Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Man triju dienu is 9 buvo like 2 po 8 lasteles, o apie kitus pasake, prasti , kad net saldyti nerekomenduojam...as irgi turejau minti, kad jie gal nustoja vystytis...
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 26, 18:21)
Man nepavyko, prasidėjo mm.

Ar jau tikrai viskas? Kelinta tau DPO? Kiek pamenu dar net neatėjo Hcg diena?

inmama, tikrai suprantamos tavo ašaros, stiprybės tau
Atsakyti
Sveikos pas mane siandien 7 dpi, dienos metu jau 3 diena kila temperatura 37,4 vakar kai niekur neejaubuvau manuose tai 37,1 buvo pakilus, biski palengvejo ir kiausides neskauda, Rugsejis budavo labai derlingas, bet per viena savaite tiek nesekmiu.
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 09 26, 20:01)
priesh pora savaiciu nustojo mano abu leliai vystytis... 

siaubas, Inmama, koks ziaurus likimas... bent viena palikes butu... unsure.gif uzjauciu labai 4u.gif

beje, merginos, gal kuri turit ziniu apie Sesita? jau senokai ji pradingusi, idomu, kaip jos istorija baigesi g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą, man liko dal snaigutės, tai spalį bandysiu, jei užteks sveikatos.
Atsakyti
Užteks, as va jau metus varau su 3 men pertraukomis ir viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 27, 09:27)
Ačiū visoms už palaikymą, man liko dal snaigutės, tai spalį bandysiu, jei užteks sveikatos.

Tikrai užteks 4u.gif Taip pat linkiu tau tikėjimo, viskas vistiek bus gerai
Atsakyti
Laikykitės merginos , nepasiduokit. 4u.gif LInkiu , kad sekantis kartas visoms būtų sėkmingas nestuke.gif
Atsakyti
Na tikrai, kazkokia nesekmiu savaite sad.gif Laikykites visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As siandien greiciausiai irgi pradedu starta, 15 val. bus aisku galutinai..., bijau ir jaudinuos nerealiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 26, 23:22)
Na tikrai, kazkokia nesekmiu savaite sad.gif Laikykites visos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As siandien greiciausiai irgi pradedu starta, 15 val. bus aisku galutinai..., bijau ir jaudinuos nerealiai  ax.gif

Sekmes Tau! Laikom kumstuksu, kad viskas butu gerai! Bus smagiau laukti kartu, - as pries pora dienu pradejau stimuliuotis, ryt pas gydytoja, ziuresim ar auga kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 27, 10:22)
Na tikrai, kazkokia nesekmiu savaite sad.gif Laikykites visos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As siandien greiciausiai irgi pradedu starta, 15 val. bus aisku galutinai..., bijau ir jaudinuos nerealiai  ax.gif

O del ko gali nebuti starto siandien ? Ka sako gyd ? Beje, pas ka tu ?
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 27, 10:23)
Sekmes Tau! Laikom kumstuksu, kad viskas butu gerai! Bus smagiau laukti kartu, - as pries pora dienu pradejau stimuliuotis, ryt pas gydytoja, ziuresim ar auga kas blush2.gif

Tikrai kaip keistai g.gif Aš starto laukiu jau savaitė. tiesiog pasakė , kad nuo trečios cd g.gif pirmakart labai laukiu mmmm lotuliukas.gif
Atsakyti