Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

Ir kaip nuotaikos po sveikatos t.? bigsmile.gif As kazko labai daug nesitikiu, bet 5 tikiuosi tempt,viska parasiau, bet taip elementariai, be jokiu imantriu fraziu, nznau ar jai patiks rolleyes.gif
antradieni TT, o as tik pirmad. suzinosiu ar prileidzia mane prie egzo unsure.gif
Kaip jusu nuotaikos? ax.gif
Atsakyti
mano nuotaika tai nekokia verysad.gif manau nelabai man siandiena sekes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 10 08, 21:55)
mano nuotaika tai nekokia verysad.gif  manau nelabai man siandiena sekes doh.gif

Ir mano drinks_cheers.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 08, 21:20)
Ir kaip nuotaikos po sveikatos t.?  bigsmile.gif  As kazko labai daug nesitikiu, bet 5 tikiuosi tempt,viska parasiau, bet taip elementariai, be jokiu imantriu fraziu, nznau ar jai patiks  rolleyes.gif 
antradieni TT, o as tik pirmad. suzinosiu ar prileidzia mane prie egzo  unsure.gif 
Kaip jusu nuotaikos?  ax.gif

Kiek pamenu, tai trečiadienį TT g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 07, 23:40)
Skaidre su gimtadieniu  4u.gif 
Sekmes merginos laikantis  4u.gif  o as tai susirgau juodai su temperatura didziausia lovoj guliu  verysad.gif  bandysiu trecia neakivaizdininku sestadieni BT laikytis , skola turiu  doh.gif  Dar dziaugiuosi , kad pas Gutauska , nes dauguma grupioku pas Girdeni, tai sake jiems ten ne pyragai  doh.gif

Gutauskas nerealus thumbup.gif bet girdenis irgi nieko... vienas geriausiu seminaristu (bent jau man) buvo smile.gif
sekmes! nepergyvenkit labai, islaikysit, Gutauskas labai studentus megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 10 08, 22:22)
Gutauskas nerealus  thumbup.gif  bet girdenis irgi nieko... vienas geriausiu seminaristu (bent jau man) buvo  smile.gif 
sekmes! nepergyvenkit labai, islaikysit, Gutauskas labai studentus megsta  mirksiukas.gif

karsta.gif aciuks.gif nuraminot . Jis pries egzamina laikant, pirma karta, sake, kad nenurasinekit visko nuo kodekso mirksiukas.gif mastykit analizuokit savo galva mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai kazkaip labai gerai nusiteikus sveikatos teises atzvilgiu biggrin.gif elementariai, biski i pievas, bet viska parasiau. Tai 5 tyliai tikiuos. Siaip su pacia destytoja po egzo persimetem keliais zodziais, tai sake, kad turi, ka veikt ir be musu, tai jau tipo, jei visai i pievas bus, tai tada jau nepraleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 08, 22:33)
As tai kazkaip labai gerai nusiteikus sveikatos teises atzvilgiu biggrin.gif elementariai, biski i pievas, bet viska parasiau. Tai 5 tyliai tikiuos. Siaip su pacia destytoja po egzo persimetem keliais zodziais, tai sake, kad turi, ka veikt ir be musu, tai jau tipo, jei visai i pievas bus, tai tada jau nepraleidzia.

O Jūs buvot gal su raudonu švarkeliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 08, 21:58)
O Jūs buvot gal su raudonu švarkeliu?  biggrin.gif

Oj, tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 08, 22:59)

aaa, tada aišku
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 08, 22:01)
aaa, tada aišku

Tai atpazinot ar ne? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 08, 23:05)
Kiek pamenu, tai trečiadienį TT  g.gif

paziurejau i kalendoriu... aciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
gal kuri laiko aplinkosaugos teise? butu faina jei pasidalintu info, nes nebuvau paskaituose. Ir dar gal kuri turit kokius konspektus ES. evelincik@gmail.com
dekoju is anksto 4u.gif
Beje o del darbo teises rasto darbo irgi reikia rasyt i emeila, ar cia kam uzksaite darba jau? rasiau apie Prancuzija, bet nezinau kaip sekesi issiversti biggrin.gif gal pievu prirasiau
Atsakyti