Tai cia mano tokie grazus norai pries pradedant paieskas
turbut su laiku, turint omeny esancia bedarbyste, kriterijai auksinems komanijoms sumazes
Siuo metu dirbu nedideleje imoneje megstama darba, taciau... metai bega, o tobuleti nebera kur
Taip kad labiau uz viska noriu nauju veju, perspektyvu bei galimybes tobuleti

Siuo metu dirbu nedideleje imoneje megstama darba, taciau... metai bega, o tobuleti nebera kur

QUOTE(a79 @ 2010 09 27, 15:41)
Viskas būtų normalu ir suprantama, jei nors kiek laiko būtų palikta bent jau laiško perskaitymui
Apie jokį derinimą net kalbos nebuvo
O ne taip kad nemigai kankinant parašiau, o jau ryte laukiu atvykstant 

Na, taip, kaip Jums padarė, tai jau keista ir negražu... Bet turit pilną teisę tartis kitam laikui

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 27, 14:53)

QUOTE(giedre_giee @ 2010 09 27, 13:45)
QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 14:02)
aga lauksim geru ziniu is jusu

Sudalyvavau vienam pokalbyje dėl darbo ... telefonu
Ir iškart atsisakiau
Netiko darbo laikas ir alga

QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 16:18)
Ir iškart atsisakiau

Kas per darbas?

As tai sia savaite kol kas sedziu ramiai

QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 16:18)
Ir iškart atsisakiau

o kaip jus telefonu klausiat del atlyginimo dydzio?as praeita sav paklausiau,tai pasake,kad ne telefonu apie tai kalbeti,o klausiu del to,kad man bent mazdaug reikia zinoti,nes ieskau darbo vilniuje,o vaziuoti man i pokalbi toli,gal net neverta,jei pasakys,kad 1000.bet kai paskui issiziojo,kad draudime pardavimu vadybininkes iesko-iskart atsisakiau,ir savam kaime yra tokiu darbu,kiek apdraudi-tiek uzdirbi,kolkas turiu vilti rasti labiau megiama darba nei draudimo vadybininke,net beje ivardino kaip pardaveja,net ne vadybininke

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 27, 16:48)
o kaip jus telefonu klausiat del atlyginimo dydzio?as praeita sav paklausiau,tai pasake,kad ne telefonu apie tai kalbeti,o klausiu del to,kad man bent mazdaug reikia zinoti,nes ieskau darbo vilniuje,o vaziuoti man i pokalbi toli,gal net neverta,jei pasakys,kad 1000.bet kai paskui issiziojo,kad draudime pardavimu vadybininkes iesko-iskart atsisakiau,ir savam kaime yra tokiu darbu,kiek apdraudi-tiek uzdirbi,kolkas turiu vilti rasti labiau megiama darba nei draudimo vadybininke,net beje ivardino kaip pardaveja,net ne vadybininke 

Manau, kad tik tuo atveju, jei jie patys pradeda kalbą apie tai. Man ne kartą buvo, kad telefonu, prieš kviesdami į pokalbį, pasakė keletą dalykų, kurie man gali nepatikti - dėl atlyginimo, komandiruočių, terminuotos sutarties, dar kažko. Automatiškai, jei tau netinka, neverta gaiši laiko ir eiti į pokalbį. Todėl teisingai jie daro, dar prieš tai pasiklausdami

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 27, 17:00)
Manau, kad tik tuo atveju, jei jie patys pradeda kalbą apie tai. Man ne kartą buvo, kad telefonu, prieš kviesdami į pokalbį, pasakė keletą dalykų, kurie man gali nepatikti - dėl atlyginimo, komandiruočių, terminuotos sutarties, dar kažko. Automatiškai, jei tau netinka, neverta gaiši laiko ir eiti į pokalbį. Todėl teisingai jie daro, dar prieš tai pasiklausdami 

tai taip kai patys pasako,o jei nesako,nejaugi labai blogai jei pati paklausciau,nes man aktualu del vazinejimo toli,jei ten min siulo,o man kiek kelione kainuos,as vistiek atsisakysiu,nes man neisietu uz tiek pragyventi kitame mieste ir plius keliones islaidos,nezinau net ar cia klausti db ar kaip

Na, štai dvi mergaitės pakviestos į pokalbius, o kas svarbiausiai į norimus darbus - super, sėkmės.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 27, 17:03)
tai taip kai patys pasako,o jei nesako,nejaugi labai blogai jei pati paklausciau,nes man aktualu del vazinejimo toli,jei ten min siulo,o man kiek kelione kainuos,as vistiek atsisakysiu,nes man neisietu uz tiek pragyventi kitame mieste ir plius keliones islaidos,nezinau net ar cia klausti db ar kaip 

Jūsų atveju, jei į pokalbį reikėtų važiuoti į kitą miestą - taip. Paaiškinčiau situaciją ir gražiai pasiteiraučiau svarbiausių dalykų.
Kitais atvejais pirma nepradėčiau apie tai kalbėti telefonu...