" ant paveikslelio.
http://www.salon.ru/...a...300&rid=287

ACIU!!! rolleyes.gif

Gal kas moka padelioti dekorus... jau taip pavargau juos delioti. Niekaip nesigauna, kad nereiketu pjauti plyteliu prie ju. unsure.gif MB sako , kad bus negrazu kai prie pat kvadrato pjauta eile plyteliu.

Va ka prideliojau unsure.gif

user posted image

Paaiskinu. Plyteles tambure rudos su baltu kvadratu. Paskui koridorius su rudu kvadratu is dveju. Laiptai tie drizuoti nupiestu ir toliau virtuve be dekoro, tik pora kvadrateliu baltu.
Atsakyti
Pas jus cia taip silta ir gera,tikra atgaiva sielai. wub.gif Jus saunuoles!!!Ir dideles sekmes bei kantrybes paieskose,darbeliuose bei kuryboje!!!!
Mergaites,atsiprasau ,kad cia rasau blush2.gif blush2.gif .Taciau turiu tokius stai daiktelius provanso stiliaus,pirktus C@D style,ir mano namuciuose jie nerado sau vietos.Gal kazka jie labai dziugintu ir butu naudojami.Nes man iki panasaus stiliaus labai toli...Jie nauji,tad gal kuriai patiktu ar tiktu,tai mielai perleisciau mirksiukas.gif jeigu kas rasykite i az.
user posted image
Atsakyti
[quote=Iriska,2010 10 12, 18:02]

LABA , GAL TURI TOS VIRTUVYTĖS DAUGIAU FOTKIU, KAZKAIP PATIKO g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip su tais keramikiniais virduliais? Kooperuojamės bendrai pirkti ar ne? Kitą savaitę nebūsiu Lietuvoj, tai jei sugalvotumėt užsakinėt, įtraukit mane į sąrašus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vi_zija,2010 10 14, 11:49]
[quote=Iriska,2010 10 12, 18:02]
LABA , GAL TURI TOS VIRTUVYTĖS DAUGIAU FOTKIU, KAZKAIP PATIKO g.gif
[/quote]
O kur tokių yra pirkti? Mačiau gyvai išklijuotą sieną - man patiko bigsmile.gif
Atsakyti