Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Mergaites, kaip dazote savo mansardines nuozulnias sienas - jungiate prie lubu ploto, ar prie sienu? O gal yra kokios taisykles?
Sau pasidariau tokia isvada - jei sienos sviesiu spalvu, tada jungiu prie sienu ploto, jei tamsiu, tada dazau lubu spalva (kad ne taip slegtu). Man tikrai negrazu, kai ta nuozulni balta siena (3,2 m plocio) kontrastuoja su kitu sienu spalvomis... nors mano dazytojams atrodo kitaip, bet as bandau dar gincytis rolleyes.gif .
Kokia jusu patirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 07 lapkričio 2010 - 11:54
Pora variantu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 11 04, 18:11)
o cia originalas nuo ko kopinta buvo. originalas ziuriu siek tiek grakstesnis. beje mano sofa gerokai igilinta, nes norejom tokios jos gilesnes. kad isedi kojas biski istiesi. vietos turim tai kaip sakos galejom pasiplesti smile.gif

user posted image

..Orginalas tau grakstesnis atrodo todel kad mano manymu tu truputi persistengei su panaudotu medziagu fakturomis, rastais..Tik neisizeisk.. 4u.gif ..Mano manymu galetum "pazaist" su tuom kas gali buti karts nuo karto pakeistai -pagalviukais..ypatingai del to kad tavo ir kambario sienos labai margos...Cia tik toks mano pastebejimas ir pasiulymas butu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 07 lapkričio 2010 - 12:57
Pagelbekit 4u.gif 10kv.m kambarys,viena siena kaip akcentas isklijuota tapetais
user posted image
Visos kitos dabar baltos,kaip manot kokia spalva parinkti toms baltoms sienoms?Vyraus labiau klasikinis stilius,kadangi saulei svieciant tapetai turi aukso spindesio,tai ir detales interjero pasirinkau truputi paauksintas.Baldai tamsiu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2010 11 07, 16:09)

aš dažyčiau tokia spalva koks tapetų dugnas, jei nėra intensyvus arba vistiek derinčiau, ieškočiau giminingos spalvos tapetų fonui
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 11 04, 17:11)
Seikutes.
na kaip zadejau rodau savo sofute smile.gif
gobelenas pirktas Audejuje, tik va tokio jau neaudzia tai pagal asmenini zusakyma isaude , bet labai jau nenorejo.
kojytes tekintas pirkau www.gritija.lt ir jas man imontavo.

Zyliuk, sofute superine thumbup.gif Ir kaip tau pavyko juos ikalbeti, kad specialiai gobelena isaustu cool.gif ar reikejo dideli metraza pirkti? Mes irgi sofa restauravom ir Audejuje visi gobelenai kurie mum patiko buvo nepopuliarus ir ju nebegamino daugiau, tad ir nebandem tartis, o tau pavyko bigsmile.gif
Ir kojeles labai grazios wub.gif Tik pritariu merginom, kad keisciau ju spalva i sviesesne.
Zodziu, nereali tu, kad sugebi atrasti tokius sofu, zidinio, sienu, lubu meistrus ir igyvendinti tai ka sumanai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 07, 12:17)
Gal kam reikia 2rulonai?

user posted image

ebay

As TAPETU neparduodu biggrin.gif Cia aukcionas Anglijoje. Per tarpininkes galima nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 07, 13:01)
Iriska, tai neskubėk tada, kai neskubi tai tokių perliukų atrandi, o paskubėjęs prisiperki ir gailies. Matyt tavieji dar laukia  wub.gif
Aš va irgi užsisakiau laikrodį, sumokėjau, nėr mano spalvos, arba mėn laukti, arba imti kitokį, tai trečia diena neapsisprendžiu, pinigai kabo doh.gif

O kodel neapsisprendi? biggrin.gif Paskaityk savo pirma sakinuka ir manau, kad ramiai palauk, menuo labai greitai praeina. net per greitai kartais rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va dabar ir galvoju ką daryt, nes yra kitų gražių ir nebežinau ko noriu ir kas tiks. Kaip ta beždžionė, ir graži, ir protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 07, 14:08)

Mano taip, tik as paprasiau, kad man kai klijuojant tapetus paliktu nuo lubu, tame tarpe ir nuozulniu, kelis centimetrus neuzklijuotus, man nepatinka, kai siena susijungia su lubomis, ar tai butu tapetai, ar dazai.
cia nuotrauka sena ir fotografuota visai kitu tikslu blush2.gif bet kazkiek matosi ir siena.
user posted image

cia dar radau senu fotkiu.
user posted image
user posted image

Palikti tarpuka, ar nepalikti, tai cia jau manau skonio reikalas, bet lubos man atrodo jos visada lubos, nesvarbu nuozulnios jos ar ne. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
jei ne paslaptis is kur pirkote tokius grazius tapetus? Super atrodo, kiek ziurejau, nieko panasaus neradau smile.gif

Papildyta:
Jei ne paslaptis kur pirkote tokius grazius tapetus? Super atrodo smile.gif
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 24, 11:02)
O cia noriu parodyti savo dukriuko uzuolaidas. Kadangi langai istrizi, tai reikejo kazka masztyt. ir va vienam zurnale uzmaciau tokia ideja, su kabliukais ir kaspinukais. smile.gif

o cia noriu parodyt savo pasidarytus paveikslelius pirmo auksto WC pagyvinimui  blush2.gif  blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Vida777, ieskojau info visai kitokios ir radau dar viena pavyzdi slaitines sienos smile.gif
user posted image

Beje, gal kas turit uzsislepe kokiu pvz apie antresoles? planuojam priestato statyba - ieskau ideju smile.gif Gal bent jau kaip angliskai ar vikiskai ar belekaip jos vadinas zinot? daugiau ideju gal susirinkciau smile.gif Mano nei popierinis nei internetinis zodynas vertimo neduoda doh.gif
Atsakyti