Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Streamy @ 2011 04 13, 23:45)
As purskiu cempionu, bet realiai tiks bet kokia hemija su vario sulfatu. Tik Championu reikia purksti kol lapukai dar nesuzaliave, nes kitaip jia pamelynuoja  4u.gif

vario sulfatas blogai tirpsta šaltame vandenyje. Žmogaus kūno temperatūroje ar vos vos aukštesnėje (~38-40C), pilnai ištirpsta ir nelieka ant augalų mėlynų plėmų 4u.gif
Atsakyti
ACIU LABAI LABAI uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 14, 10:01)

as tai juo jau isaugusias rozes su visais ziedais vasara nupurskineju..

Vasarą galima purkšti, bet dabar dar lapelių nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada galiu perkelti roze i kita vieta g.gif ? Praeitais metais pasodinau, bet siemet butinai turiu perkelti kitur..
Atsakyti
Tai, kad man atrodo jau dabar galima ir lengviau prisitaikys, nes paskui, kai išsprogs lapeliai ir pradės augti, joms šaknytis bus sunkiau. Iš Sibirkos gautas jau pasodinau sekmadienį. Va tos kur šiltnamiuose užaugintos jau su lapukais, tai dar sodinimo galima palaukt.
Na ir parašau: gal dar mane kas pataisys ir išsakys profesionalesnę nuomonę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 14, 05:34)
As praeitais metais rozes purskiau Aphisol Bio - specializuotos mikroelementu trasos skirtos pazeistiems kenkeju augalams..tai purskiau nors pas mane jokiu kenkeju nebuvo, o gal delto ir nebuvo, nes profilaktiskai apipurskinejau  smile.gif , tfu tfu tfu aisku..

Jeigu teisingai supratau, Aphisol Bio yra trąšos, o ne insekticidas. Panašiai kaip vitaminai žmonėms - jie ne gydo, o tik imunitetą stiprina 4u.gif Tuo atveju, kai augalą akivaizdžiai užpuola vabalai, reikia ne "vitaminų", o "vaistų nuo ligos" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 14, 09:27)
Vasarą galima purkšti, bet dabar dar lapelių nėra  mirksiukas.gif

Laba,aš vakar ant tu ,,stimbarų,, apipurškiau ,maniškės visos virš durpių nušalo,tai kol dabar atžels g.gif ,trys iš vis be jokios givybės blink.gif
Atsakyti
gavau zinute is Sibirkos - ryt sulauksiu savo siuntinuko... ax.gif
Atsakyti
tuo paciu gal Jus zinosit 4u.gif
laukiu Alan Titchmarsh.
pagal cia atrasta ideja http://www.rozes.lt/...s_vazonuose.htm noreciau ja sodint i vazona (augint terasoje).
Rasoma, kad vazonas "turi but aukstas'.
Koks Jusu manymu minimum aukstis turetu but? 4u.gif
Atsakyti
gal patarsite kaip numarinti voratinklines erkutes nuo kambariniu roziu g.gif apvijo voratinkliuku ir tokie mazutyciai padariukai ropineja; lapukai labai eme kristi doh.gif galvoju aktara apipursti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 14, 14:41)
gal patarsite kaip numarinti voratinklines erkutes nuo kambariniu roziu  g.gif  apvijo voratinkliuku ir tokie mazutyciai padariukai ropineja; lapukai labai eme kristi doh.gif  galvoju aktara apipursti g.gif

as su cili pipiriuku turejau beda. tai emiau visa vazoneli ir palenkusi pirmiausia prausiau po dusu, o po to purskiau kalio permanganato tirpalu. atrodo atsikraciau... doh.gif
Papildyta:
ta prasme ne per karta cia viskas. po kelsi kartus per savaite kartojau
Atsakyti
Apžiūrėjau rožes - visos gyvos thumbup.gif
Atsakyti