Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(RositaK @ 2010 09 27, 15:07)
kristina1, galiu tave irasyti i sarasa? spaliui?  4u.gif
Atijola, ir tave gal?  ax.gif kur gydotes?rugsejui kaip supratau  4u.gif
inmama, labai skaudu  verysad.gif
dainiene, o kelinta d.p.i. tau pramuse mmm? ne karta esu rasiusi, kad yra BUTINA pasidaryti HCG, nesvarbu, kad parejo mmm  doh.gif gali gi kraujuoti ir esant  nestuke.gif
T.P.Keberiokst, pasakyk jau kai zinosi kada tave itraukti sarasan wub.gif

labuka.taip gali irasyti mane spaliui.mmmmmm turetu pasirodyti uz poros savaiteliu ir bandysim startuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 09 27, 14:56)
O mergaitės, buvo kuriai, kas 'su krauju" įsodintų? Tokį prierašą radau atsišvietus dokumentus....  doh.gif

Man dieną po įsodinimo buvo pasirodę tokių švelniai ružavų išskyrų, tai aš labai smarkiai internete rausiaus, kad išsiaiškinčiau, kas čia buvo. Deja, apie tokį ankstyvą tepliojimą nieko neradau išskyrus vieną straipsnį, kuriame buvo parašyta, kad kraujavimas per įsodinimą 'is an absolute no no' g.gif Nes plauna embrioniukus lauk g.gif
Atsakyti
sveikutės, noriu vėl prisijungti, užpuolė mus su vyru ligos, taigi savo pirmąjį IVF planuojame sausio mėnesiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 09 28, 11:29)
sveikutės, noriu vėl prisijungti, užpuolė mus su vyru ligos, taigi savo pirmąjį IVF planuojame sausio mėnesiui  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Linkiu , kad pirmasis ir pavyktų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 09 28, 11:29)
sveikutės, noriu vėl prisijungti, užpuolė mus su vyru ligos, taigi savo pirmąjį IVF planuojame sausio mėnesiui  4u.gif

sveika smile.gif junkis, tik kodel "vel" ? smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, as su tokiu klausimeliu? Dabar yra man 7 stimuliacijos diena ir atsirado truputi rudu išskyru. Ar yra kam nors taip buve? Labai išsigandau del ko jos atsirado? Vakar buvo pirma diena kai pie Gonal prisidejo ir cetrotide vaistukai sakau gal man pastarieji netinka?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 09 28, 19:20)
Labas vakarelis, as su tokiu klausimeliu? Dabar yra man 7 stimuliacijos diena ir atsirado truputi rudu išskyru. Ar yra kam nors taip buve? Labai išsigandau del ko jos atsirado? Vakar buvo pirma diena kai pie Gonal prisidejo ir cetrotide vaistukai sakau gal man pastarieji netinka?

man irgi stimuliavo Gonal ir cetrotide, bet jokiu nebuvo isskyru... schmoll.gif
Atsakyti
Man stimuliuojantis, berods 5 diena buvo ne tik isskyru bet truputi dar ir pakraujavimu...gyd sake, nieko tokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asiuklis1: 28 rugsėjo 2010 - 20:26
Labas rytas drauges, senai bebuvau cia. As jau tempiu paskutines dieneles... Uzejau ir atnesiau virusiuko griebkit visos kas dar ne nestuke.gif
stiprybes jums visoms, labai jus palaikau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 09 29, 07:54)
Labas rytas drauges, senai bebuvau cia. As jau tempiu paskutines dieneles... Uzejau ir atnesiau virusiuko griebkit visos kas dar ne  nestuke.gif

Sveika, na tai lengvos Tau pabaigos 2.gif

Ir Labas rytas visoms. Apsiramine cia taip. Gal tyla pries audra smile.gif tik tikiuosi ta audra bus is geros puses. Snd kazkas turetu mums padovanoti savo skaiciukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *muduabudu*: 29 rugsėjo 2010 - 07:19
QUOTE(Meškutex @ 2010 09 29, 07:54)
Labas rytas drauges, senai bebuvau cia. As jau tempiu paskutines dieneles... Uzejau ir atnesiau virusiuko griebkit visos kas dar ne  nestuke.gif

Gaudau virusiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labas rytelis visoms. Tikrai čia per ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 09 28, 20:54)

Labas rytas, griebiu virusiuka! Lengvo Tau susitikimo su leliuku! wub.gif
Atsakyti