Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 09 28, 21:00)

- Ar dabar išsigandai? - jo balse buvo justi viltis.
- Taip, - prisipažinau; kaip galėčiau tai neigti - jis pamatytų iš
mano akių.
- Nesijaudink, - šyptelėjo jis. - Aš tave ginsiu.
- Aš bijau ne jų, - paaiškinau.[/color]

Nu dabar tai neatspesit tongue.gif Nes cia totali apgavyste biggrin.gif

Aš bijau ne jų, bijau kad jiems nepatiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 28, 20:11)
Aš bijau ne jų, bijau kad jiems nepatiksiu  lotuliukas.gif

Po kiek kartu knygas skaitei? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 09 28, 21:00)
Nu, bet rimtai..siandien visos atostogu pasieme biggrin.gif Ir gausis taip, kad as kaip maziausiai rasanti vis tiek daugiausiai prirasysiu doh.gif  lotuliukas.gif
[color=green]Tai jį mažumėlę pribloškė.
- Ėėė, nelabai žinau. Ko norėtum? - Jo marmurinė kakta susiraukšlėjo.
Šyptelėjau ir pašokau.
- Viskas gerai, aš galiu kuo puikiausiai pasirūpinti savim. Stebėk,
kaip medžioju.

O čia blemb, taip girdėta, kad doh.gif Bet čia iš tų laikų kai ji buvo žmogus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 28, 21:12)
O čia blemb, taip girdėta, kad doh.gif Bet čia iš tų laikų kai ji buvo žmogus rolleyes.gif

Cia kai ji pusrycius valge pas save namie. Tik nepamenu, kurioj daly doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 09 28, 21:12)
Po kiek kartu knygas skaitei? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

vieną kartą kompe, antrą kartą knygas biggrin.gif o prieš filmą prigriebiau trečią paskaityt, tai tuo pačiu ir ketvirtą perskaičiau....

Ir dar kažkurią dalį perverčiau, kai čia diskusijos vyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 28, 20:14)
Cia kai ji pusrycius valge pas save namie. Tik nepamenu, kurioj daly  doh.gif

Aha biggrin.gif

Niu paskutine mano viltis..kad neatspesit lotuliukas.gif

- Prašau. – Vėl sušnibždėjau, mano širdies plakimas pagreitėjo. Mano žodžiai vertėsi lauk, kol skubėjau pasinaudoti staiga jo akyse atsiradusia abejone. – Neturi nieko man garantuoti. Jei tai gerai nesusiklostys, tada tebūnie taip. Tiesiog leisk mums pabandyti... tik pabandyti. Ir aš duosiu tau tai, ko tu nori. – Pažadėjau skubotai. – Ištekėsiu už tavęs. Leisiu tau sumokėti už Dartmutą, ir nepriekaištausiu dėl kyšių, kuriuos duosi už mane. Tu net gali nupirkti man greitą automobilį, jei tai tave padarys laimingu! Tik... prašau.
Jo ledinės rankos tvirčiau mane apkabino, ir jo lūpos atsidūrė prie mano ausies; jo šaltas kvėpavimas privertė mane suvirpėti. – Tai nepakeliama. Tiek daug dalykų tau noriu duoti – ir šito tu nusprendei pareikalauti. Ar tu bent numanai, kaip tai skausminga, bandyti atsisakyti, kai
tu šitaip manęs maldauji?
- Tai neatsisakyk. – pasiūliau sulaikius kvapą.
Jis neatsakė.
- Prašau. – pabandžiau vėl.
- Bela... – Jis lėtai papurtė galvą, bet nesijautė, kad tai buvo atsisakymas, jo lūpos judėjo atgal ir į
priekį mano kaklu. Tai atrodė labiau kaip pasidavimas. Mano širdis, jau smarkiai plakusi, pradėjo paklaikusiai daužytis.
Aš vėl pasinaudojau proga, kokią galėjau. Kada jo veidas lėtai abejodamas pasisuko link manojo, aš susisukau jo rankose, iki kol mano lūpos pasiekė jo lūpas. Jo rankos sučiupo mano veidą, ir jau galvojau, kad jis vėl mane atitrauks.
Klydau.
Jo burna nebebuvo švelni; tai buvo visiškai nauja, kai jo judėjo lūpos tarp prieštaravimo ir nevilties. Surakinau rankas apie jo kaklą, ir staiga įkaitusiai mano odai, jo kūnas buvo daug šaltas nei kada nors. Virpėjau, bet tai nebuvo dėl šalčio.
Jis nesiliovė manęs bučiuoti. Aš buvau vienintelė, kuri turėjo ištrūkti, kad pagaučiau oro. Jo lūpos vistiek nepaliko mano odos, jos tik judėjo link mano kaklo. Pergalės jaudulys buvo keistai smarkus; jis privertė mane jaustis galinga. Drąsia. Dabar mano rankos nebebuvo drebančios.
Šįkart lengvai susitvarkiau su jo marškinių sagomis, ir mano pirštai perbraukė tobulai nulygintą, ledinę jo krūtinę. Jis buvo toks nuostabus. Kokį žodį jis ką tik pavartojo? Nepakeliamas – štai koks jis buvo. Jo grožio buvo per daug, kad prieš jį atsilaikytum...
Aš pritraukiau jo lūpas vėl prie savųjų, ir jis atrodė toks pat trokštantis, kaip ir aš buvau. Viena jo ranka vis dar laikė mano veidą, kita buvo tvirtai suėmusi mano liemenį, priveržusi mane arčiau jo. Tai šiek tiek sunkino, kai bandžiau pasiekti savo palaidinės priekį, bet ne neįmanoma.
Šaltos, geležinės grandinės susirakino mano riešus, patraukdamos mano rankas virš galvos, kuri staiga atsidūrė ant pagalvės.
Jo lūpos vėl atsirado prie mano ausies. – Bela, - jis sumurmėjo švelniu ir aksominiu balsu. – Ar negalėtum liautis bandyti nusitraukti savo drabužius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 28 rugsėjo 2010 - 20:20
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 28, 21:14)
Cia kai ji pusrycius valge pas save namie. Tik nepamenu, kurioj daly  doh.gif

Vadinasi, pirma dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 28, 21:19)
Vadinasi, pirma dalis smile.gif

Radau biggrin.gif Net knyga perverciau greitai biggrin.gif biggrin.gif Skyrius - Kalenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 09 28, 21:18)
Aha  biggrin.gif

Niu paskutine mano viltis..kad neatspesit  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai jau tikrai sunkiausia vieta biggrin.gif Bela užlaušt jį bando, o mes matai neatsiminsim trečios šviežiausios dalies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 09 28, 21:18)
Niu paskutine mano viltis..kad neatspesit  lotuliukas.gif

Cia man filme graziausia vieta buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 28, 20:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai sunkiausia vieta biggrin.gif Bela užlaušt jį bando, o mes matai neatsiminsim trečios šviežiausios dalies biggrin.gif

Nu is tokios trumputes pastraipos..tikrai nesitikejau kad atspesit biggrin.gif

Jezus kiek zinuciu isteriojau doh.gif Ei Kosmonaftikiene..paziurek i virsu (atskira zinute rasyt man per didele prabanga)..tu ka tik mane izeidei isvadindama blogiu..nenoretum manes Edvardukais atsiprasyt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 28 rugsėjo 2010 - 20:50
QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 28, 20:29)
Labas vakaras 4u.gif
Citatu spejimo vakaras unsure.gif

As savo vampyriuka migdau prie kompo lakstydama biggrin.gif

Kosmanaftikiene, kaip suprast g.gif visa diena knopkes maigiau stengdamasi atkreiti demesi, o ji sako, kad ner su kuo cia bendraut...Arti ner ir bendraut ner su kuo, ania? lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif, kai Arti buna ir blogai tada nespeju nieko lotuliukas.gif
Atsakyti