Oho, mergaitės kiek prigaminę skaniai

Šaunuoles,
Ule, Elena 
O aš kepiau čeburėkus vakar. Tešla- ideali , tokia skani, kaip čeburekinėje geroje. Tik reikial bai plonai iškočioti, o ir išminkyt nepatingėt.
Idėją radau internete, o šį tą ir nuo savęs pridėjau, taigi:
Čeburėkai žiauriai skanūs
Tešla:Stiklinė pieno
3 stiklinės miltų
vandens apie 100 ml
Druska, cukrus (labai nedaug).
Įdaras:Faršas apie 0,5 kg
Svogūno pjaustyto nemažai... 2 galvos.
Kefyro arba pasukų 100 ml.
Druska, pipirai, džiovintos petražolės.
Pieną užvirnti ir užpilti vieną stiklinę miltų. Išmaišyti ir palaukti, kol atvės. Sudėti likusius miltus, druską, cukrų. Tešla bus kieta, todėl prireiks dar apie pusę stiklinės vandens. Tiesiog, reikia, kad tešla minkytusi, būtų vidutinio kietumo. Na, ir minkyti....minkyti... minkyti 15 minučių.
Palikti pagulėt, pailsėt...

Įdaro komponentus sumaištyti, labai gerai išsukti šaukštu, ar rankomis.
Tešlą iškočioti kuo ploniau, tuo bus skaniau. Daryti apskritimus su dubenėliu, dėti įdaro, jį paskleisti, palikti kraštelius ir formuoti čeburėkus.
LABAI svarbu gerai užspausti kraštus- pirma pirštais, paskui dar šakute.
Kad ir kiek stengiaus, pora pasileido, o tada jau cypė ir šnypštė keptuvėje
Gerai įkaitinti aliejų, ugnį padaryti mažą, kad čeburekai virtų palengva... Kai pagelsta, apversti.. Na, jau tą tai tikrai žinote.

Aš dariau nedidelius čeburekus, man gavosi jų apie 20.
Tie, kurie neprakiuro, iš jų bėgo skaniausias sultinukas per pirštus

Tašla buvo truputį 'guminė' , pūslėta, skanutė