Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

Senoji tema http://www.supermama...;#entry40653029

Atsakyti
Apie novoje zrenyje tik geri atsiliepimai, jau savaite praejo, mano akis bent jau po kol kas nebijo nei sviesos nei turiu kazkokiu smelio pojuciu akyse,nei sausejimu, apie personala tik geriausi atsiliepimai, penktadieni pusbroli uzrasiau ziuresim kaip jam seksis.
Atsakyti
Sveikos, ar yra jusu tarpe kam buvo trumparegyste ir astigmatizmas ir daresi LASEK operacija? noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Klausimas ko gero Mari smile.gif
Ar esant slogelei galima darytis korekcija?Uzsirasiau penktadieniui, tai sake, kad pasistengiau nepersalt, slogos nepasigaut...Bet kas toks jau tas mano imunitetas, nuo rudens iki pavasario sloga yra beveik amzinas mano palydovas doh.gif kad ir dabar biskuti sloguoju, pries kelias dienas grizom is siltu krastu, tai niekaip nepriprantu prie musu oro doh.gif
Atsakyti
Hm. Mano vyras irgi uzsimane. Irgi ejo i Novoje zrenije. Bet man keista ta istaiga -eiliu jokiu nera, prisiskambinti nepavyksta (vis autoatsakiklis rekia, kad vidury dienos nedarbo metu paskambino)... Nezinau. Kaina irgi stebina -kodel per pus pigiau nei kitur. Nuraminkit, ka. Vyro akiu gaila.

Beje, as pati pries 2,5 metu taip pat dariausi, tik kitur. Lasik, su trumparegyste ir minimaliu astigmatizmu. Viskas ok lyg ir iki siol...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 05, 13:02)
Klausimas ko gero Mari smile.gif
Ar esant slogelei galima darytis korekcija?Uzsirasiau penktadieniui, tai sake, kad pasistengiau nepersalt, slogos nepasigaut...Bet kas toks jau tas mano imunitetas, nuo rudens iki pavasario sloga yra beveik amzinas mano palydovas doh.gif kad ir dabar biskuti sloguoju, pries kelias dienas grizom is siltu krastu, tai niekaip nepriprantu prie musu oro doh.gif

Jeigi nedidele sloga be temperaturos, herpio, tai ko gero galima. Bet jeigu sloga rimtesne - siulau nukelti bent savaitei arba tiek, kiek reikia, kad pasveiktumet.

QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 14:25)
Hm. Mano vyras irgi uzsimane. Irgi ejo i Novoje zrenije. Bet man keista ta istaiga -eiliu jokiu nera, prisiskambinti nepavyksta (vis autoatsakiklis rekia, kad vidury dienos nedarbo metu paskambino)... Nezinau. Kaina irgi stebina -kodel per pus pigiau nei kitur. Nuraminkit, ka. Vyro akiu gaila.

Beje, as pati pries 2,5 metu taip pat dariausi, tik kitur. Lasik, su trumparegyste ir minimaliu astigmatizmu. Viskas ok lyg ir iki siol...

Jeigu kalba apie siandiena - mazdaug nuo 15 iki 17 buvo rysio sutrikimas ir isties isijungdavo autoatsakiklis. Bent paskui viska sutvarke.
Kad eiliu nera - tai ne visai taip. PTiesiog visada stengiamasi priimti pageidaujancius kuo patogesniu jiems laiku, todel dabar visa laika dirba du gydytojai ir su jais - optometriste, kuri atlieka daug techninio darbo ir jos deka greiciau ir patogiau aptarnaujami pacientai. Be to, daug zmoniu serga ir issibraukia is uzrasymo, todel atsiranda 1-2 laisvi laikai per diena 4u.gif

Del kainos - manau, kad siuo atveju tai privalumas, o ne trukumas. O jau apie rezultatus lai kalba tie, kas pasidare butent NOVOYE ZRENIYE korekcija. mirksiukas.gif

Dar vienas dalykas.Klinikoje NOVOYE ZRENIYE Vilniuje lazerine regos korekcija galima pasidaryti BET KURIUO metodu uz ta pacia kaina. 4u.gif

O siaip paprasysiu visu, kam kyla klausimu, rasyti i AZ. Todel, kad del nesaziningu konkurentu, kuriems matyt isties pasidare riesta, kad tokiais nieksiskais budais kenkti pradeda, ko gero cia neberasysiu.

Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 17:25)

Net keista, kad eiliu nera, o as laukti turejau, nors ir uzrasyta buvau blush2.gif Bet ne sia savaite.
O del kainos-ot, lietuviai: kai kaina didele, visi rekia, kad plesikai, kai ji maza vel rekia, kodel maza lotuliukas.gif Tai dziaugtis reikia, kad maza thumbup.gif Tai ne blogai kazkas, o paslauga tampa prieinama eiliniam mirtingajam drinks_cheers.gif
Pamenu dar ta laikmeti, kai atsirado pirmieji mobilus telefonai, nu kaina plytos buvo 4000lt, jauna buvau, galvojau, ne, ne, as niekada negalesiu sau leisti tokios prabangos biggrin.gif
Arba kompiuteriai pirmieji...jie desimtimis tukstanciu kainavo doh.gif
Tuoj akiu korekcija bus prieinama kiekvienam kaip ir dantu gydymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 16:25)

Del eiliu tai tikrai neteisi, as pati kaip operavau sta diena 14 zmoniu operavosi, pusbrolis operavosi tai jau vien su juo 7 ejo, zodziu paklausa tikrai didziule, o rezultatai, po kol kas labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
As dariausi op uzsieny, tai pries darantis siek tiek pasidomejau. Aisku svarbu, kad gyd.turetu didele patirti (manasis turejo virs 13.000 operaciju padares) ir kitas laabai svarbus dalykas-su kokiu laseriu darys. Yra zmoniu, kuriems tinka tas standart lazeris, bet jei yra astigmatizmas, ar siaip sunkesnis matomumas, tai verta sumoketi daugiau pinigeliu ir pasidaryt advanced Wavefront laseriu, kuris naujas ir daaug pranasesnis uz standart lazeri! Kiek domejausi, tai Lt neradau to advanced lazerio, o jis labai reikalingas daugeliui 4u.gif Akys labai svarbus organas ir tikrai nepulkit prie bet kokio lazerio, nors gyd ir sakys, kad jums jis tinka, nes paskui kelio atgal nebebus...ir zinokit nieko nepakaltinsit, nes gydytojai atsakomybes neprisiima...Ypac jei nors kiek suprantat angliskai, nepatingekit ieiti i uzsienio forumus ir isnagrineti laserius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2010 10 05, 16:17)
As dariausi op uzsieny, tai pries darantis siek tiek  pasidomejau. Aisku svarbu, kad gyd.turetu didele patirti (manasis turejo virs 13.000 operaciju padares) ir kitas laabai svarbus dalykas-su kokiu laseriu darys. Yra zmoniu, kuriems tinka tas standart lazeris, bet jei yra astigmatizmas, ar siaip sunkesnis matomumas, tai verta sumoketi daugiau pinigeliu ir pasidaryt advanced Wavefront laseriu, kuris naujas ir daaug pranasesnis uz standart lazeri! Kiek domejausi, tai Lt neradau to advanced lazerio, o jis labai reikalingas daugeliui  4u.gif Akys labai svarbus organas ir tikrai nepulkit prie bet kokio lazerio, nors gyd ir sakys, kad jums jis tinka, nes paskui kelio atgal nebebus...ir zinokit nieko nepakaltinsit, nes gydytojai atsakomybes neprisiima...Ypac jei nors kiek suprantat angliskai, nepatingekit ieiti i uzsienio forumus ir isnagrineti laserius  4u.gif

Pritariu tiek del gydytoju kvalifikacijos - ji yra labai svarbi. Tiek ir del lazerio. Mazai kam sako, kas yra Wavefront, Perfect Pulse ir t.t. Todel siulau visiems pasidometi, kokiu lazeriu bus atlikta procedura.
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 10 05, 17:14)

O siaip paprasysiu visu, kam kyla klausimu, rasyti i AZ. Todel, kad del nesaziningu konkurentu, kuriems matyt isties pasidare riesta, kad tokiais nieksiskais budais kenkti pradeda, ko gero cia neberasysiu.

Verslas yra verslas, o juk čia- Lietuva, čia lietūs lyja, čia žmogus žmogui akin kerta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 05, 16:39)
Verslas yra verslas, o juk čia- Lietuva, čia lietūs lyja, čia žmogus žmogui akin kerta  mirksiukas.gif

Deja, taip.
Atsakyti