Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 09, 14:53)
ania  g.gif  o iš kur tada mokytis  unsure.gif
vat reiktų kokio gero konspektėlio, kad viskas vienoj vietoj būtų...  g.gif
O TT iš vadapalo knygos ir Katuokos medžiagos skaitot?  g.gif

vadapalo knygai laiko nėra, pakaks ir konspektų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 10, 13:36)
ir aš labai noriu zemes teises konspektų, įmeskite į pagrenda@one.lt  labai ačiū
Papildyta:
mkmarijaa9@gmail.com  ačiū
Papildyta:

o kodel jusu 3 skirtingi pastai? Ir kiekviena medziaga i vis kita pasta reik siust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 10, 12:37)
o kodel jusu 3 skirtingi pastai? Ir kiekviena medziaga i vis kita pasta reik siust?  g.gif

kad būtų lengviau prastumt lotuliukas.gif

Papildyta:
Paja - išsiunčiau Tau ratus mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 07, 12:17-->
QUOTE(aqwa smile.gif @ 2010 10 07, 12:17)
Sveikos, mergaites!

As cia kaip ir naujoke  ax.gif  Taciau atbegau pas jus su prasymu  verysad.gif  Gal kuri rasete TT rasto darba Nr. 4? Cia 4 kursas, istestiniu, teises spec. Maciau, kad nelabai norite darbu siusti kitiems, bet as dar karta noreciau paprasyti, gal vis delto kuri nors atsiustu  blush2.gif  blush2.gif  As tikrai skoloje nelikciau. Mano pastas aqwa@manopastas.lt. Tiesiog parasykite, galime susitarti del kainos. Aciu uz supratinguma ir pagalba. Tiesiog situacija nemaloni  verysad.gif  Sekmes  smile.gif
Papildyta:

sveikos mergaitės
nusivyliau savo jėgomis, jau antrą kartą neįskaitė tarptautinės teisės 4 uždavinio, prašau pagalbos. pasidalinkite kaip sprendėte ir atsiįskite į pagrenda@one.lt , turiu nuo pernai civilinės teisės rašto darbą ku reikėjo spręsri pas sagatį gal kam reikia rašykite atsiųsiu. ačiū už supratingumą.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 10, 13:37)
o kodel jusu 3 skirtingi pastai? Ir kiekviena medziaga i vis kita pasta reik siust?  g.gif

kai didesnį failą siunčia man į one neateina, tada prašau į darbinį pastą arba į gmailą. pirmą kartą prašau pažiūrėsiu į kokį ateina tada tik vieną naudosiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 10 09, 16:37)
man jos paskaitos nerealiai patiko  ax.gif  ax.gif  tik neaisku ko per egza klausines  g.gif

Tik to, kas yra jos skaidrėse smile.gif
Atsakyti
gal galetumete ir man tuos gelbejimosi ratus atsiusti 4u.gif ax.gif doloresa12@hotmail.com
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif
gal turit kuri kriminalistikos praktines užduotis,t.y. kompiuterinį variantą? domina teorinė dalis, nes pasirodo ne visas knygas turiu, o laikas spaudžia... el. paštasrpelene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 10, 12:48)

Paja - išsiunčiau Tau ratus  mirksiukas.gif

Gavau, aciu labai ir Tau, ir Fanfan. aciuks.gif
Na, tai dabar tik mokytis, mokytis ir dar karta mokytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
As kazkaip tingiai su TT. Perskaiciau ratus, puse medziagos is Katuokos psl ir uzstrigau. Tingiu blush2.gif
Atsakyti
TT visko tiek daug, kad atsimint neimanoma... o norminiais aktais naudotis galima? kokia jto chartija?
Atsakyti
QUOTE(adelin @ 2010 10 10, 19:30)
TT visko tiek daug, kad atsimint neimanoma... o norminiais aktais naudotis galima? kokia jto chartija?

Vadapalo knyga - pagrindiniai dokumentai ir jurisprudencija 4u.gif
Atsakyti
dekui Izide, tikiuos ja rasti bibliotekoj, gal pravers
Atsakyti