Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 28, 08:09)
labas rytas, vietoj nukritimo kilstelejau  blink.gif  jau ryt kai sausiu zemyn tai matyt net suzagsesiu  doh.gif

nu nežinau, ar čia tik man vienai atrodo, kad čia viskas geriau negu gerai ??? doh.gif

elmiuke visokių šposų būna su mūsų organizmais 4u.gif

aš tai laukiu, kad greičiau kitas antradienis ateitų ir naujas ciklas, tai bt tik pažintiniams tikslams schmoll.gif

Zemil laikau kumščius už tave bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 28 rugsėjo 2010 - 07:25
QUOTE(Zemil @ 2010 09 28, 09:12)
o kur tavo NT smile.gif nepavesk tu musu smile.gif nes is manes prasta nepavedeja mirksiukas.gif
padariau ryte ir palikau namie, bet manau parodys kaip visada I mirksiukas.gif

tai kad lb grazi 3 faze pas tave thumbup.gif laikykis ir toliau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 28, 07:16)
gali visko buti, ne visoms iskarto rodo, bet diena kita, jei laikysis temp. verta gal ir krauja nusileist..zodziu, laikom kumstukus  bigsmile.gif

pas mus nedaro HCG, arciausiai i Kauna riekia dumti...
isivaizduokit, kai sakau ar darot HCG sako kas cia blink.gif sakau nestumui nustatyt kraujo tyrimas, man sako, tai nestumui yra testas, ka cia svaugsti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 28, 09:26)
isivaizduokit, kai sakau ar darot HCG sako kas cia blink.gif sakau nestumui nustatyt kraujo tyrimas, man sako, tai nestumui yra testas, ka cia svaugsti... doh.gif

akmens amzius biggrin.gif bet gerai,kad nors NT pirkt buna..
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 28, 08:26)

uztektu,kad pasakytu, jog nedaro to tyrimo biggrin.gif O dabar - "kaimas/kryzkele" cool.gif
Atsakyti
Zemil, laikau kumštukus už tave.. grafikėlis tikrai gražus ir daug žadantis... wub.gif o kad testas prieš kelias dienas nieko nerodė, tai čia dar nieko nereiškia.. man 14DPO vos vos vaiduoklis matės.. taip kad kantrybės, mergyt.. 4u.gif

Zemaiciuke, ir tu neprarask vilties.. čiupk baliončiką 4u.gif ir aulščiau nosį... ir kad jokių minčių apie kritimus nebūtų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 28 rugsėjo 2010 - 07:35
QUOTE(Žydinti @ 2010 09 28, 09:20)
elmiuke visokių šposų būna su mūsų organizmais  4u.gif

tai jau tikrai, bet galvoju ar cia man ko laukt,ar eit pas gine?
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 28, 06:36)
Sveikos merginos, nepykit,kad nepakomentuoju jusu grafikeliu  4u.gif  ziauriai esu pasimetus, inykus i mintis. grafikas nieko gero nerodo, mm nera, na niekad niekad man jos neveluodavo. eisiu sia arba kita savaite pas gine.
angel_sadangel.gif

vargsiuke, man praeita cikla buvo taip, ot siutas eme doh.gif laikykisgal labai stipriai nesivelins verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Zemil @ 2010 09 28, 08:05)
man ir taip buna
Labas rytas is auksciau bus smagiau kristi smile.gif

nedrisk kristi 4u.gif labai grazu ziureti
labas rytas, vietoj nukritimo kilstelejau  blink.gif  jau ryt kai sausiu zemyn tai matyt net suzagsesiu  doh.gif

thumbup.gif vadinasi ne viskas prarata mirksiukas.gif

QUOTE(Žydinti @ 2010 09 28, 08:20)
nu nežinau, ar čia tik man vienai atrodo, kad čia viskas geriau negu gerai ???  doh.gif
aš tai laukiu, kad greičiau kitas antradienis ateitų ir naujas ciklas, tai bt tik pažintiniams tikslams  schmoll.gif

tavo irgi labai grazus grafikelis thumbup.gif
QUOTE(Zemil @ 2010 09 28, 08:26)

blink.gif blink.gif blink.gif fool.gif

labas rytas,o as visdar laukiu O. BT lyg ir apsiramino su savo sokinejimais (tphu tphu tphu) ziuresim kas bus toliau
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 28, 07:33)

dar palauk ryt, poryt.
Puika man su pirmu irgi 14 DPO rode vaiduoklu, 18 DPO jau maciau ryskius II mirksiukas.gif
tik si cikla jokiu pozymiu, krutine gal kiek sunkesne, bet ir tai, tiesiog laukiu kas bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif As po trupini i virsu kylu (nors siandien mini daleles iki 37 truko, bet vistiek zymejau 37, nes beveik beveik)

labas rytas, vietoj nukritimo kilstelejau  blink.gif

tongue.gif o cia tai man patiko thumbup.gif

QUOTE(elmiuke @ 2010 09 28, 08:33)

Pagal BT tikrai artimiausiu metu sulauksi 4u.gif 4u.gif

Neirida, a, paziurejau, kad tavo ciklas 30-32D, tai dar laukiam, viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 28 rugsėjo 2010 - 08:01
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 28, 07:59)
Labas rytas smile.gif As po trupini i virsu kylu (nors siandien mini daleles iki 37 truko, bet vistiek zymejau 37, nes beveik beveik)
tongue.gif o cia tai man patiko thumbup.gif
Pagal BT tikrai artimiausiu metu sulauksi 4u.gif  4u.gif

Neirida, a, paziurejau, kad tavo ciklas 30-32D, tai dar laukiam, viskas gerai mirksiukas.gif

grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 28, 08:59)

viskas normaliai mirksiukas.gif siandien tik 15 CD mano ciklai 30-32, nu kartais nugrybauja blush2.gif tai ir O siandien arba ryt gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti