Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(Pelyte_M @ 2010 10 07, 12:44)

Kazkaip nuskambejo visiskai beviltiskai  blush2.gif  Nezinau, apie ka knyga, bet nujauciu,kad sugriautu visas viltis ir lukescius apie gera regejima.

Be reikalo- tai kaip tik optimistiška knyga, parašyta humoro forma. Dar siūlau pasižiūrėti Ždanovo filmukus apie pratimus. Manau, kad jeigu po operacijos nedarai pratimų, nestiprini akių raumenų, kurie atrofavosi nešiojant akinius ar lęšius, nenuostabu, jei regėjimas pablogėja.
Atsakyti
Vaizgante,tuomet aciu uz rekomendacija. Butinai pasizvalgysiu-kai bus proga. Jauciuosi kaip simuliuojanti mokine- reikes susimti ir daryti akiu pratimus, pertraukas prie kompiuterio..Galu gale valgyt morkas,melynes ir kita,kas akims naudinga.
Atsakyti
Skaiciau as ta knyga...Na, ji turi tapt viso likusio gyvenimo budu, mazai kam uzteks kantrybes, laiko ir galu gale noro schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 07, 14:09)
Skaiciau as ta knyga...Na, ji turi tapt viso likusio gyvenimo budu, mazai kam uzteks kantrybes, laiko ir galu gale noro schmoll.gif  mirksiukas.gif

Na taip, juk paprasčiau akinius užsidėti ar operaciją pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Na ka, isauso didzioji diena smile.gif Nu jau kaip bijau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 08, 09:07)
Na ka, isauso didzioji diena smile.gif Nu jau kaip bijau doh.gif  doh.gif

Labai lauksim įspūdžių,ir ,tikėkimės, puikaus rezultato! 4u.gif
Atsakyti
Nagi esu gyva smile.gif Aisku procedura ne is maloniuju, o tos 4 valandos po jos dar baisesnes, bet esu laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 08, 19:30)
Nagi esu gyva smile.gif Aisku procedura ne is maloniuju, o tos 4 valandos po jos dar baisesnes, bet esu laiminga wub.gif

Imk balionėlį 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kadangi issioperavau akis turiu linziu 105 vienetus vienadieniu -3,75 stiprumo, kuriu vienos kaina kazkur 2,5 lt, atiduociau uz 70 lt visas. Kreipkites i az 4u.gif Kaunas , galiu siusti.
Atsakyti
Niu tai isauso ir manoji diena, siandien buvau konsultacijoje, tai sake viskas gerai ir man operacija galima daryt, tai jau nieko nedelsiant rytoj ir darys. Biskiuka bijau, bet vis tiek labai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k_linele @ 2010 10 14, 13:49)
Niu tai isauso ir manoji diena, siandien buvau konsultacijoje, tai sake viskas gerai ir man operacija galima daryt, tai jau nieko nedelsiant rytoj ir darys. Biskiuka bijau, bet vis tiek labai noriu  blush2.gif

galiu visom pasakyti , nera ko bijoti tikrai tikrai, pas stomatologa baisiau 4u.gif
Atsakyti
Niu jo, nebuvo ko bijoti, nors procedura labai nemaloni, bet greita, praejus 2 dienom po operacijos matau labai gerai, ir labai dziaugiuosi. Stiprybes visoms, kurios dar negali apsispresti 4u.gif
Atsakyti