Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 03, 14:05)
knygą tuoj atsiųsiu, o apie kokius konspektus čia kalbi, kokių reikia?

Aciu uz knyga. O as cia apie skaidres, kurios kazkokios kitokios, ne Kiskio ruostos. Baisiai tingisi mokytis, po to jau kai antras trecias egzaminas tai isivaziuoju, bet dabar tai net leksciu plaut su malonumu einu, ar bulviu skust, kad tik ne prie mokslu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 02, 19:00)
Labai reikia pagalbos! kas ruosiasi laikyt KRIMINOLIGIJA gal turi ats i siuos klausimus?  unsure.gif
26. Kriminalizacijos prielaidos. Šalutiniai kriminalizacijos padariniai. Teorijos, neigiančios kriminalizacijos naudingumą.
27. Kriminalinė justicija, orientuota į nusikaltimų užkardymą (Sulaikymo modelis). Į atlygį orientuota kriminalinė justicija.
28. Į nusikaltėlio asmenybės korekciją orientuota kriminalinė justicija. Į nusikaltėlių atskyrimą nuo visuomenės orientuota kriminalinė justicija.
29. Atkuriamoji (restitucijos) kriminalinė justicija.
is 15 kl. situ 4 nezinau, o daznai buna, kad gauni tai, ko net neskaitei  doh.gif

turiu trumpai apie kai kuriuos is situ klausimu, galiu persiusti. Taip pat turiu konspekta pagal skaidres, kai mokiausi kriminologija to pakako (aisku laimes dalykas, kokius klausimus pavyksta issitraukt...)
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 03, 13:19)
as cia apie skaidres, kurios kazkokios kitokios, ne Kiskio ruostos.

aaa.. tada neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 03, 14:25)
aaa.. tada neturiu  ax.gif

nieko gal ir uzteks ka turiu. Reik susiimt jau ir pradet zubrint. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokią problemą: buvau paėmusi akademines ir šiais metais, kai grįžau mane per vėlai atstatė sistemoje. Esmė tame, kad nespėjau pasirinkti norimų alternatyviai pasirenkamų dalykų verysad.gif
Ar realu, kad man vis tik leistų pasirinkti norimus dalykus, jei parašysiu prašymą? Gal jau kas esate papuolę į tokią situaciją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 03, 11:49)
blink.gif  nu as negaliu patiket  blink.gif  Visos turbut superine atminty turit, kad galit sau leist pradet mokytis likus parai iki egzo  bigsmile.gif  o as va jau antra diena sedesiu, apgraibom dar tik galeciau atsakinet...  unsure.gif

Ne visos, bet kartais kitos galimybės nelieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 03, 10:56)
jooo... gerai turėti gerą atmintį...  unsure.gif arba vaikų ir vyro neturėti, kai mokytis reikia  lotuliukas.gif o tai tik prisėdau atrodo, o jau reiks eit tuoj pietus ruošti  doh.gif

"taisau" TT uždavinį  g.gif  nesuprantu ko ji nuo manęs nori  g.gif kaip dar galima "pagrįsti", jei netinka pacituoti straipsniai uždavinyje, ir dar su išnašom ir pan...?  g.gif

Sandrute, kai būsi brūkštelk, mažu pasitarsim...  unsure.gif

Arba turėti vyrą, kuris pats ruošia valgyt biggrin.gif Pas mus tai namuose mano draugas daro valgyt visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 03, 14:19)
Aciu uz knyga. O as cia apie skaidres, kurios kazkokios kitokios, ne Kiskio ruostos. Baisiai tingisi mokytis, po to jau kai antras trecias egzaminas tai isivaziuoju, bet dabar tai net leksciu plaut su malonumu einu, ar bulviu skust, kad tik ne prie mokslu..  doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 03, 13:19)
Aciu uz knyga. O as cia apie skaidres, kurios kazkokios kitokios, ne Kiskio ruostos. Baisiai tingisi mokytis, po to jau kai antras trecias egzaminas tai isivaziuoju, bet dabar tai net leksciu plaut su malonumu einu, ar bulviu skust, kad tik ne prie mokslu..  doh.gif

Gal 6 forumietėms siunčiau tas Palavinskienės skaidres, koks Jūsų paštas?
Atsakyti
Ačiū zorinai ir Izidei, kad pasidalinot ES testiniais klausimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 03, 15:10)
Arba turėti vyrą, kuris pats ruošia valgyt biggrin.gif  Pas mus tai namuose mano draugas daro valgyt visada biggrin.gif

biggrin.gif
na maniškis irgi paruoštų, bet dabar namą statomės, iki šalnų dar norim spėti įsikelt, tai paskendęs darbuose... doh.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 03, 15:12)
Ačiū zorinai ir Izidei, kad pasidalinot ES testiniais klausimais  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 03, 14:07)
Turiu kompe - Kriminologija (Justickis, 2001)

jei kam reikia, galiu atsiųst  4u.gif

man man! gal rasiu ko reikia bigsmile.gif zramint@gmail.com

QUOTE(kaaa @ 2010 10 03, 15:19)
turiu trumpai apie kai kuriuos is situ klausimu, galiu persiusti. Taip pat turiu konspekta pagal skaidres, kai mokiausi kriminologija to pakako (aisku laimes dalykas, kokius klausimus pavyksta issitraukt...)

konspekta pagal skaidres pasidariau ir simta kartu sutrumpinau lotuliukas.gif Bet tu trumpu ats tai noriu! bigsmile.gif i zramint@gmail.com

ACIU mergaites clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besishypsanti: 03 spalio 2010 - 15:41