Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

Labas rytas moksliukes smile.gif
as vel norejau pasidometi, gal kas laikete Informacijos paieskos egzamina pas destytoja Kalinauska? Kokie atsiliepimai?
Aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 30, 19:19)

Aciu uz linkejimus sveikti! Bet kol kas tik blogyn. Kaulus suka doh.gif Kad tik tempa nepakiltu ant keliones. Nes viena varau, tai vairuot sunkoka bus toki kelia unsure.gif
Jo, sikart griztu su masina doh.gif

Gero kelio. 4u.gif Ale, tvirta moteris esi, kad ryztiesi ilga kelia vairuot viena. thumbup.gif As tai iki juros dar galiu viena, bet toliau tai neeee. blush2.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2010 09 30, 20:26)

O dalintis tai nėr kuom... blush2.gif mokaisi ir tiek.. ačiū Dievui, kad man prieš egzą užtenka 1-2 dienų... daugiau nesimokau blush2.gif
drinks_cheers.gif ačiū

Sveikinimai islaikius. 4u.gif Norec ir as tokios atminties, ale, nerasta. Pirmiausia vien nuo apimciu bloga pasidaro. ax.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 09 30, 21:28)
Apie visus egzaminus trumpai (kuriuos laikysiu as), pati dalyvavau paskaitose, gal dar kam nors tos info reikes, taigi.. 
TT- 3 kl. vienas is bendros, antras is specialios, trecias, reiks isvardinti kazka (tipo lengviausias kl. is visu).
Darbo t. PAS BAGDANSKA(lyg taip rasosi) (nes yra du destytojai, ai cia sitojo egzo forma )tik teoriniai klausimai. NIEKUO negalima naudotis, 20 klausimu po 0,5 balo. o po apacia asirasius "testas ir atviri". Tai matyt paminejo, kad ir testo kl. bus.
Kriminologija- 2 kl. atviri.
Soc. saugos teise. 5-6- kl. galima turet visus norimus istatymus (atspausdintus)
Zemes t. 2 teoriniai + uzdavinys, galima turet istatymus.

Na va, gal kam pravartu bus  4u.gif 
p.s. kas nori ir dar neturi soc. saugos skaidriu, rastelkit man i zramint@gmail.com atsiusiu visom.  ax.gif  Ir dar galit prasyt ko nors, jei turesiu pasidalinsiu, tik ne tokia forma, kaip parase pas ta panele, kuri pacitavo pokalbi  biggrin.gif

Besishypsanti, aciu labai, labai uz info. Bijau darbo t., bijau. fear.gif Ir TT bijau, bet kazin dar ar prileis prie jo... g.gif
Issiunciau laiskeli su prasymu soc.saugos skaidriu. ax.gif Tik nezinau kokia forma reikejo-tikiuos, kad ne as ta negeroji. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 09 30, 12:13)
žiūriu kelis psl atgal diskutavot apie informacijos pirkimą, konsultacijas ir pan?
O kaip jums toks variantas:

Sveiki,

Dabar kai jau rimtai prisedau prie darbo, pradejau ieskoti miuncheno konvencijos lietuviu kalba. Gal Jus turite nuoroda ir nebutu gaila pasidalinti?

Prašom.

O Miuncheno konvencijoje radai kokį nors straipsnį, kuris tikrų mums pagal uždavinį?

Miuncheno konvencijoje del pvavardems ie vardams taikytinos teises 1str rasoma, jog asmenu vardai ir pavardes turi buti nustatomi pagal tos valstybes teise, kurios pilieciai jie yra.

Sveika,

Turiu nuoroda i analogiska byla, jeigu dar reikia. Bet uz pinigelius smile.gif
[/COLOR]
Čia pavadinimas - "Pasidalinkime informacija draugiškai"
Neminėsiu nikais, su kuo čia diskutavau, bet taip pikta, kad negaliu. Daugiau tokia naivi nebūsiu. schmoll.gif

Yra čia viena labai aktyvi forumietė, nuolat prašanti pagalbos forume, kuri manau ir yra ta persona, apie kurią kalbate smile.gif Aš irgi apturėjau laimės su ja pabendraut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai nuo tada ir pradėjau skeptiškai žiūrėti į visus dovanojimus, kitaip sakant, ji parodė, kokie yra žmonės, besinaudojantys kitų gerumu doh.gif Kam įdomu iš senbuvių, parašykit, pasakysiu, su kuo geriau neturėti reikalų ir kas šiame forume sėdi tik tam, kad veltui prisirinktų referatų, kursinių ir t.t, o vėliau tai parduotų smile.gif Su Fan Fan jau išsiaiškinome, kad ne tik manim bandė pasinaudoti ta panelė, bet ir ja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 10 01, 09:25)

Besishypsanti, aciu labai, labai uz info. Bijau darbo t., bijau. fear.gif Ir TT bijau, bet kazin dar ar prileis prie jo... g.gif

Bjauri ta darbo teisės katedra. Kalbu iš dieniniokų pozicijų, dėsto viena, į egzaminą ateina kita, duoda pusvalandį ir visus išveja, nors daugelis nespėja ir ima protestuoti. Mano draugei iš kito fakulteto egzaminas buvo pas tą, kuri nusiplovė nuo mūsų egzo ir neatėjo. tai galiu pasakyti, kad pažymiai buvo lb prasti. Nžn, gal Jums ir normalu gauti 7, bet kai daugiau nei 7 negauna nė vienas iš grupės, tai... Ačiū Dievui, kad gavau būtent tą 7netą. man buvo 3 uždaviniai. Nors sakė, kad bus teorija. Situacijų išvis niekad nebuvom sprendę. Kokia forma vyko draugei, negaliu dabar pasakyti. bet džiaukitės, kad nebus uždavinių. DT uždaviniai lb gerai užsukti, nors atsakymo reikia lb trumpo ir konkretaus, retai kodekse pavyksta rasti konkretų atsakymą. Dar turėjau tokį dalyką, kaip Darbo sutartis. Va ten dėstytojas tikrai žmogiškas, duoda nesunkų testą ir uždavinį, kurio vis tiek nevertina. Tai egzas trunka tiek, kiek pats užtrunki, bet realiai kokių 45 min per akis, netgi greičiau galima suspėti. Pas jį teste klausimai grynai iš kodekso + kažkas buvo iš tų atskirų įstatymų. Bet šiaip ta katedra paliko slogų įspūdį, o dar kai pasižiūrėjau magistrinių temas, tai išvis apsidžiaugiau, kad nestojau į DT magistrantūrą, nes dvejojau, ką rinktis: CT ar DT.
Apie Bagdanskį neteko nieko girdėt.
Atsakyti
Aciu, sandrute22, uz DT apibudinima. 4u.gif Jau esu truputi girdejusi, todel ir bijau, bijau.
O del tu prasinejimu, tai as jau gerokai anksciau rasiau, kad gaunu n laisku su prasymais duoti ta ir ta, o paskutiniu metu jau raso taip i email: "Labas, esu is supermamu klubo ir noriu CPT konspektu. Aciu." Arba "Gal gali atsiust medziaga lietuviskai paie ES valstybe nare su kuria lyginai LT." Cia kalba ejo apie DT rasto darba. Supykau tada, nes pati sedejau su verteju ir verciausi talmudus didziausius, o kitas nori gatavo. schmoll.gif
Paprasau ir as, kai neturiu kazko, bet visad mielai dalinuosi su SM moksliukem, juk vienam katile sedim, bet, kai issoka koks Pilypas is kanapiu ir rekia duok, tai jau sorry. Nebent guzo i kakta... blush2.gif
Atsakyti
buvau tiek prirasiusi apie DT katedra, bet intikas suslubavo ir viskas dingo. tai dabar trumpai, man tai tikriausiai pati ziauriausia katedra, monstrai ten kazkokie o ne destytojai, visi susireiksmine, vienintele gera ispudi paliko prof. Dambrauskiene, nors pas ja neteko nieko laikyti. Man Dt egzas buvo pas Krasauska , tai buvom visi apstulbe kai niekuom negalejo naudotis ir kodeksa reikejo mintinai moketi, man pasiseke vianai is nedaugelio gavau 6, perlaikinejo masiskai ir nuobodzia. o magistrini rasiau ir Dt katedroje tai labai nusivyliau pirmais emtais nepavyko, antrasi metais maniau, kad gausiu 9 gavau 7, labai buvo apydna, nes daug darbo idejau ir labai gyre, tik neaisku uz ka gavau 7, ir dar mano darbu pasinaudojant buvo parasyti jurisprudencijoje 2 straispniai. Vienas pirmais metais, o kitais kai jau apsigynaiu, taciau paradoksas, kai gyniausi antrais metais turejau ideti nuoroda is pirmosios jurisprudencijos, kad nebutu palgijato. Geras i savo darba ir savo darbo nuoproda. Bet taip buvo
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 01, 11:19)
buvau tiek prirasiusi apie DT katedra, bet intikas suslubavo ir viskas dingo. tai dabar trumpai, man tai tikriausiai pati ziauriausia katedra, monstrai ten kazkokie o ne destytojai, visi susireiksmine, vienintele gera ispudi paliko prof. Dambrauskiene, nors pas ja neteko nieko laikyti. Man Dt egzas buvo pas Krasauska , tai buvom visi apstulbe kai niekuom negalejo naudotis ir kodeksa reikejo mintinai moketi, man pasiseke vianai is nedaugelio gavau 6, perlaikinejo masiskai ir nuobodzia. o magistrini rasiau ir Dt katedroje tai labai nusivyliau pirmais emtais nepavyko, antrasi metais maniau, kad gausiu 9 gavau 7, labai buvo apydna, nes daug darbo idejau ir labai gyre, tik neaisku uz ka gavau 7, ir dar mano darbu pasinaudojant buvo parasyti jurisprudencijoje 2 straispniai. Vienas pirmais metais, o kitais kai jau apsigynaiu, taciau paradoksas, kai gyniausi antrais metais turejau ideti nuoroda is pirmosios jurisprudencijos, kad nebutu palgijato. Geras i savo darba ir savo darbo nuoproda. Bet taip buvo

o siaube swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 30, 20:19)
Jo, sikart griztu su masina doh.gif

Geros kelionės mirksiukas.gif Nemanau, kad gali pakeisti pirmojo egzamino laiką schmoll.gif O laikysit spalio 5 ar 8 d. pirmąjį? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 09 30, 21:26)
Prisiduodu.. išlaikiau ikiteisminį tyrimą.. pas Pamanoriovą..prašė pažadėt, kad tapsiu prokurore lotuliukas.gif

O vat į ES nugrybavau... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif jei nori mirk iš gėdos.. supainiojau budėjimo laiką dėstytojos.. žodžiu.. eisiu laikyt kitą ketvirtadienį... doh.gif kartu ir žemės teisę
Po šiandieos, liko 6 4u.gif
O dalintis tai nėr kuom... blush2.gif mokaisi ir tiek.. ačiū Dievui, kad man prieš egzą užtenka 1-2 dienų... daugiau nesimokau blush2.gif
drinks_cheers.gif ačiū

Oho, pritariu visoms, kad esat šaunuolė, jog sugebat greitai viską išsilaikyti thumbup.gif bigsmile.gif Iš tokio Panomariovo įvertinimo spėju gavot 10? bigsmile.gif Ir ikiteisminiam tyrimui ruošėtės tik porą dienų? Ir Jums poros dienų užtenka netgi tokiems dalykams kaip BT, CT, TT? blink.gif

už ką ačiū? g.gif
Atsakyti
sorriukas uz klaidas:)
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 10 01, 08:12)
Gal kas turit ir galit persiusti sveikatos teises konspektus ar skaidres i robaltr@gmail.com  4u.gif
buciau labai dekinga  4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Papildyta:
Besishypsanti>>> dėkuj už informaciją mirksiukas.gif Labai buvo reikalinga smile.gif

Sandrute22>>> Jūsų až pilna ax.gif

Oj negąsdinkit, mergaitės, su ta DT doh.gif Ir aš labai jau bijau, jei taip yra kaip sakot fear.gif Bet mano egzaminuotojas bus Mačiulaitis, tai kažin kaip jis vertins. Gal jis naujokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 01, 10:19)

O aš būtent Krasauską ir turėjau omeny, kai rašiau, kad normalus g.gif Ir draugė pas jį laikė, irgi labai patenkinta buvo. Aš, pvz, Darbo sutarties egzui per kelias valandas pasiruošiau; kai BT spec. dalies ėjau perlaikyt, skaičiau gal 1-2 dienas, šiaip tik kaip priminimas buvo, atgaminau, ką per seminarus kalbėjom; CT bendrajai pasiruošiau per vakarą (intensyviai mokiausi visą pusmetį - patiko dalykas), pirmame kurse ilgai ruošdavaus, o paskui kažkaip išmokau greitai pasiruošti, o šį pavasarį išvis sėdėjau parom nemiegojusi prisipumpavusi "Baterijos" ir praktiškai po 1, maximum 2 dienas galėjau skirti atsiskaitymams ruoštis, nes turėjau labai daug užsakymų dėl rašto darbų. Turėjau žmogui perrašyti 7 bakalaurinio lapus, kuriuos dar sausį parašiau, nes staiga ėmė nepatikti (paskaitė tik tada, kai jau reikėjo priduoti darbą), o man po 2 dienų buvo pirmas baigiamasis egzaminas, gavau labai prastus klausimus, bet 9 gavau. Tai buvo toks šokas geraja prasme, kad sunku buvo atsigauti biggrin.gif Nėra nieko neįmanomo. Ta panelė, kur rašė, akd jai 6 egzai liko, susitvarkys. Man per kovo pabaigą - balandį reikėjo gal 12-15 atsiskaitymų parašyt (koliokviumų, atsiskaitymai iš bylų, įskaitos, egzaminai, baigiamieji) ir dar ariau non stop. Ir pabaigiau laiku universitetąsmile.gif Nu, ir ne 5etais:) Tiesa, iš ES nedaug gavau, pritrūko laiko, bet... Skolos nebuvo:)
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 01, 10:40)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Besishypsanti>>> dėkuj už informaciją  mirksiukas.gif Labai buvo reikalinga  smile.gif

Sandrute22>>> Jūsų až pilna  ax.gif
Oj negąsdinkit, mergaitės, su ta DT  doh.gif Ir aš labai jau bijau, jei taip yra kaip sakot  fear.gif Bet mano egzaminuotojas bus Mačiulaitis, tai kažin kaip jis vertins. Gal jis naujokas?  g.gif

Kai pagalvoji, kaip pikta pasidaro, kad to paties dalyko reikalavimai (bei egzamino vertinimai) stipriai skiriasi priklausomai nuo paskirto destytojo schmoll.gif
Atsakyti
Viskas imanoma tik labai ryzto reikia:) Tiesa kas buvot ikiteisminio tyrimo paskaitoj ka sake ponamariovas kuom gales naudotis, ar bus vienas teorinis ir vienas uzdavinys?
Atsakyti