Man dar labai įdomu, kurios iš jūsų užaugintas sanpaulijas aš pirkau? Kuri pardavimui buvot atvežusi?

QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 18:35)
Man dar labai įdomu, kurios iš jūsų užaugintas sanpaulijas aš pirkau? Kuri pardavimui buvot atvežusi? 

Man regis dzukeles

Siandien ir as jusiskiu groziu parsiveziau

QUOTE(*finy* @ 2011 04 17, 18:42)
Iš parodos? kokias?

QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 18:42)
Ai,kad as blondine ir prie tos,ir prie anos,tai galutiniam variante neapsiziurejusi tokia pat pasiemiau,kuria turiu

Gerai, kad aš tik vieną namie turėjau veislinę iki parodos
tai galėjau imt bet ką ir žinojau kad tokia pati nebus
O lapukų ir buvo pardavimui?
nemačiau kažkaip..

O lapukų ir buvo pardavimui?

QUOTE(Kerpena @ 2011 04 17, 17:15)
aišku,nedaug pas mane margalapių, tai ši kiek stebina. Turbūt tikrai dėl kažkurių iš sąlygų.
Buvo Indra lapukų, mano supratimu pas Dzūkę 2 dėžutės (šeštadienį) buvo. Pati 5 parsivežiau.
Pas mane veislinių virš 30, bet kaip čia kažkas anksčiau nusistebėjo, (nors ir ne dėl manęs), šiuo metu žydi tik viena. Ir neveislinė.

QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 17:35)

Kai aš buvau tai berods dvi moterys buvo su paaugintais, bet aš mano galva tik vieną identifikavau.
Tiesa vieną (Sparkle berry) man viena iš pirkėjų rekomendavo. Sakau gal irgi iš šio ar kito forumo. :]]
O aš penktadienį buvau, tai nemačiau jokių lapukų, ot žiopla
na nieko kol kas užteks kiek turiu, o kai pajausiu trūkumą, tai prašysiu kad kuri nors parduotų vaikiukų

QUOTE(Dagilis @ 2011 04 17, 19:10)
......
Pas mane veislinių virš 30, bet kaip čia kažkas anksčiau nusistebėjo, (nors ir ne dėl manęs), šiuo metu žydi tik viena. Ir neveislinė.
Bet jom pas mus ir sunkiau žiemą buvo, dėl prastų langų kai kurias kiek nuo lango patraukėm, tai matyt ir į šviesos pakitimus sureagavo ir t.t., žodžiu nesistebiu, kad nežydi. Dabar pasikeitė langai, daugiau saulytės išlenda, tai žiūriu jau ir krauna tai viena, tai kita pumpurėlius.
Kai aš buvau tai berods dvi moterys buvo su paaugintais, bet aš mano galva tik vieną identifikavau......

Kai aš buvau tai berods dvi moterys buvo su paaugintais, bet aš mano galva tik vieną identifikavau......
Sveikinimai nugalėtojai dzūkelei,
ausrazs, tokia trapi gėlytė.
Čia dėl manęs nusistebėjo, taigi pristatau dar dvi sanpaulytes:
LE-Sirenevaja nežnost ir Alans white feather.

QUOTE(ausrazs @ 2011 04 17, 15:53)
Tegu net nebando

Pardavimui turėjom aš ir l@n@

Ačiū už sveikinimus

Pagaliau namie

QUOTE(dzūkė @ 2011 04 17, 20:22)
Ar viską pardavėt?

QUOTE(dzūkė @ 2011 04 17, 19:22)

mano kol kas vienintelė žydėtoja

Skorpionas jau tuoj tuoj, dar pora irgi netrukus, bet va šiuo metu tik ji.