Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Niūrią šlapdribingą dieną darbščiosios žydėtojos praskaidrina nuotaiką
user posted imageuser posted image.
... pralinksmina ir lapuko pokštas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ausrazs, gražu 4u.gif

Keli ir mano rudeniniai žiedai:

Irish Cream (Sorano)
user posted image

RS-Čary (S.Repkina)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 28 lapkričio 2010 - 11:32
Fira, gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
mano sanpaulijų žiedai šviesėja. matyt kažkas nepatinka g.gif
Atsakyti
O pas mane sukrauna pumpurelius,jau atrodo tuoj tuoj prasiskleis ir nuvysta verysad.gif Viena gelyte jau trecia ziedeli taip paslepe nuo manes g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 11 29, 19:00)
O pas mane sukrauna pumpurelius,jau atrodo tuoj tuoj prasiskleis ir nuvysta  verysad.gif  Viena gelyte jau trecia ziedeli taip paslepe nuo manes  g.gif

maniškės taip daro, per didžiuosius žydėjimus. kai labai daug žiedų tada kai kurie pumpuriukai nuvysta...
Atsakyti
sanpaulijoms skiriu pirma vieta,nes jos taip ilgai zydi ir dziugina mane,tai ju prisidauginu ir kai prazydi-dovanoju draugem ir pazistamiem be jokios progos.noriu isigyti visokiu spalvu ir veisliu,bet problema surasti.
Papildyta:
sanpaulininkes sakykyt ir pasidalinkit patirtim.ar kuriai nors isejo isvesti kokia nauja spalva ar nauja marga ziedeli.jei taip labai lauksiu pasisakymu ir pabandyti pati noreciau.
Atsakyti
Pas mane Linda Bee pati "išsivedė". cool.gif
Mano supratimu žydi visiškai ne taip kaip turėtų, laukiau, gal kas bežydint pasikeis, bet panašu, kad nesikeičia. Parodysiu vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 gruodžio 2010 - 12:32
Štai mano "Linda Bee"

user posted image

O štai kokia ji turėtų būt pagal įvairius aprašymus

user posted image

user posted image

unsure.gif

Atsakyti
tavoji Linda Bee susportavo
Atsakyti
Ir dabar jin jau visada ir bus sportas? Ar dar gali "atsisportuot" pvz. per kitus žydėjimus? Na gražių tokių melsvai rausvų atspalvių gėlytė aišku, bet labai jau "susiliejo"...
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 12 08, 02:02)
sanpaulininkes sakykyt ir pasidalinkit patirtim.ar kuriai nors isejo isvesti kokia nauja spalva ar nauja marga ziedeli.jei taip labai lauksiu pasisakymu ir pabandyti pati noreciau.

Pvz. iš sporto g.gif , bet to augalo gal trys kartos turi paveldėt identiškus požymius ir tada kažkokiu būdu pripažinama veisle.Kažką panašaus girdėjus, gal ir nusišneku.... biggrin.gif

Pretty 'n Pink šiaip taip išstenėjo pirmą žiedelį.
user posted image
Atsakyti