Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

Tęsiam diskusijas toliau biggrin.gif
Papildyta:
Norisi pasigirti, kad ir trečią uždavinį įskaitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 09 24, 12:21)
kas zinote ar kursini i katedra gali pristatyti bet kas, ar butinai paciai reik pristatyt? ir po kiek dienu nuo atidavimo galima gintis? ar cia nuo destytojo priklauso?

Pristatyti gali bet kas, bet ne visada metodininkes duoda kursinio lapelius bet kam (o katedrose kartais reikalauja is karto paduot, nors as asmeniskai nesiau kai ejau gintis).
Gintis galima ne anksciau nei po 10 dienu po kursinio iregistravimo, per destytojo budejimo laika.

Dar karta pasitairausi, gal kas turi TARPTAUTINES TEISES BYLAS lietuviskai?
Buciau dekinga ir uz keleta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 24, 14:32)
Pristatyti gali bet kas, bet ne visada metodininkes duoda kursinio lapelius bet kam (o katedrose kartais reikalauja is karto paduot, nors as asmeniskai nesiau kai ejau gintis).
Gintis galima ne anksciau nei po 10 dienu po kursinio iregistravimo, per destytojo budejimo laika.
Dar karta pasitairausi, gal kas turi TARPTAUTINES TEISES BYLAS lietuviskai?
Buciau dekinga ir uz keleta  ax.gif

aš tau siunčiau prieš porą dienų, negavai??
Papildyta:
pasikartosiu ir aš - gal kas turi kriminologijos ir sveikatos teisės konspektus?? būčiau labai dėkinga. mano meilas dianele66@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 24, 14:12)
pasikartosiu ir aš - gal kas turi kriminologijos konspektus??

Sveiki,
Tureciau knyga "Kriminologija" 1994 leidybos metai, autorius prof. J.Bluvsteinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 24, 15:12)

negavau verysad.gif
tada gmaila buvau nurodziusi, gai i si pavyks martam88@mail.ru
Dekui
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 24, 14:12)
Papildyta:
pasikartosiu ir aš - gal kas turi kriminologijos ir sveikatos teisės konspektus?? būčiau labai dėkinga. mano meilas dianele66@gmail.com

Issiunciau kriminologija.
Atsakyti
Gal butu galima ir man kriminologija i sniegasas@hotmail.com Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite kokiu ziniu apie darbo teises destytoja v.maciulaiti??? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas merginos,
Pagaliau rezultatai is Birstono atejo. Turejau CT skola doh.gif ishsilaikiau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 24 rugsėjo 2010 - 23:13
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 24, 18:03)
Issiunciau kriminologija.

gal ir man galetumete persiusti kriminologija i robaltr@gmail.com. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 25 rugsėjo 2010 - 07:36
Ir as buciau dekinga uz kriminologija. evelincik@gmail.com
Kazkas klause del tarptautines knygos, tai turiu vadopalo elektronini varianta jei kam reikia.
Kas raset darbo teises rasto darba, kokias str remetes, 129 ir 130? ar dar kokias rasau ir vis trinu, atrodo pievos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 09 25, 00:13)
Labas merginos,
Pagaliau rezultatai is Birstono atejo. Turejau CT skola  doh.gif  ishsilaikiau  4u.gif thumbup.gif

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as irgi turiu pas ji skola doh.gif kaip egzaminas vyko, rastu? nes vienu metu jis cia mego zodziu klausineti. gal pameni kokie klausimai? is ko mokinais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwija: 25 rugsėjo 2010 - 11:03