Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

Cia dar as su savo bedom unsure.gif -pasirodo pas du is keturiu Abrahamu nudziuvo visu nauji ugliukai ir nieko naujo neleidzia..ka daryt?
Sodinti antrameciai pries dvi savaites..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 25 balandžio 2011 - 10:29
sugalvojau pasisodinti roziu, galvoju tiesti agroplevele ir apmulciuoti pusies zieve.Ka galit pakomentuoti apie mano sumanyma? Dar neauginusi roziu,tik skaitineju,tai noreciau kuo daugiau patarimu ax.gif .
Nusiziurejau "knirps"rozytes,gal patartumet kur isigyti,Ar is poliantiu,besidriekianciu kazka galit grazaus ir nelepaus pasiuliti.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2011 04 25, 21:51)

Nusiziurejau "knirps"rozytes,gal patartumet kur isigyti,Ar is poliantiu,besidriekianciu kazka galit grazaus ir nelepaus pasiuliti.

Knirps tikrai turi Elijošiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2011 04 25, 20:51)

Knirps nerealios, mano meilė wub.gif Šiom dienom skambinau Elijošiams - turi mirksiukas.gif gerai Jediara sako drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 25, 19:57)
Knirps tikrai turi Elijošiai  rolleyes.gif

Kiek ziurinejau,tai manau pas juos ir kreipsiuos.O kaip kainytes pas juos? Paskaitinejus buvo komentaru kad Sibirkos rozyne,brangoka,bet siuo metu sios veisles ir neturi.Senukuose kainos nuo 24lt,noriu siek tiek ir apsiskaiciuoti kiek man sis sumanymas kainuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2011 04 25, 22:28)
Kiek ziurinejau,tai manau pas juos ir kreipsiuos.O kaip kainytes pas juos? Paskaitinejus buvo komentaru kad Sibirkos rozyne,brangoka,bet siuo metu sios veisles ir neturi.Senukuose kainos nuo 24lt,noriu siek tiek ir apsiskaiciuoti kiek man sis sumanymas kainuos blush2.gif

Tiksliai negaliu pasakyti, lyg po 15 Lt - galite jiems paskambinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 25, 20:29)
Tiksliai negaliu pasakyti, lyg po 15 Lt - galite jiems paskambinti rolleyes.gif

Jauciu reik paskubeti,kazkaip sia savaite reiks susisiekti su Elijosiais biggrin.gif

O rozems ar tiks pusies zieves mulcas,ir paziurejau jo visokio stambumo yra,koks butu geriau.Man nelabai grazu stambus mulcas.Ir tiesiant agrodanga kokias skyles aplink rozes iskirpti?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 25, 11:26)
Cia dar as su savo bedom  unsure.gif -pasirodo pas du is keturiu Abrahamu nudziuvo visu nauji ugliukai ir nieko naujo neleidzia..ka daryt?
Sodinti antrameciai pries dvi savaites..

O man nieks nieko patart negalit verysad.gif
nzn cia man jau liudet ar dar atsigaus mano krumeliai..

galvoju gal mes jas per anksti pasodinam ir jos nusalo..na bet kai pirkom pas Elijosiu, sake kad galim sodint, nzn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 26 balandžio 2011 - 10:10
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 26, 11:09)
O man nieks nieko patart negalit  verysad.gif
nzn cia man jau  liudet ar dar atsigaus mano krumeliai..

Nesinori būt blogio pranašu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 04 26, 11:10)
Nesinori būt blogio pranašu  unsure.gif

Tai jau sakykit kaip yra..ka jau cia dabar..
tik as galvoju kame cia problema, kodel jos 'neisgyveno' ( jei is tikro taip yra )- trys rozes pasodintos vienoj vietoj ir viena atskirai, tai ta kur atskirai liuks- jau lapeliai matosi, o is tu triju tik viena 'gyva'..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 26, 11:16)
Tai jau sakykit kaip yra..ka jau cia dabar..
tik as galvoju kame cia problema, kodel jos 'neisgyveno' ( jei is tikro taip yra )- trys rozes pasodintos vienoj vietoj ir viena atskirai, tai ta kur atskirai liuks- jau lapeliai matosi, o is tu triju tik viena 'gyva'..

Na, man irgi yra taip nutikę. Nudžiuvo tie pirminiai spurgeliai, nujuodo ir tiek. Laukiau, laukiau, bet... Taip ir neaišku kas ten jom nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 04 26, 11:55)
Na, man irgi yra taip nutikę. Nudžiuvo tie pirminiai spurgeliai, nujuodo ir tiek. Laukiau, laukiau, bet... Taip ir neaišku kas ten jom nepatiko  g.gif

O tai kaip man dabar teisingiau pasielgt- dar kazkiek gal palaukt, nepult ju raut?
Ir tada rudeni kitas pasodint jei sitos neatsigaus..
nors vilties maza..nes ziuriu vienos jau ir sakeles dziut pradejo..dabar del tos trecios bijosiu unsure.gif
Atsakyti