Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Elektra Teiberienė

nu tikrai keista, tai is kur ji gali zinoti kaip priimti kokybiskai gimdyma jei ju nepriimineja?!!, o jei neduok dieve kas nors ne taip, tai ka tada ji darytu?!!!!
Atsakyti
as buvau pas sita gydytoja, kol mano atostogavo, tai labai daug visko suzinojau... ax.gif
Atsakyti
Aš buvau pas ją 3 kartus, bet labai nusivyliau. Šiaip ji maloni, bet atsakomybės nerasta schmoll.gif Liepė pasidaryti krūvą tyrimų, bet paskui pati jų net nežiūrėjo (nes nerado lentelės).. užsikabino už vieno kas negerai, ką be lentelės žinojo, o kitus šiaip nusprendė, kad turbūt bus gerai. Kai sumoki pinigėlius už tyrimus ir apžiūrą, tai norisi, kad bentkiek į tai atsižvelgtų g.gif Ieškosiuos kitos gydytojos ir ko gero vėl teks visus tyrimus iš naujo darytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2006 09 01, 23:34)
O aš pabėgau nuo jos  biggrin.gif  kai pasiskundžiau gimdos susitraukimais nėštumo pradžioje ,ji pasake nieko tokio,kai apsilankiau pas kita gyd.ta mane apžiūrėjo ir skubiai nukreipė į ligoninę  unsure.gif ir  taip visokie nesusipratimai...

As taip pat labai nusivyliau sia dr. verysad.gif
Nuejau pas ja 6 savaiteje, su dideliais pilvo skausmais, ji pasake - taip neturi buti, bet kol kas eik namo.
Israse gerti ELEVIT vitaminus (6 nestumo savaite)
Kita diena atsiguliau i ligonine del gresiancio persileidimo verysad.gif
Ligonineje daktaras apsauke, kad geriu cheminius vitaminus taip anksti....
Taip, si dr. turi puiku jumoro jausma, bet man tuo metu reikejo ir tinkamos diagnozes. Aciu Dievui, viskas baigesi gerai smile.gif
Dabar vaikstau i centro poliklinika pas dr.Kalendriene ir esu labai patenkita doh.gif
Atsakyti
mano sesuo pas ja lankesi,tai galiu pasakyti kad jai jinai labai nepatiko,pas sese buvo zemai placenta tai ji net jai neliepe pasirodyti anksciau , nu zodziu grese persileidimas, nuejopas kita gydytoja is karto pagulde i ligonine, sakis, vat tokios ir gydytojos g.gif
Atsakyti
ooo, kokiu idomiu atsiliepimu prisikaiciau apie savo gydytoja blink.gif kaip apie visai kita zmogu.. mano nestumas nebuvo labai sklandus, bet ji, ka reikejo, viska iziurejo, manes klausesi ir pati liepdavo klausti, visad galejau jai skambinti ir i darba ir i mobilu (nepiktnaudziavau, bet esu skambinus), kai reikejo, gulde i ligonine, patarinejo, pas ka gultis, nuomones nepirso primygtinai (gulejau ir veliau gimdziau pas savo nuoziura pasirinkta gydytoja, bet vistiek buvo idomu isgirsti ir gyd. Teiberienes nuomone apie ja, - atitiko realybe 100 proc.), visad gerai sutarem, ir po gimdymo nuosirdziai bendraujam, vaika veduosi visad, kai einu eilinio vizito pas ja - gydytojai idomu matyt, kaip auga "jos leliukas" biggrin.gif zodziu, kaip ginekologe ir veliau, jau nestuma priziurinti gydytoja, ji man visapusiskai tiko ir patiko thumbup.gif kai man 6 sav prasidejo kraujavimas ir skausmai, man ji pasiule ne vitaminus, o duphastona mirksiukas.gif ta pati paskyre ir antakalnio priemimo gydytojai, kai su strioku ten nulekiau..
QUOTE(sraigiux @ 2007 02 02, 11:39)
nu tikrai keista, tai is kur ji gali zinoti kaip priimti kokybiskai gimdyma jei ju nepriimineja?!!, o jei neduok dieve kas nors ne taip, tai ka tada ji darytu?!!!!
kaip man ji sake, anksciau priiminedavo, bet nemokejo atsiriboti nuo jausmu, kartu "gimdydavo" su kiekviena, todel mieliau renkasi darba "uz kadro"...

Atsakyti
QUOTE(modulis @ 2007 07 31, 16:01)
ooo, kokiu idomiu atsiliepimu prisikaiciau apie savo gydytoja blink.gif  kaip apie visai kita zmogu..

O tu pas ją privačiai ar poliklinikoje lankeis?
Aš einu į polikliniką, bet kol kas neturiu nusiskundimų. Ėjau ir neužsirašius, kai dėl pykinimo nebegalėjau eiti į darbą. Be problemų išrašė nedarbingumą 2 savaitėms. Tiesa, echoskopiją poliklinikoje nedarė, sakė kad tik 18 savaitę. Tačiau tą pačią dieną padarė privačiame kabinete. Aš nesiskundžiu nei dėmesio nei patarimų trūkumu mirksiukas.gif tikiuosi ir toliau taip bus
Atsakyti
Lankiausi pas ja viso nestumo metu. Gydytoja thumbup.gif Del gimdymu ji nepriimineja kaip kazkuri sake, kad nemoka atsiribodi nuo mamos savijautos: "gimdo" kartu biggrin.gif Nestumas mano buvo komplikuotas unsure.gif gulejau 3 kartus su gresianciu (taciau kai MB seimyna sunerimo ir buvo nusivede pas kita gydytoja konsultacijai, sis pasake kad pas ji su pilvo skausmais jokiu biuleteniu negauciau- nestumas ne liga!), turejau anemija, stengesi kelt hemoglobina, kas menesi kraujo ir slapimo tyrimai, rekomendacijos del tyrimu, siuntimai, konsultacijos ir pan. Esu patenkinta ir MB ji labai patiko. Kai suplanuosim antra- tik pas ja biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Na, as pas ja lankiausi nestumos metu. Nestumas vyko sklandziai gana, tai jos profesionalumo ivertinti negaleciau, bet kaip zmogus, atrodo, nebloga. jaudinasi del vaikelio. Baresi, kad atejau pirma karta velokai. Na, bet ta jos sesele.... kazkoks kosmaras.... kuo ji ten isivaizduoja esanti. Grubi, pikta, tiesiog nekencia gyvenimo ar siaip jai klimaksas prasideda g.gif Tada galima suprasti, bet dar per jauna g.gif Kokie jusu ispudziai apie ja?
Atsakyti
Ąš lankausi pas šią gydytoją privačiai ir galiu ją tik pagirti thumbup.gif wub.gif
Ilgai negalėjau pastot, lankiausi kitur, išleidau krūvą pinigų visokiems reikalingiems ir nereikalingiems tyrimams.. ir nieko. Galiausiai pakliuvau pas ją ir štai dabar jau septynios savaitės nestuke.gif 4u.gif
Man ji labai maloni, dėmesinga, ragina klausti, viską paaiškina, nuramina 4u.gif Eisiu ir nėštumo metu pas ją, nes kitos nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Atejau pas ja po persileidimo pasidaryti tyrimu, turejau klausimu, kas kodel del ko ir t,t, Superine gine thumbup.gif Viska paaishkino, padare tyrimus, atrado kas negerai, pasake kaip tai galejo atsitikti ishaishkino nuo A iki Z viska. Buciau LT, pas ja ir toliau lankyciausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissMartini: 30 balandžio 2009 - 08:08
jau kazkur rasiau, bet pasikartosiu. as esu su ja susidurus privaciame kabinete, kai mano gydytoja atsotogavo. Is kabineto isejau vos neverkdama. siaip as nesu jautruole ir per visa nestuma man emocijos nesiautejo. atvirksciai, buvau trigubai ramesne nei paprastai.

Zodziu, kruva nereikalingu tyrimu. juos buvau jau pasidariusi. bet sake, kad dar reika. beje, jie mokami ir buvo nereikalingi.

nenorejo pratesti nedarbingumo, nors jis buvo butinas -griztas gulimas rezimas. ir ja buvo ispejusi mano gydytoja.

ir smegenu plovimas, kad as vaiko neisnesiosiu. o siaip man viskas gerai.

beje elevit ir man liepe gert, taciau mano gydytoja buvo ispejusi, kad nereik jokiu vitaminu. ir dar nepatenkinta buvo, kad atsisakiau.

Siaip po poros dienu vel gulejau ligonineje su gresianciu. Bet aciu Dievui ir visiems gydytojams su kuriais susiuriai viskas baigesi laimingai.

beje, ligonioneje gulejo moteris, kuri irgi lankesi sia "gydytoja", tai tai jokiu tyrimu nebuvo skyrusi... lankesi poliklinikoj ir kysio nedave.

baisi moteris, net priesei nelinkeciau torkios gydytojos.
Atsakyti