Įkraunama...
Įkraunama...

Ar atkreipiate dėmesį sauskelnių kilmės šalį?

Mes naudojam vokiskas, net nezinau ar cia nusistatymas ar kaip, bet lenkiskos kazkokios prastesnes atrodo smile.gif nors abejoju kad tai yra. O vokiskas perku todel, kad gaunu pigiau 4u.gif
Atsakyti
Naudoju tik vokiečių gamybos
Atsakyti
O mes naudojam Pampers. Kilmes salies neziurim (darbe teko tureti reikalu su sauskelniu gamintojais). Kazkaip neteko sutikti, kad kazkas isbyretu ar pan. Siaip jei ilgai nekeisti sauskelniu, tai taip, isbyreti turetu zele tokie zirniukai.
Atsakyti
visad naudojau norvegiskas, nu gavosi taip kad bnusipirkau lenkisku, isbere ir gerokai. be tepaliuko is vaistines neapsiejome
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 09 25, 18:17)
Laba diena mamytės,

susidūriau su tokia dilema. Norėjau iš vieno internetinio puslapio užsisakyti Huggies sauskelnių. Tačiau, pastebėjau, kad skiriasi jų kilmės šalis. Vienos pagamintos yra Anglijoj, o kitos tos pačios firmos Čekijoj. Ir čia man iškilo klausimas, ar skiriasi ir kuom skiriasi jų kokybė? Nes pvz tos pačios firmos Pampers pagamintos Anglijoj ir Lenkijoj kokybės smarkiai skiriasi. Mano vyras užprotestavo, kad aš nepirkčiau tų Čekiškų, todėl nežinau ką daryti. Kaip jūs darot? ar skiriat dėmesį į gamintojo šalį?  g.gif

paprastai atkreipiu demesi... pvz angliskomis ir vokiskomis niekada nenusivyliau, o cekiskos ir lenkiskos yra daug storesnes, ne tokios malonios (kalbu apie pampers ir hugies, kitu nebandem). net serveteliu kokybe labai skiriasi...
Atsakyti
pasirodo mes visada naudojom lenkiskas pampers, tad nusprendziau pabandyti taip giriamas vokiskas... na jos siek tiek kitokios, bet didesnio skirtumo tikrai nepastebejau..
Atsakyti
i kilmes sali demesio nekreipiam, bet naudojam tik pampersus, nes hagies yra nesamoniu virsune - visas kietas kaip sarvas, vidus gremziantis - net ranka liesti nemalonu, o kai tik uzdedu taip ir pravaro pro sona. Galvojau kad cia man vienai taip bet pasikalbejau su kitom mamom tai daugeliui jie praleidzia sysius. Turim va poka nauja gave dovanu ir guli praplestas, nes neimanoma naudot. 4u.gif
Atsakyti
Kelis kartus esu pažiūrėjus iš kokios šalies,bet šiaip nekreipiu dėmesio.
Atsakyti
Mes naudojame angliskas arba vokiskas (pampers, huggies), ateiciai turiu ir norvegisku, bet jos mum dar dideles, tai idomu, kai su ju kokybe.
o siaip neseniai extra atveju teko pirkt is maximos sauskelnes, butent pampers. nieko blogo negaliu pasakyt, neisbere musu nuo ju, sita prasme viskas ok, bet mane labai nustebino, kad tie pampersai taip prikvepinti g.gif
per tuos kvapus, neimanoma uzuosti, ar vaikiukas yra ko pridirbes smile.gif
nenoriu nieko izeisti, kas perka sauskelnes is prekybos centru, bet tikrai daugiau nebepirksiu is ten pampersiuku, negi jos gali buti sveikos, kai sitiek kvapikliu i jas prideta?? g.gif
Atsakyti
Aš labai daug prisiklausiau dėl pampersu ir nusprendžiau kad norvegiški Pameprsai geriausi, jie neturi kvapu, tad ir sudirginimo galimybė minimali. Mes nuo pirmos dienos dėvim norvegiškus tai jokiu problemu nėra. Mums 7 mėnuo eina tad dar ne karto nereikėjo kremuko ar pudritės panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Lenkiskos man smirdi, nes priparfumuotos. Daugiausia naudojam angliskas, kartais vokiskas 4u.gif
Atsakyti
pampersiukus naudojam Vokiškus arba Angliškus, nes Lenkiški labai smirdi ir kokybė ne ta.
Atsakyti