QUOTE(raganele @ 2010 10 12, 22:52)
OOO kokios aktualios info aptikau - kaip tik sudarinėju sąrašą augaliukų reikalingų mano naujiems plėšiniams, reikės pro kokios kikos aikštelę prasukt

o velėną lupinėju rudeniniam sodinimui - eilė kadagių naujų jau, pusė rožių irgi jau, laukiu dar partijos vienos, svogūniniai pavasariui viename pakraštyje jau paslėpti, visos turėtos vienadienės, vilkdagiai, anemonės irgi perkraustytos tarp kadagių ir šilokų... Net neramu darosi, kas bus pavasarį po visų šitų perversmų

savaitgalio vaizdelis:
Kadagius tikiuos pasodinai ar rugsejo vidury? Dabar jiems jau gerokai per velu..
Papildyta:
QUOTE(bitule @ 2010 10 12, 21:49)
Nežinau kas tie mes

, bet aš praeitą savaitę pamedžiojau iš širdies

užtaikiau ant nerealių nuolaidų Zapyškio Kikoj (beje jie vis dar skelbia apie jas savo
puslapyje, nors draugė sakė, kad šeštadienį jau daug kas buvo be nuolaidų, tad jei kas susigundysit, reiktų jiems pasiskambint

). Mano grobis - pagrinde kalnapušės (Mughus ir Pumilio) dar pasiseke prigriebti porą gražučių pušelių "Humpy" su milžiniška nuolaida, o iš įdomesnių lapuočių - beržalapė lanksva (Spirea betulifolia 'Tor' ), raudonlapis erškėtis (Rosa glauca), meškytė labai simpatiškom vos raustelėjusiom uogytėm. Labai gailiuosi, kad nepaėmiau sedulos 'Sibirian pearls' (nuostabaus grožio sedula

).
Prie viso to dar kolekcija šilinių šalavijų (Salvia nemorosa), baltagalvių (Leucanthemum), pora melsvių, japoninių plukių ir mėlitų, jau neminint snapučių

(daugiamečių vazoniukas net poros Lt nekainavo). Jau net gėda buvo

kai viską grūdau į mašiniuką.
Labai smagu del tokiu grobiu. Man tik kyla klausimas, ka tu darysi su daugiametem ir spygliuociais dabar? Spygluocius sodinti jau truputi nelaikas

Jau ir salnu buvo, netrukus dar labiau atsals, as bijociau, kad dabar pasodinus jos neprigis. Ar tiesiog nurasysi i nuostolius, jeigu ka ir rizikuosi?