Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(avilte @ 2010 10 04, 17:29)
Kristiana1, o tik ta cikla geriau negerti ar ir pries tai cikla?  mirksiukas.gif

bijau ir kazka parasyti,nes ziuriu labai jau cia daug nuomoniu del tos arbatos ir kavos gerimo.sumokejus pinigus mum 6menesiu laikotarpi reikia apsispresti kada gi mes norim startuoti.taip jau mum pasake.mes nusprendem ateinanti mano cikla jau bandyt ir nutraukem ta gerima,bet mano vyras rytais dar pasidaro kavytes ax.gif del to kada gi nebevartot as negaliu pasakyti,bet manau jei ir po poros menesiu planuojat startuot,situ gerimu apimti sumazinus bus tik geriau smile.gif
Atsakyti
O tai negalima kokios De Caff pabandyti?

Man vyras neseniai netycia tokia nupirko Nescafe be kofeino,del skonio tai ji tikrai normali,tik gal ne taip prabudina ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 04, 18:40)
O tai negalima kokios De Caff pabandyti?

Man vyras neseniai netycia tokia nupirko Nescafe be kofeino,del skonio tai ji tikrai normali,tik gal ne taip prabudina ryte smile.gif

va reikes saviskiui ir nupirkt tokios.kazkaip atsarga gedos nedaro.manau nera sunku pakentet ir be kavos.ka reikia sneket,kad jau cigareciu atsisakoma,o kava tai vienas juokas pries jas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,as noriu jusu paklaust blush2.gif ar pries IVF visiems dare LP,ar nebutinai ja daryti reikia?Gal uztenka GN? Nes bijau,kad man prireiks IVF unsure.gif
Atsakyti
Lauryna ir as tu pojuciu per daug nejauciu. dar per anksti man atrodo, ir siaip kiekvienai indvidualiai juk buna. Tiek kad krutine jautri, nedidele, kaip isivaizdavau kad buna pastojus. Nakti pykina ne is sio ne is to. O siaip tai papilve paskauda, bet po apziuros gyd pasake, kad kiausides mano dar labai dideles, nuo stimuliacijos neatsigauna todel ir skauda. manau pakentekime, o paskui kai pradesim jausti viska tai mazai nepasirodys lotuliukas.gif mirksiukas.gif O kada Tau vizitas pas gyd?
Del kavos, tai ir siaip jos yra be kofeino Jacobs ir ten kur mala kava yra spec be kofeino. O ji kenkia del to kad isvaro kali is organizmo ir privercia susitraukti skrandi ir kazkaip spazmuoja gimdos ertme. As skaiciau kazkada. Bet kas iprate gerti daug manau kad uztenka tik sumazinti.
Atsakyti
http://vz.lt/4/strai...rbtinio_apvaisi

wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2010 10 04, 18:52)
Labas vakaras mergaites,as noriu jusu paklaust blush2.gif ar pries IVF visiems dare LP,ar nebutinai ja daryti reikia?Gal uztenka GN? Nes bijau,kad man prireiks IVF unsure.gif

Na as tai is savo patirties pasakyciau kad vertetu. niekada negali zinoti kas ten vyksta viduj. (man ten viskas grazu, bet pasirodo issiurbe kazkoki geltona nereikalinga skysti) Nors sako, kad jei ciklas reguliarus niekuo nesiskundi dazniausiai patvirtina tiesiog kad viskas gerai. Bet buna ir isimciu. Pasitark su gyd. Nemanau, kad pasidarius IVF (kuris is sveikatos nepriduoda ir gerokai kisene paplonina) ir suzinojus kad tarkim nepavyko nenusiminsi kad neissityrei saves iki galo. Bet cia kiekvienai indvidualiai tikrai, nes priklauso dar del ko Jums reikes to IVF. O kad ta GN prie IVF tai nesupratau.
Papildyta:
QUOTE(kristinele83 @ 2010 10 04, 18:59)

Ka tik rode apie ji per TV3 zinias thumbup.gif
Atsakyti
As dabar pasidarius 4 IUI,bet rezultato laukiu dar,bet jauciu mmm blush2.gif pas mus lig ir viskas tvarkoj,man daryta GN,viskas ok,O kaip ir vyksta,buna plonoka gleivyne,pas vyra tik judrumas truputi mazokas,tai as ir galvoju,gal man ir neprireiktu LP,nes ziauriai bijau jos bijau.gif swoon.gif tesiog idomu,ar visom dare ja ax.gif
Atsakyti
Lana33 nebijok juk nieko ten baisaus, aisku jau isikisimas i organizma. Kiek as suprantu tai GN nieko ten jau labai informatyvaus neparodo. Nemanau, kad visoms dare laporaskopija siame skyrelyje, bet kaip sakiau as asmeniskai nors labai nenorejau dziaugiuosi, kad tiek gyd. tiek MB mane prisnekino ja pasidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, priminkite prasau,stimuliacijos periodu aspirina (skystinanti krauja) reikia rytais ar vakarais(leidziantis GONAL) gerti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 10 04, 20:46)
Merginos, priminkite prasau,stimuliacijos periodu aspirina (skystinanti krauja) reikia rytais ar vakarais(leidziantis GONAL) gerti? Aciu  4u.gif

Aš gerdavau vakarais, gydytoja rekomendavo. O kad kažkoks vaistų "pjovimasis", nesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
Utopija, jegele wub.gif sveika uzlipusi virsunen! 4u.gif
Zaizute, gera vel tave matyti 4u.gif aspirina gerk vakarais 4u.gif jei noretum, tai papasakotum ka dabar veikiat ax.gif
Atsakyti