viskas gerai baigesi sulaukiau mmm
  viskas gerai baigesi sulaukiau mmm   cia man pamoka, aciu labai
  cia man pamoka, aciu labai

Taciau nezinau kaip kitom, bet man tai gyvenimo pamokele daugiau taip nebesielgt
  Taciau nezinau kaip kitom, bet man tai gyvenimo pamokele daugiau taip nebesielgt  , nes vistiek tai kenkia net labai, dar nezinau kaip butent kenkia nes esu farmacininke ir kitais mokslo metais mokysimes, taciau jeigu kontracepcija turi net 14 neigiamu dalyku, tai net neabejoju kad sis dar daugiau tures
 , nes vistiek tai kenkia net labai, dar nezinau kaip butent kenkia nes esu farmacininke ir kitais mokslo metais mokysimes, taciau jeigu kontracepcija turi net 14 neigiamu dalyku, tai net neabejoju kad sis dar daugiau tures  

Praėjo kažkur apie 6 valandas kai galima tik 3 būti be jo.
 Praėjo kažkur apie 6 valandas kai galima tik 3 būti be jo. Situacija standartinė, suplyšo
   Situacija standartinė, suplyšo  
  Kadangi buvo rytas, tai sureagavom labai greitai. MB nubėgo į vaistinę, grįžęs pasiguodė dar, kad vaistininkė kikeno iš jo
 Kadangi buvo rytas, tai sureagavom labai greitai. MB nubėgo į vaistinę, grįžęs pasiguodė dar, kad vaistininkė kikeno iš jo  Maždaug po valandos ar dviejų išgėriau dvi tabletės ir meldžiau mm
 Maždaug po valandos ar dviejų išgėriau dvi tabletės ir meldžiau mm  O jos neskubėjo pas mane ateiti
  O jos neskubėjo pas mane ateiti  atėjo beveik savaitę vėliau.. Dar kokį pora ar tris mėnesius vėliau vis svarsčiau ar ne nieščia esu
 atėjo beveik savaitę vėliau.. Dar kokį pora ar tris mėnesius vėliau vis svarsčiau ar ne nieščia esu  nes mėnesinės kažkokios negausios labai pasidarė
 nes mėnesinės kažkokios negausios labai pasidarė  na bet jau praėjo nemažai laiko, tai gal viskas ok
  na bet jau praėjo nemažai laiko, tai gal viskas ok  
  Kuo anksčiau, tuo geriau!
 Kuo anksčiau, tuo geriau!

tfu tfu tfu
  tfu tfu tfu  gal cia nuo trinties stiprios?
  gal cia nuo trinties stiprios? Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma
 Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma  nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo
 nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo  

Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma
 Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma  nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo
 nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo  

gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko  ciklas issireguliavo?
 gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko  ciklas issireguliavo?  

gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko  ciklas issireguliavo?
 gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko  ciklas issireguliavo?