Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(panteriux no1 @ 2010 09 25, 20:51)
Ai, Su mazyliu ant ranku bakalaurini rasiau, tai magistrini noreciau ramiai be streso parasyti  ax.gif 

Sekmes naujame cikle  4u.gif
Tai nesi NT gadintoja? Kada planuoji NT darytis?

Sveikutes, na bandziau NT, pas mane jis 13 jautrumo, tai nera tikriausiai is jautriausiu, ar taip?tai nieko jis man nerodo verysad.gif

QUOTE(Zemil @ 2010 09 26, 08:32)
biggrin.gif  4u.gif
labas rytas, prisiduodu ir lekiu i pajuri, galva pravedint smile.gif

laaaabai grazu bigsmile.gif
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 26, 12:32)
Labukas,

Pasirodau ir as po nedideles pertraukeles;  4u.gif

na va kaip grazu thumbup.gif

QUOTE(*DJD* @ 2010 09 26, 13:57)
laba ryta prisiduodu ir lekiu  http://www.fertility...com/home/2b4886 baigesi mano grazios aukstumos  cool.gif

dar nieko cia neaisku, viskas priesaky wink.gif

O pas mane tai tikrai nieko cia neaisku, mm nepasirode vakar.gal dar reik palaukt su NT, nera matyt jie tokie jautrus pas mane, arba reik pirkt gera, bet kazin ar dar ka rodys.ka manot merginos? o del kraujo nuleidimo tai neturiu tiesiog tokios galimybes
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 26, 13:16)
Sveikutes, na bandziau NT, pas mane jis 13 jautrumo, tai nera tikriausiai is jautriausiu, ar taip?tai nieko jis man nerodo  verysad.gif 
laaaabai grazu  bigsmile.gif

na va kaip grazu  thumbup.gif
dar nieko cia neaisku, viskas priesaky wink.gif
O pas mane tai tikrai nieko cia neaisku, mm nepasirode vakar.gal dar reik palaukt su NT, nera matyt jie tokie jautrus pas mane, arba reik pirkt gera, bet kazin ar dar ka rodys.ka manot merginos? o del kraujo nuleidimo tai neturiu tiesiog tokios galimybes

manau dar luktelk, ziuresim ka rodys BT ryt, gal DPO bus ilgesne, gi gali svyruoti,o NT tai kaikuriom parodo tik kai savaite veluoja mm, tep kad dar neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 26, 14:18)
manau dar luktelk, ziuresim ka rodys BT ryt, gal DPO bus ilgesne, gi gali svyruoti,o NT tai kaikuriom parodo tik kai savaite veluoja mm, tep kad dar neliudek  4u.gif

Nieko kito ir nelieka tik laukt, bet niekada neturejau veluojanciu mm.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 26, 13:26)
Nieko kito ir nelieka tik laukt, bet niekada neturejau veluojanciu mm.

tai gal tai i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 26, 12:12)
O tikrai ivykus thumbup.gif
o kodel tavo visi burbuliukai tusciaviduriai, kas rodo, kad netiksli BT - matuoji ne vienodu laiku? g.gif

unsure.gif net nezinau. As matuoju kasidien na 20-40min. intervalu ir pati pazymiu tokia varnele "neucytivat vremia) net nezinau........ ax.gif

ir O galejo ivykti ?? kada bigsmile.gif kelinta diena? na man siandien vis dar kiausinio baltymo isskyros...
sorry man BT gilus miskas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 26, 08:40)
mazas dar BT skirtumas starp faziu, pakentek dar keleta dieneliu, kilsi, laikysies - butinai bres 4u.gif

nu jei taip tai tada kenciu dar biggrin.gif kas belieka biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 26, 13:41)
unsure.gif  net nezinau. As matuoju kasidien na 20-40min. intervalu ir pati pazymiu tokia varnele "neucytivat vremia) net nezinau........ ax.gif
ir O galejo ivykti ?? kada  bigsmile.gif  kelinta diena? na man siandien vis dar kiausinio  baltymo isskyros...
sorry man BT gilus miskas  cool.gif

Pasistenk matuoti tuo paciu laiku (gali skirtis -+ 30min), O gal galejo vakar ivykt ar siandien - dar pakankamai zema tavo BT, turetum soktelt, ivykus O. Be to turetu pasikeisti isskyros (man paprastai keiciasi jau kita, ar dar kita diena). Dar norejau paklaust, kodel OT nebedarai?butu aiskiau apciai.
Bet kuriuo atveju sekmes tau 4u.gif laukiam pakilimo ir laikymosi 4u.gif

DJD, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 26, 14:23)
Pasistenk matuoti tuo paciu laiku (gali skirtis -+ 30min), O gal galejo vakar ivykt ar siandien - dar pakankamai zema tavo BT, turetum soktelt, ivykus O. Be to turetu pasikeisti isskyros (man paprastai keiciasi jau kita, ar dar kita diena). Dar norejau paklaust, kodel OT nebedarai?butu aiskiau apciai.
Bet kuriuo atveju sekmes tau 4u.gif laukiam pakilimo ir laikymosi 4u.gif 

DJD, viskas gerai thumbup.gif

aciu uz paaiskinima mirksiukas.gif
Vakar man vaisingumo indikatorius rode ovuliacija bigsmile.gif , o siandien jau rodo, kad vaisingos dienos pasibaige ax.gif reiskias O galejo ivykti vakar.

OT gadinau, bet vakar dirbau padariau darbo metu OT imeciau i rankinuka ir jauciu nelabai kas isejo doh.gif linija ryzki, bet jos tik puse, nes imeciau i rankine per skubejima cool.gif

o as dar siandien isgeriau salaviju arbatos ovuliacijos skatinimui doh.gif jau nebegersiu kitos.

matuosiu toliau ir ziuresi ka BT rodys. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 26, 14:34)
aciu uz paaiskinima  mirksiukas.gif
Vakar man vaisingumo indikatorius rode ovuliacija bigsmile.gif , o siandien jau rodo, kad vaisingos dienos pasibaige ax.gif  reiskias O galejo ivykti vakar.

OT gadinau, bet vakar dirbau padariau darbo metu OT imeciau i rankinuka ir jauciu nelabai kas isejo  doh.gif  linija ryzki, bet jos tik puse, nes imeciau i rankine per skubejima cool.gif

o as dar siandien isgeriau salaviju arbatos ovuliacijos skatinimui  doh.gif  jau nebegersiu kitos.

matuosiu toliau ir ziuresi ka BT rodys.  smile.gif

vakar dienos OT pazymejau grafike teigiama, nes tikrai matosi paryzkejimas
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 26, 13:16)
Sveikutes, na bandziau NT, pas mane jis 13 jautrumo, tai nera tikriausiai is jautriausiu, ar taip?tai nieko jis man nerodo  verysad.gif 

testukas pas tave jautrus, bet nepergyvenk jei dar nerodo, ne visoms taip anksti rodo mirksiukas.gif

QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 26, 14:40)
aciu uz paaiskinima  mirksiukas.gif
Vakar man vaisingumo indikatorius rode ovuliacija bigsmile.gif , o siandien jau rodo, kad vaisingos dienos pasibaige ax.gif  reiskias O galejo ivykti vakar.

tai jau greiciausia O ivykus - dabar laukiam laimingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 26, 15:01)

tai jau greiciausia O ivykus - dabar laukiam laimingos pabaigos 4u.gif

o ND reikia dar daryti blush2.gif ? kiek kiausinelis gyvybingas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 26, 15:12)
o ND reikia dar daryti  blush2.gif  ? kiek kiausinelis gyvybingas... g.gif

Kaip mano gine sako ND visada reikai daryt biggrin.gif Kiausinelis gyvybingas 12-24 val.
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 26, 15:19)
Kaip mano gine sako ND visada reikai daryt biggrin.gif Kiausinelis gyvybingas 12-24 val.

na, tada siandien velai vakare reikes ND daryti lotuliukas.gif nepakenks smile.gifsmile.gif

o man gine sake, na jus tik nesisaugokite doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti