Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

kaip gerai kad dar dekretiniam esu doh.gif
Noreciau ir as jau i darba, bet ka cia rasi........ Geriau gimdyt ir toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
as katik atidirbau pirmaja savo darbo diena ax.gif jauciuos kaip tame anekdote apie eziuka parukiusi zoles...nejauciu nei rankyciu nei kojyciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muraxela @ 2010 10 14, 16:58)
Sveikos  smile.gif  noreciau ir as prisijungti prie jusu. Jau visus metus ieskau darbo.

Visus metus net? blink.gif kazka ne taip darai toks jausmas.. ilgokai paieskos uzsitese unsure.gif 4u.gif nejau niekur niekur nepriima? 4u.gif
Atsakyti
Sunku dabar su tais darbais sad.gif Aš asmeniškai darbo ieškojau 1 metus ir 2 mėnesius. Viskas visada būdavo gerai, kol nepaklausdavo, ar neplanuojate turėti vaikų, nes aš buvau neseniai ištekėjusi, o ir metukų jau visi 28. Rezultatas manau aiškus. Dabar jau porą mėnesių kaip dirbu, pažįstami netikėtai pasiūlė, nors aš net neprašiau jų, tiesiog staigiai prireikė pagalbininkės. Į faktą, kad planuojame turėti lelių reagavo normaliai. Kai pasakiau, kad jau laukiuosi apsidžiaugė smile.gif
Mane asmeniškai nervina toks požiūris į moteris, po kelių metų jei negrįšiu į dabartinį darbą, o ieškosiuos kito vėl bus priekabės, kad vaikas mažas, ar neplanuojate antro ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 10 14, 19:15)
Mane asmeniškai nervina toks požiūris į moteris, po kelių metų jei negrįšiu į dabartinį darbą, o ieškosiuos kito vėl bus priekabės, kad vaikas mažas, ar neplanuojate antro ir pan.

Mhm.. pas mane panasiai, esam jauna seima, nesenai vede.. bet dar bent 2 metus neplanuojam
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 14, 19:27)
Mhm.. pas mane panasiai, esam jauna seima, nesenai vede.. bet dar bent 2 metus neplanuojam

Aš per visus pokalbius į darbą irgi sakiau, kad dar neplanuojame, kad reikia normaliai padirbti ir t.t., galų gale būtų nemalonu jei pastočiau iškart, tai grįžus po dekretinių nekaip jausčiausi, nes žiūrėtų kaip į nepatikimą ar pan. Jei esi jaunutė tai dar pusė velnio, bet pokalbyje dėl darbo ienė ir tai, kad be vaikų bus didelis minusas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 10 14, 19:15)
Sunku dabar su tais darbais sad.gif Aš asmeniškai darbo ieškojau 1 metus ir 2 mėnesius. Viskas visada būdavo gerai, kol nepaklausdavo, ar neplanuojate turėti vaikų, nes aš buvau neseniai ištekėjusi, o ir metukų jau visi 28. Rezultatas manau aiškus. Dabar jau porą mėnesių kaip dirbu, pažįstami netikėtai pasiūlė, nors aš net neprašiau jų, tiesiog staigiai prireikė pagalbininkės. Į faktą, kad planuojame turėti lelių reagavo normaliai. Kai pasakiau, kad jau laukiuosi apsidžiaugė smile.gif

Ir aš prieš metus ištekėjusi. Buvo, kad kai kuriuose pokalbiuose irgi labai ta temą bandė liesti, bet "atsifutbolindavau" biggrin.gif Visgi užteko pusantro mėnesio darbui susirasti, o per tą laiką dar keletą pasiūlymų atmečiau...
Dėl dbartinio darbo, kai buvau pokalbiuose, nė vieno žodžio net apie asmeninius dalykus nebuvo kalbama. Net nustebau. Pirmi tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 spalio 2010 - 19:29
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 14, 20:29)
Ir aš prieš metus ištekėjusi. Buvo, kad kai kuriuose pokalbiuose irgi labai ta temą bandė liesti, bet "atsifutbolindavau" biggrin.gif Visgi užteko pusantro mėnesio darbui susirasti, o per tą laiką dar keletą pasiūlymų atmečiau...
Dėl dbartinio darbo, kai buvau pokalbiuose, nė vieno žodžio net apie asmeninius dalykus nebuvo kalbama. Net nustebau. Pirmi tokie smile.gif

Pasisekė Jums 4u.gif Tikiuosi man po pirmojo irgi pasiseks smile.gif
Atsakyti
O aš po pirmojo į darbą išėjus "prisišnekėjau" doh.gif Užėjo kalba apie jauną amžių, brolį ar sesę pirmajam. Mano atsakymas buvo, kad baikit juokus, krizė, kokie dar vaikai. Iš pirmos normalios algos vaikui šunį nuperku ir padedu didelį plius ties visais augintiniais. Ir laba dieną, vos metus ištempus ėjau pas darbdavį "prisiduot", kad taip ir taip, bet gandrai "zapadlistai" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 14 spalio 2010 - 20:41
QUOTE(a79 @ 2010 10 14, 21:40)
... bet gandrai "zapadlistai"  doh.gif

Nu, kaip juokingai nuskambėjo, negaliu, nors nuotaiką pakėlėt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš šiandien sužinojau, kad į išsvajotą darbą rado žmogų su 5 m. patirtimi, todėl aš ... nebereikalinga... sad.gif
Atsakyti
Kalbant apie tai, kad kliutis yra jaunai vaiku neturinciai -ienei isidarbinti, tai galiu "paguost", kad vaika turinciai -ienei ne ka lengviau biggrin.gif Siandien sulaukiau pirmo interviu telefonu, viskas ejo kaip per sviesta iki klausimo Ar jus turite mazu vaiku? doh.gif po ko seke Mes jums paskambinsim...
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 10 14, 23:09)
Kalbant apie tai, kad kliutis yra jaunai vaiku neturinciai -ienei isidarbinti, tai galiu "paguost", kad vaika turinciai -ienei ne ka lengviau biggrin.gif Siandien sulaukiau pirmo interviu telefonu, viskas ejo kaip per sviesta iki klausimo Ar jus turite mazu vaiku?  doh.gif po ko seke Mes jums paskambinsim...

Šiam klausimui aš pasiruošusi ateityje. Visa laimė, kad šalia gyvena seneliai, tai darbdaviui sakysiu kad jie tipo nedirba ir galės prižiūrėti. Bet vėlgi ... smile.gif
Atsakyti