Man triju dienu is 9 buvo like 2 po 8 lasteles, o apie kitus pasake, prasti , kad net saldyti nerekomenduojam...as irgi turejau minti, kad jie gal nustoja vystytis...
QUOTE(dainienie @ 2010 09 26, 18:21)
Man nepavyko, prasidėjo mm.
Ar jau tikrai viskas? Kelinta tau DPO? Kiek pamenu dar net neatėjo Hcg diena?
inmama, tikrai suprantamos tavo ašaros, stiprybės tau
QUOTE(inmama @ 2010 09 26, 20:01)
priesh pora savaiciu nustojo mano abu leliai vystytis...
siaubas, Inmama, koks ziaurus likimas... bent viena palikes butu...

beje, merginos, gal kuri turit ziniu apie Sesita? jau senokai ji pradingusi, idomu, kaip jos istorija baigesi

Ačiū visoms už palaikymą, man liko dal snaigutės, tai spalį bandysiu, jei užteks sveikatos.
QUOTE(dainienie @ 2010 09 27, 09:27)
Ačiū visoms už palaikymą, man liko dal snaigutės, tai spalį bandysiu, jei užteks sveikatos.
Tikrai užteks

Laikykitės merginos , nepasiduokit.
LInkiu , kad sekantis kartas visoms būtų sėkmingas

Na tikrai, kazkokia nesekmiu savaite
Laikykites visos
As siandien greiciausiai irgi pradedu starta, 15 val. bus aisku galutinai..., bijau ir jaudinuos nerealiai

As siandien greiciausiai irgi pradedu starta, 15 val. bus aisku galutinai..., bijau ir jaudinuos nerealiai

QUOTE(Atiloja @ 2010 09 26, 23:22)
Laikykites visos

Sekmes Tau! Laikom kumstuksu, kad viskas butu gerai! Bus smagiau laukti kartu, - as pries pora dienu pradejau stimuliuotis, ryt pas gydytoja, ziuresim ar auga kas

QUOTE(Atiloja @ 2010 09 27, 10:22)
Laikykites visos

O del ko gali nebuti starto siandien ? Ka sako gyd ? Beje, pas ka tu ?
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 27, 10:23)
Sekmes Tau! Laikom kumstuksu, kad viskas butu gerai! Bus smagiau laukti kartu, - as pries pora dienu pradejau stimuliuotis, ryt pas gydytoja, ziuresim ar auga kas 

Tikrai kaip keistai