Gal kas yra bandęs Cellules vakuuminio masažo prietaisą?
Sveikos mergytes,
Ar kuri nors sportuojat su Leg Magic. Tapau reklamos auka, nusipirkau. Sunkoka ten su juo sportuoti, ilgai neistempiu. Kaip jumssekasi? Ar pavyko patobulinti formas?
Ar kuri nors sportuojat su Leg Magic. Tapau reklamos auka, nusipirkau. Sunkoka ten su juo sportuoti, ilgai neistempiu. Kaip jumssekasi? Ar pavyko patobulinti formas?
Aha, as irgi reklamos auka - turiu ji 
Siaip man atrodo tikrai raumenukai dirba su juo, ypac jeigu darai viska pagal ta programa, kuri rodoma DVD. Bet kol kas aiskiu figuros pasikeitimu nepastebejau, na gal dar nepakankamai ilgai sportuoju.

Siaip man atrodo tikrai raumenukai dirba su juo, ypac jeigu darai viska pagal ta programa, kuri rodoma DVD. Bet kol kas aiskiu figuros pasikeitimu nepastebejau, na gal dar nepakankamai ilgai sportuoju.

turiu ir aš jį, kol nenukišu į kampą... jaučiu kaip raumenukai dirba. Ir užpakaliukui gerai jaučias, tik pilvo presui nelabai gal, tik truputi. Jei viską reguliariai darant įmanoma manau ir neblogas aparatas.
Ir kaip Jums šis treniruoklis?
Apžiūrint Leg magic pastebėjau, kad ten kur statomos pėdos yra tokia sienelė, į kurią remiasi kojų pirštai, kad nečiuožinėtų (tikiuosi gana aiškiai paaiškinau
)
Ar yra kas nors panašaus treniruoklyje iš Hobby Hall?
Apžiūrint Leg magic pastebėjau, kad ten kur statomos pėdos yra tokia sienelė, į kurią remiasi kojų pirštai, kad nečiuožinėtų (tikiuosi gana aiškiai paaiškinau

Ar yra kas nors panašaus treniruoklyje iš Hobby Hall?
sveikos,norejau paklausti ar "leg magic" yra guma tokia stora prie pedalu prirista?as kiek ziurejau reklama internete,tai nebuvo tos gumos,o leg trainer is hobby hall yra ta guma,toddel su juo treniruotis labai sunku

QUOTE(dovila @ 2008 12 20, 14:15)
sveikos,norejau paklausti ar "leg magic" yra guma tokia stora prie pedalu prirista?as kiek ziurejau reklama internete,tai nebuvo tos gumos,o leg trainer is hobby hall yra ta guma,toddel su juo treniruotis labai sunku 

Ne, nera jokios gumos. Todel pirmas ispudis kai uzlipi ant jo, kad treniruotis labai lengva. Bet tas ispudis trunka labai trumpai - koju raumenys tikrai smarkiai dirba.
o gal galit trumpai papasakot koks ten 13 minuciu kompleksas?ar istisai reikia 13 minuciu sportuot su leg magic ar su pertraukom?nes as pirkau ne is top shop treniruokli tai jokio disko nei programos nebuvo prideta.
Na ten eina pakaitom, 1 min ant leg magic, 1 min koks pratimukas su itupstais, paskui vel minute ant leg magic. Ir taip bendrai gaunasi 13 minuciu. Bet pradzioj tu 13 minuciu neina istempt, sunku
Siaip gali Youtube pasiziuret filmuku, ten man atrodo per 2 dalis yra ideta

Siaip gali Youtube pasiziuret filmuku, ten man atrodo per 2 dalis yra ideta

o as jau beveik kaip tris savaites sportuoju su tuo treniruokliu is habby hall, tai zinoki nebeilendu i kelnes, koju raumenys uzaugo, o ir siaip pilvas sustangrejo ir rankos, esu labai patenkinta. O ta guma labai dziaugoiuosi kad yra nes sunkiau daryt, nes siaip tai ten nebutu ka veikt

as ant jo isigudrinau ismegint ir kitaip daryt. ne vien atsilenkimus tradicinius susidejus rankas ant krutines 
Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d
Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia
:D
P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki

Pvz soniukams: ansisedu sonu, na ant slaunies, kad patogiai butu, rankas susidedu ant krutines ir taip tada lankstausi:) nzn ar ten tiems raumenukams rezultatas bus ar ne, bet vis ivairiau:d
Ir dar variantas nugarytei: jei lankscios tai pameginkit ne atsisest tradicine atsilenkimu poza, o atvirksciai - pilvui treniruokli ir tada lankstyti:) ir tada lankstykites. Nugayteje greit pasijaucia

P.S. rekomenduoju iskart uzsidet tuos stipriausius pasipriesinimo cilindrus, nes su kitais nieko nesijaucia, bet su tais bent jau jauti kad kazka veiki