Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(*renatux* @ 2010 09 29, 18:35)

As vis uzsuku pas jus pasidairyt, paliudziu kartu, ir pasidziaugiu. Jus mane visos taip palaiket, kai sunku budavo.
O mum jau 14-ta savaite  biggrin.gif  Vaikstau su sypsena nuo ausies iki ausies nuo pat tos dienos, kai suzinojau kad  nestuke.gif . Baimes, aisku visuomet yra, kad gali ne viskas but taip, kaip norim. Bet kol kas viskas klostosi gerai. Tiesa, numeciau apie 5 kg is pradziu, o dabar jau apie pora susigrazinau. Ir pilviukas jau matytis pradeda  ax.gif

kaip smagu 4u.gif Aš dažnai tave prisimenu, kad renatux jau laimingas 4u.gif
vaikščiokit sveiki ir išsišiepę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 09 29, 06:35)
Magnoli@  console.gif  Ka gi cia ir bepridesi, paciai ne karta, ir ne du visa tai isgyventi teko..

Amberlina,  thumbup.gif , tokia smagi zinia vakarejant!

As vis uzsuku pas jus pasidairyt, paliudziu kartu, ir pasidziaugiu. Jus mane visos taip palaiket, kai sunku budavo.
O mum jau 14-ta savaite  biggrin.gif  Vaikstau su sypsena nuo ausies iki ausies nuo pat tos dienos, kai suzinojau kad  nestuke.gif . Baimes, aisku visuomet yra, kad gali ne viskas but taip, kaip norim. Bet kol kas viskas klostosi gerai. Tiesa, numeciau apie 5 kg is pradziu, o dabar jau apie pora susigrazinau. Ir pilviukas jau matytis pradeda  ax.gif

Nepasiduok baimems! Viskas bus tik gerai!!! Kaip smagu skaityti apie Tavo laime wub.gif Jus esate mums viltis, tad labai laukiame cia uzsukant ir padrasinant mus, dar tik laukiancias savo sekmes blush2.gif
Atsakyti
Renatux 4u.gif smagu uz Jus wub.gif Amberlina wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Magnoli@ console.gif labai liudna del Taves...

Aciu visoms uz vilties suteikima, kad tie folikuliukai manes nepaves ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu čia geras žinias skaityti!! bigsmile.gif Amberlina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 09 29, 18:55)
nuosirdziai aciu, as net pravirkau nuo jusu graziu zodziu  blush2.gif linkiu ir jums kuo greiciau pasijusti  nestuke.gif

Ir aš labai džiaugiuosi už tave ir sveikinu. Dabar jau dar dažniau verksi, mieloji, juk tu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Magnoli@ tikrai labai gaila, tik tu nesakyk, kad nebus kito karto. Kažkaip nebedžiugina paskutiniu metu žinios iš Rygos lotuliukas.gif

amberlina, didžiausi sveikinimai, džiaukis ir toliau augink skaičiukus biggrin.gif Kažkaip buvau įsitikinusi, kad tau tai tikrai pasiseks

renatux, lenvo laukimo
Atsakyti
Magnoli@, patikek, dauguma besilankanciu siame skyrelyje yra isgyvene nesekminga IVF ir zino, ka reiskia, kai tavo svajone, atrodziusi pasiekiama ranka, staiga suduzta i sipulius... be galo skaudu... unsure.gif bet kitas kartas tikrai bus mirksiukas.gif
beje, gal turit snaiguciu??? paskutiniu metu su jomis gan neblogi sekmes skaiciukai mirksiukas.gif

amberlina, super naujienos thumbup.gif drinks_cheers.gif megaukis nestuke.gif

Atsakyti
Dabar nuejau i tulia ir man crenonas sviesiai oranzines spalvos iskryto, ar nieko blogo rytoj man tik hcg, bet mm nera jokiu pojuciu
Atsakyti
Labas rytas mielosios 4u.gif
Lauksime ziniu is laurynos ji turetu siandiena parasyti po vizito pas gydytoja.
Inero ir man jis pakrenta, bet siaip tamsesnis. Skaiciau, kad visoks krenta ir ruzavas, ir i ruduma ir viskas buna gerai. mirksiukas.gif
Ramaus ryto visoms. Grazi tik labai jau salta dienele snd nusimato.
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 30, 09:41)
Labas rytas mielosios  4u.gif
Lauksime ziniu is laurynos ji turetu siandiena parasyti po vizito pas gydytoja.
Inero ir man jis pakrenta, bet siaip tamsesnis. Skaiciau, kad visoks krenta ir ruzavas, ir i ruduma ir viskas buna gerai.  mirksiukas.gif
Ramaus ryto visoms. Grazi tik labai jau salta dienele snd nusimato.

Aci u z atsakyma, tikrai siandien saltoka, as irgi laukiu is laurynos
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 29, 22:51)
Aci u z atsakyma, tikrai siandien saltoka, as irgi laukiu is laurynos

O mes laukiam graziu skaiciuku is Taves! wub.gif O Laurynaa pasakys kiek kleckiuku isitaise pilvely mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam tik graziu skaiciuku, negraziu siandien neprognozavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 30 rugsėjo 2010 - 09:33