Įkraunama...
Įkraunama...

"Kas iš Dievo" ir kas ne?

aš irgi kažkada buvau prisikasusi iki agni-jogos. nu nieko nesupratau. tai ar aš čia kvaila, kad nesuprantu, ar tiesiog trūksta informacijos, ar ten visgi kliedesiai?
Ai ir dar būtent agni joga tarp visų mano atrastų "religijų" pasirodė bene labiausiai atstumianti net nepradėjus gilintis. Na tiesiog kažkas viduje purtė. Tai gal čia iš Dievo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pareigyte: 04 spalio 2010 - 17:26
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 27, 14:14)
Dievo yra tiek, kiek mes juo tikim.

Būtent
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 09 29, 14:45)
Tuomet, tuose dalykuose Dievas bejėgis? Tuomet yra riba ir Dievui. Tuomet Dievas nevisagalis. Tai ko mes iš Jo norim, jei Jis ne viską gali: "sorry žmogau, čia aš tau nieko negaliu padėti". Gerai būtų, jei prie 10 įsakymų būtų dar pridėtas sąrašėlis, kuriais klausimais į Dievą nesikreipti  mirksiukas.gif . Įtariu, bet kurios konfesijos tarną šiuo teiginiu išverstumėt iš koto.

SD, o as kitaip suprantu .Cia vos ne kaip klaustume "ar gali DIEVAS sukurti toki akmeni, kurio pats nepakletu?"
mano atsakas toks - gali, bet neturi tam poreikio, todel nekuria...lol
TAip ir cia.Jei viskas is DIEVO, dar nereiskia, kad ten, kur jo nera, jis negali buti...juk jei mes atstumiam DIEVA kaip kureja ir taip pareiskiam savo savo laisva valia, kas belieka KUREJUI? cia siaip pamastymui
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 10 06, 14:10)
1. SD,  o as kitaip suprantu .Cia vos ne kaip klaustume "ar gali DIEVAS sukurti toki akmeni, kurio pats nepakletu?"
mano atsakas toks - gali, bet neturi tam poreikio, todel nekuria...lol
2. TAip ir cia.Jei viskas is DIEVO, dar nereiskia, kad ten, kur jo nera, jis negali buti...juk jei mes atstumiam DIEVA kaip kureja ir taip pareiskiam savo savo laisva valia, kas belieka KUREJUI? cia siaip pamastymui

1. Suprantu taip: nėra tokio akmens, kurio Dievas nepakeltų. Dievui nėra neįmanomo, kitaip Jis nebūtų Dievas, kitaip jis nebūtų VISKAS.
2. ...ne tik gali, bet ir yra smile.gif Manau, kad Kūrėjui nereikia susirinkti tik tai, kas lieka nuo žmgaus tikėjimo-netikėjimo. Kūrėjas visada su meile tame žmogaus kelyje, visai neatsižvelgiant į pastarojo pažiūras. Jis kaip motina, stebinti savo vaikus, žaidžiančius sode, ir esanti rami, kad ir ką beveiktų jos vaikai, ji juos be galo, be krašto myli, nežiūrint to, ar jie prisimena- jaučia ją šiuo metu, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 10 06, 18:40)
1. Suprantu taip: nėra tokio akmens, kurio Dievas nepakeltų. Dievui nėra neįmanomo, kitaip Jis nebūtų Dievas, kitaip jis nebūtų VISKAS.
2. ...ne tik gali, bet ir yra  smile.gif Manau, kad Kūrėjui nereikia susirinkti tik tai, kas lieka nuo žmgaus tikėjimo-netikėjimo. Kūrėjas visada su meile tame žmogaus kelyje, visai neatsižvelgiant į pastarojo pažiūras. Jis kaip motina, stebinti savo vaikus, žaidžiančius sode, ir esanti rami, kad ir ką beveiktų jos vaikai, ji juos be galo, be krašto myli, nežiūrint to, ar jie prisimena- jaučia ją šiuo metu, ar ne.

O.K. - ikalbejai. biggrin.gif
Atsakyti
esu girdejusi, kad Dievas vienas, o Dievybiu yra daug, ir jeigu tu kazkuo tiki, bet kuo, tiki bent jau tuo ka pats sakai, ka darai, gal garbini saule, dangu, ora, vandeni, gal menuli, gal Motina Zeme, tai ir yra tavo Dievas , jis yra tavyje, tai yra tavo tikejimas...
Atsakyti
QUOTE(dairu @ 2010 11 07, 23:08)
esu girdejusi, kad Dievas vienas, o Dievybiu yra daug, ir jeigu tu kazkuo tiki, bet kuo, tiki bent jau tuo ka pats sakai, ka darai,  gal garbini saule, dangu, ora, vandeni, gal menuli, gal Motina Zeme, tai ir yra tavo Dievas , jis yra tavyje, tai yra tavo tikejimas...

kur čia taip girdėjai?
Atsakyti
ne tik girdejau tiesa pasakius, bet ir skaiciau, yra Rekyvoje gyvenanti mediume, kuri uzraso savo matymus, ji isleido 4 savo knyga "Angelas Rikis", tai ir girdejau ir skaiciau jos knygose.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 10 04, 04:09)
Siuo atveju esu laiminga, jog neskaiciusi ir neturiu nei zaliausio supratimo  apie" faktus" minimu religiju bei ju vadovu, bet sirdimi atsirenku tai kas man reikalinga.Nors puikiai suvokiu, jog tai gali buti daline tiesa...turiu vilti.

Tas "atsirinkimas" savos patirties vedamas gal ir geriausias būdas, bet tokiu atveju širdies balsas neturi būti užslopintas ego, proto, ar dar nežinia ko.. Aš pati tokiu ieškojimų keliu einu ir galiu pasakyti, kad ir suklupau taip beieškodama.. Visų pirma, neįsigilindama į pirminį šaltinį - ar tai iš Dievo ir ar tai neprieštarauja tai, ką man sako širdis, - skaičiau dvasinę literatūrą, nuo kurios lūžta knygynų lentynos.. Ar visa, ką sugėriau per tuos metus į save, buvo iš Dievo, tikrai, kad ne, nes atsisijojo viduje labai daug.. Gal po kažkiek laiko ir dar daugiau atsisijos ir persisunks..

Pamoka man iš savųjų paieškų yra ta, kad visų pirma reikia pasidomėti pirminiu šaltiniu (kad ir Prophet knygas beskaitant protas man sakė, kad čia visai gerų dalykų galima surasti, o širdis priešinosi kiek įmanydama visam tam ()čia tik mažutėlis pavyzdys).. Apie new age (nerašysiu dižiosiomis raidėmis sąmoningai) sužinojau gerokai vėliau.. Tad aš noriu pabrėžti pirmiausia sau, kad pirmiausiai reikia pasidomėti bent jau autoriumi, kurio knygą imi į rankas, ir tik per atitinkamą prizmę skaityti pateikiamą informaciją (kad neįkristi į visa tai, kai ego ima viršų ir sako, - juk aš irgi galiu savo rankomis, kaip laidininkas dangaus, pasiekti puikių rezultatų sveikatoje, argi tai blogai, kad noriu gero artimiausiems, argi blogai, kad noriu Žemę apvalyti nuo susikaupusio smurto, liūdesio ir t.t...).. Visam kam savas laikas, net ir vidiniams atradimams.. Net ir atradimams, kas iš Dievo, o kas ne 4u.gif
Atsakyti
Taip,kad viskam savas laikas, tikrai taip, tik gaila, kad kartais tas laikas vieniems per anskti, kitiems per velai, tai ir vel , klausimas iskyla , kas tuomet nustato ta laika, kai to dieviskumo prisireikia... g.gif g.gif vidinis As, musu pasamones lobiai ar tikrai kas is Dievo ateina ir duoda signala tuomet kai reikia, kad ir vidiniams atradimams.
Atsakyti