Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Man dar labai įdomu, kurios iš jūsų užaugintas sanpaulijas aš pirkau? Kuri pardavimui buvot atvežusi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 18:35)
Man dar labai įdomu, kurios iš jūsų užaugintas sanpaulijas aš pirkau? Kuri pardavimui buvot atvežusi?  rolleyes.gif

Man regis dzukeles rolleyes.gif
Siandien ir as jusiskiu groziu parsiveziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 04 17, 18:42)
Man regis dzukeles  rolleyes.gif 
Siandien ir as jusiskiu groziu parsiveziau  ax.gif

Iš parodos? kokias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 18:42)
Iš parodos? kokias?  smile.gif

Ai,kad as blondine ir prie tos,ir prie anos,tai galutiniam variante neapsiziurejusi tokia pat pasiemiau,kuria turiu lotuliukas.gif Dar streptokarpu,lapuku...
Atsakyti
Gerai, kad aš tik vieną namie turėjau veislinę iki parodos biggrin.gif tai galėjau imt bet ką ir žinojau kad tokia pati nebus rolleyes.gif
O lapukų ir buvo pardavimui? blink.gif nemačiau kažkaip..
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 04 17, 17:15)

aišku,nedaug pas mane margalapių, tai ši kiek stebina. Turbūt tikrai dėl kažkurių iš sąlygų.
Buvo Indra lapukų, mano supratimu pas Dzūkę 2 dėžutės (šeštadienį) buvo. Pati 5 parsivežiau.

Pas mane veislinių virš 30, bet kaip čia kažkas anksčiau nusistebėjo, (nors ir ne dėl manęs), šiuo metu žydi tik viena. Ir neveislinė. biggrin.gif Bet jom pas mus ir sunkiau žiemą buvo, dėl prastų langų kai kurias kiek nuo lango patraukėm, tai matyt ir į šviesos pakitimus sureagavo ir t.t., žodžiu nesistebiu, kad nežydi. Dabar pasikeitė langai, daugiau saulytės išlenda, tai žiūriu jau ir krauna tai viena, tai kita pumpurėlius.

QUOTE(Indra666 @ 2011 04 17, 17:35)
Man dar labai įdomu, kurios iš jūsų užaugintas sanpaulijas aš pirkau? Kuri pardavimui buvot atvežusi?  rolleyes.gif

Kai aš buvau tai berods dvi moterys buvo su paaugintais, bet aš mano galva tik vieną identifikavau.
Tiesa vieną (Sparkle berry) man viena iš pirkėjų rekomendavo. Sakau gal irgi iš šio ar kito forumo. :]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 balandžio 2011 - 18:12
O aš penktadienį buvau, tai nemačiau jokių lapukų, ot žiopla doh.gif na nieko kol kas užteks kiek turiu, o kai pajausiu trūkumą, tai prašysiu kad kuri nors parduotų vaikiukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 17, 19:10)
......

Pas mane veislinių virš 30, bet kaip čia kažkas anksčiau nusistebėjo, (nors ir ne dėl manęs), šiuo metu žydi tik viena. Ir neveislinė. biggrin.gif Bet jom pas mus ir sunkiau žiemą buvo, dėl prastų langų kai kurias kiek nuo lango patraukėm, tai matyt ir į šviesos pakitimus sureagavo ir t.t., žodžiu nesistebiu, kad nežydi. Dabar pasikeitė langai, daugiau saulytės išlenda, tai žiūriu jau ir krauna tai viena, tai kita pumpurėlius.
Kai aš buvau tai berods dvi moterys buvo su paaugintais, bet aš mano galva tik vieną identifikavau......

Sveikinimai nugalėtojai dzūkelei,
ausrazs, tokia trapi gėlytė.
Čia dėl manęs nusistebėjo, taigi pristatau dar dvi sanpaulytes:
LE-Sirenevaja nežnost ir Alans white feather. ax.gif Pirmi žiedeliai.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 17, 15:53)

Kažin, ligų sukėlėjų neužneša? Kartais svogūnų lukštai turi ligų prado

Tegu net nebando dry.gif

Pardavimui turėjom aš ir l@n@ 4u.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Pagaliau namieuser posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 17, 20:22)

Pardavimui turėjom aš ir l@n@ 4u.gif

Ar viską pardavėt? ax.gif Iš to kaip puolė žmonės kioskelį, tai atrodo, kad viską išpirkt turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 17, 19:22)
Pagaliau namieuser posted image

biggrin.gif

mano kol kas vienintelė žydėtoja

user posted image

Skorpionas jau tuoj tuoj, dar pora irgi netrukus, bet va šiuo metu tik ji.
Atsakyti
Mano bevardinukės irgi žydi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti