Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 25, 23:36)
Nerodo  unsure.gif Nupieštas kavo puodelis ir užrašas "Kavos?"  blink.gif

Kokios dar kavos blink.gif čia
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 25, 21:44)
Kokios dar kavos  blink.gif čia

žinok brangute ir man rodo 'kavos' smile.gif

Na va pagaliau suradau truputis laiko pasidalinti apie jau prieš kurį laiką perskaityta Julio Cartazar knyga 'Žaidžiame klases'.

user posted image

Net nežinau nuo ko pradėti dėstyti. Minčių pilna galva. Bendrai galiu pasakyti, kad knyga tikrai patiko. Skaitėsi ne taip jau sunkiai, kaip aš įsivaizdavau iš pradžių. Knyga iš tos serijos, kad pradžia yra tikrai gana paini, su begale tarptautinių žodžių, kurių dauguma nežinojau ir net teko ieškotis jų reikšmių. Bet vis tik po to viskas lyg ir įsivažiuoja, siužetas pasidaro rišlesnis ir įtraukia. Siužetas gana paprastas, labai primenantis bohemišką gyvenimą. Pilną pamąstymų ir filosofijos. Mane privertė susimastyti, suintrigavo.
Pats kūrinio pavadinimas - tai jau užuomina į jo struktūrą. Skaitydamas šokinėji nuo vieno skyriaus prie kito lyg žaistum žaidimą 'klases' (manau dauguma vaikystėje žaidė šį žaidimą, bent jau aš tai tikrai žaidžiau smile.gif ). Bet siūlyčiau pirmą kartą skaitančioms skaityti pirmuoju būdu, 'nešokinėjant'. Bus lengviau suprasti ir pagauti siužetą ir pagrindinę kūrinio mintį. Nors šiaip yra ne vienas būdas skaityti šią knygą, ir kas kartą vis kažką naujo aptiksi. Tiesa, kai kurių skyrių struktūra labai įdomi. Vienuose prie žodžių prirašoma H raidė, kituose tenka skaityti kas antrą eilutę, kai kuriuose kas antrą pastraipą.
Rekomenduoju tik toms, kas vertina tikrą literatūrą ir nebijo sudėtingų knygų.
Dorifore, ar vis tik bandysi ją skaityti? Juk tu pas mus tikros literatūros mėgėja.
Atsakyti
Labas rytas,labai blogai jauciuosi,o visa diena turesiu mokytis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 25, 13:04)
Nu tai įdėjau jau pačią gražiausią foto, dabar jau kitaip atrodau (prasčiau)  biggrin.gif  O kaip mane įsivaizdavai? O pati jau tokias paslaptingas įdėjus, normaliai net neįžiūrėsi  biggrin.gif

na nežinau kažkodėl tave įsivaizdavau su trumpais plaukais ir kažkokios kitokios spalvos šviesiais arba i raudonumą kažkokiais, nežinau kodėl bet va biggrin.gif 4u.gif na kada rasiu aiškesnę foto įsidėsiu ax.gif
QUOTE(Diana24 @ 2010 09 25, 14:07)
Gal kuri esate skaičius Guillaume Musso "Ar būsi ten?" ? man ji tokį gerą įspūdį paliko bigsmile.gif dabar labai noriu perskaityti jo kitą knygą "O paskui" gal ir pastarąją kas skaitė ir gali nuomonėm pasidalinti?

Aš skaičiau ar būsi ten, man lb patiko, pati idėja visa ir lengvas knygos stilius thumbup.gif Dabar lauksiu atsiliepimo apie kitą jo knygą, gal ir aš užsinorėsiu ją perskaityt
QUOTE(amber123 @ 2010 09 25, 15:33)
Casolin, malonu susipazint 4u.gif kokia grazi ta foto kur prie juros su knyga wub.gif
Papildyta:
bigsmile.gif  lotuliukas.gif o kdl butent mane su Dorifore kitaip? biggrin.gif o kaip jei nepaslaptis?  ax.gif tikejais trb ragana su karpa ant nosies pamatyt lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif čia šią vasarą kai teko sirgt būnant prie jūros doh.gif
Net nežinau gal čia tavo avataras sudarė įspudį, kad turėtum but su šviesiais plaukais ir įsivaizdavau tave tokia linksmuole o foto tu tokia rimta atrodai ax.gif tai todėl ir pasakiau taip 4u.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 25, 15:52)
Casolin, ne į temą, bet ar tas raudonas termosiukas-puodelis normaliai šilumą laiko?

Net nežinau jis čia toks reklaminis ne parduotuvėj pirktas tai gal ir nėra kokybės, šeip dėl laikymo tai nežinau kadangi sirgau tai tik nueidavau prie jūros ir išgerdavau visa tą arbatą. laiko keleta valandų, na bet ne taip kaip tie didieji termosai, bet patogus toks nedidelis ir pan ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Ateinu su "Juodosiomis našlėmis". Lengvai skaitosi.

SS, sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
ooo,SS kabo apačioj wub.gif

Laba ryt,vis dar mūčiju Poniutę
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 09 26, 09:50)
Labas rytas.

Ateinu su "Juodosiomis našlėmis". Lengvai skaitosi.

Labas rytas 4u.gif

Aš irgi su ta pačia drinks_cheers.gif Laabai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas bye1.gif

Pabaigiau vakar "Mano vaikai norėjo gyventi", nes kažkaip nebuvo nuotaikos Džeinę skaityt unsure.gif Einu sukurpsiu žmonišką atsiliepimą smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 25, 23:44)
Kokios dar kavos  blink.gif čia

Va ką man rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 26, 09:23)
Labas rytas,labai blogai jauciuosi,o visa diena turesiu mokytis.  doh.gif

nejaugi peršalai tokiu oru? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeinaa: 26 rugsėjo 2010 - 10:45
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 26, 11:37)
Aš irgi su ta pačia drinks_cheers.gif Laabai patinka rolleyes.gif

Mačiau, kad ir tu ją skaitai ax.gif Man irgi patinka. Taip paprastai parašyta, lengvai skaitosi biggrin.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif

Jep, grįžau. Skaitymo kaip matau turėsiu į valias, pakolkas įveikiau tik šią temą.

Savo miško tremtyje perskaičiau dvi knygas ir trečiąją priartėjau prie galo, tai baigsiu jau savo namučiuos, savo lovikėj. Su atsiliepimais ateisiu kokią kitą dieną, nes šiandien tingisi juos rašyt, o ir nuo kompo kažkaip atpratus, nebesinori net visai prie jo sėdėt.

Registruojuos naujuos namuos su John Katzenbach "Ne tas žmogus". Laaaaaaaabai patinka, viskas viskas labai labai patinka. Katzenbachas mano rašytojas.

QUOTE(sphinx @ 2010 09 26, 10:50)
QUOTE(reeva @ 2010 09 26, 11:05)
ooo,SS kabo apačioj  wub.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 26, 01:15)
Rekomenduoju tik toms, kas vertina tikrą literatūrą ir nebijo sudėtingų knygų.
Dorifore, ar vis tik bandysi ją skaityti? Juk tu pas mus tikros literatūros mėgėja.

Oho, kokie žodžiai bigsmile.gif Man tai didelis komplimentas wub.gif blush2.gif Dabar tai tikrai ją skaitysiu biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 26, 11:41)

Nu mistika rimtai kažkokia, normalią foto įkeliu doh.gif Pabandom iš naujo . Tikiuos dabar nesiūlys brendžio prie kavos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 26 rugsėjo 2010 - 11:21