Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Elektra Teiberienė

Kokia Jūsų nuomonė apie šią gydytoją?

P.S. Ši tema buvo atskirta iš kitos temos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 01 23, 10:15)
Kokia Jūsų nuomonė apie šią gydytoją?

Sveika, as irgi vaikstau pas daktare teiberiene, mums 9 sav, ir 3 dieneles, pas ja buvau dar tik 2 kartus, bet man ji patiko,maloni, preita savaite buvau issigandusi del pasirodziusiu rudu isskiru, tai prieme ta pacia diena be eiles:) o kaip tau ji?
Atsakyti
As lankausi pas ja privaciai. MAn patinka, nes yra demesinga, isklauso, ir pati skatina klausti - mano manymu, tai puiki savybe, nes daznai turi daug klausiu, susikaupusiu per menesi tarp vizitu, o paklaust pamirsti, ir tik namie ,,atsipeikeji", kad ir to, ir to nepaklausei.. Nestresuojanti be reikalo, bet ir neijungusi ,,dzin" rezimo smile.gif Ir nevercia ryt vitaminu saujomis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
aš pas šią gydytoją buvau neseniai ir pirmą kartą tik apsilankiau,nes pakeičiau gydymo įstaigą, ir su klausimu apie planuojamą nėštumą , tai ji viską paaiškino, apžiūrėjo profilaktiškai, patarė su vyru pradėti gerti folinę rūgštį ir vitaminą E, palinkėjo sėkmingo darbo ir lauks atvykstant, kai jau pastosiu!

Tikrai labai šauni gydytoja, net su humoro jausmeliu !

O kiek supratau tai ji ir neščiąsias prižiūri ar ne?
Atsakyti
Jau nėštumas man eina į pabaigą. Visą nėštumo laikotarpį vaikštau pas šią gydytoją. Mano atsiliepimai apie ją patys geriausi. Esu labai patenkinta. Ir kitoms rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
O aš pabėgau nuo jos biggrin.gif kai pasiskundžiau gimdos susitraukimais nėštumo pradžioje ,ji pasake nieko tokio,kai apsilankiau pas kita gyd.ta mane apžiūrėjo ir skubiai nukreipė į ligoninę unsure.gif ir taip visokie nesusipratimai...
Atsakyti
aš pas ją lankiausi iki nėštumo- privačiai. man labai patiko. ir kai pagimdysiu savo lelių, vėl žadu toliau pas ją konsultuotis ax.gif
Atsakyti
Na o mes lankemės pas ją gal pora kartų, kol aš nesupratau, kad uz tos malonios šypsenos daugiau nieko nėra, taip, ji labai maloni, vos ne antra mama... ir paguos ir pajuokaus, bet kaip profesionalas schmoll.gif
Pasirinkau kitą gyditoja, jinai nors ir netokia maloni, bet daug profesionalesnė.
O man šio metu daug svarbiau gauti laiku profesionalo pagalbą, negu tuščia šypseną
Atsakyti
as pas ja buvau , kad patvirtintu nestuma, pasirode gan maloni, demesinga, bet tik tiek..kazko man joje truko, taigi nestumui priziureti pasirinkau kita gydytoja tame paciame kabinete.
Atsakyti
O ji gimdymu nepriima? g.gif Mano drauge pas ja vaiksto i Senam. poliklinika. Kokiuose dar kabinetuose ji dirba?
Atsakyti
ji dar dirba privaciame kabinete Pilies 38
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2007 01 29, 16:08)
O ji gimdymu nepriima?  g.gif  Mano drauge pas ja vaiksto i Senam. poliklinika. Kokiuose dar kabinetuose ji dirba?

Dėl gimdymo as jos irgi klausiau, tai ji man atsake kad siaip tai nepriima, bet jaigu as asmeniskai noriu, tai galim susitarti blink.gif
Bet as zinoma nesutikau, nenoriu buti bandomuoju triusiu lotuliukas.gif
keista daktare g.gif
Atsakyti